Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

δηλώσεις Φερέρα και Ρεκόμπα...

Ο πρώτος στην καρακοσμάρα του, ο άλλος όμως, με έχει κάνει πραγματικά έξαλο!!!
Α ρε Τσακίρη, έδιωξες τον Φερνάντεζ που ίδρωνε (για να μην πω ότι την μάτωνε) την φανέλα, και ξόδεψες πολλαπλάσια για να φέρεις αυτήν την ρόμπα τον Ρεκόμπα,που καπνίζει τις πουράκλες και πάει για ψάρεμα, και στα αρχίδια του ο Πανιώνιος, περπατάει και κοροϊδεύει, κι εμείς χειροκροτάμε...
Μετάνοιωσε που ήρθε στον Πανιώνιο, εμείς να δεις πόσο μετανοιώσαμε που τον πήραμε!!! Έτρεχα κι εγώ σαν τον μαλάκα, στο αεροδρόμιο για να χειροκροτήσω όταν ήρθε το εμπόρευμα, έπρεπε να το είχα φανταστεί, σιγά μην έκανε τους άλλους ρόμπα, εμάς μας έκανε ρόμπες, και μάλιστα ξεκούμπωτες.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Βέλγος τεχνικός:

Για την πληρότητα της ομάδας του: «Ελπίζουμε να έχουμε όλους τους παίκτες, με μία εξαίρεση του Ρεκόμπα, ο οποίος δεν θα είναι έτοιμος να ακολουθήσει την αποστολή. Περιμένω επίσης σήμερα τον Νικολάου, τον οποίο δεν έχω δει για 11 ημέρες που λείπει με την Εθνική και πριν φύγει είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Είναι η πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος που όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ο Εστογιανόφ επίσης είναι έτοιμος, επανέρχεται και θα ακολουθήσει την αποστολή».

Για το στόχο του Πανιωνίου σε αυτό το ματς: «Ο αντίπαλος μας και αυτός έχει κερδίσει ένα παιχνίδι στα τελευταία τρία που έχει δώσει και είναι στην ίδια περίπου κατάσταση με εμάς. Σίγουρα χρειάζονται τη νίκη, όπως και εμείς. Εμείς χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ στην άμυνα και ανασταλτικά, κάτι στο οποίο ούτως ή άλλως έχουμε επικεντρωθεί γενικότερα μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα και θα εξακολουθήσουμε στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Για τον Πανιώνιο θετικό αποτέλεσμα είναι οι 3 βαθμοί της νίκης».

Κλείνοντας μίλησε τόσο για την θέση της εθνικής ομάδας της χώρας του στην παγκόσμια κατάταξη, όσο και για την βαθμολογική κατάταξη της Εθνικής Ελλάδος: «Πρέπει να δούμε τα γεγονότα. Και με βάση αυτά, η Εθνική Ελλάδας είναι 12η –τώρα στη 16η- στην κατάταξη της ΦΙΦΑ. Είναι πολύ καλή θέση. Η χώρα μου, το Βέλγιο είναι στην 70η θέση. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για τη θέση αυτή της Εθνικής Ελλάδας, γιατί η βαθμολογία της ΦΙΦΑ αφορά όλο τον κόσμο, δεν είναι σαν της ΟΥΕΦΑ που αφορά μόνο την Ευρώπη. Ένα πρόβλημα στην Ελλάδα είναι τα γήπεδα και ίσως χρειαστεί να διοργανώσει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για να βελτιωθούν».

http://www.sport-fm.gr



Μετανιωμένος δήλωσε ο Αλβάρο Ρεκόμπα για την επιλογή του να αγωνισθεί στον Πανιώνιο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα την ίδια επιλογή», τόνισε ο Ουρουγουανός μέσος σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

O «Κινέζος» αναφέρθηκε, επίσης, στην πρώην ομάδα του την Ίντερ και τους λόγους που τον οδήγησαν να φορέσει την προηγούμενη χρονιά την «κυανέρυθρη» φανέλα. «Η Ιντερ ήταν η ομάδα που μου έδωσε τις περισσότερες χαρές. Θα μπορούσα να μείνω στο Μιλάνο, αλλά προτίμησα να φύγω για να παίζω περισσότερο».

Ο παίκτης του Πανιωνίου ωστόσο φαίνεται διατεθειμένος να στηρίξει τις αποφάσεις του.«Εκανα μια επιλογή χωρίς να το σκεφθώ πολύ. Ομως, αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα την ίδια. Στον Πανιώνιο προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον τομέα της οργάνωσης, αλλά είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνω αυτά που έκανα στην Ιντερ. Για ένα χρόνο ήταν καλά. Στην Ελλάδα περνάω καλά, αλλά στο ποδόσφαιρο οι επιλογές δεν είναι ποτέ σίγουρες. Δεν μπορώ, όμως, να το μετανιώνω. Κοιτάω μπροστά και στο μέλλον θα δούμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια ερμηνεία του έπρεπε να πάω στον Ολυμπιακό. Να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα ή κάτι τέτοιο. Είναι η ερμηνεία ότι στην Ιταλία του άρεσε, ήταν ωραία στην Ιταλία, κάτι που και σε εμένα σε προσωπικό επίπεδο δεν μου έχει κρύψει ποτέ. Ο Ρεκόμπα δεν είπε πουθενά ότι μετάνιωσε. Είπε ότι πήρε μία απόφαση γρήγορη, χωρίς να το σκεφτεί πολύ, και πως, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω και το σκεπτόταν πιο πολύ, ίσως να είχε πάρει μια άλλη απόφαση. Μάλιστα, λέει ότι δεν μετανιώνω, το λέει και πιο κάτω, κι ότι εγώ συνεχίζω εδώ που είμαι κι έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

http://www.sport-fm.gr

4 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δεν αντέχω άλλες δηλώσεις. Αφού όλοι τους ήταν καλύτερα πριν ασχοληθούν με τον Πανιώνιο γιατί δεν έμεναν στα αυγά τους ή γιατί δεν κατεβαίνουν από το τρένο. Γιατί όλοι τους εκτίουν ποινή και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να υφιστάμεθα τις συνέπειες τoυ ξενερώματός τους;

amanAM είπε...

ακριβώς!!!

Miltos@Chios είπε...

Πολυ σωστα!DARIO,come back!

amanAM είπε...

καλά, είναι πολύ καλό, το ηχογράφησα και το έκανα ρινγκ τον στο κινητό μου!!!

http://www.youtube.com/watch?v=OE40vhO_lhA

πολύ γέλιο!!!