Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Κύπελο Ελλάδας

Υπό συνεχή βροχή πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου, η οποία έγινε το πρωί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για γεύμα και εν συνεχεία για το Αγρίνιο, όπου αύριο θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας (Ώρα έναρξης: 14.15’)

Ο Εμίλιο Φερρέρα ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής: Ανδριόλας, Μπεθέρα, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Σιόβας, Σμόγιε, Γουέλινγκτον, Τζαβέλλας, Κοντοές, Καστελιόνε, Νικολάου, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Σκούφαλης, Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν, Ριέρα.


Σχόλιο:

Να δούμε πολύ σοβαρα τον θεσμό του κυπέλου, τι πιο ωραίο από το να γιορτάσουμε τα 120 χρόνια, σαν κυπελούχοι Ελλάδος? Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι στο Αγρίνιο, εκτός του ότι θα παίξουν 99,9% πολύ σκληρά, γι αυτούς είμαστε ομάδα Α Εθνικής, και η ευκαιρία τους να ακουστούνε και να φανούνε.

4 σχόλια:

rgegeo είπε...

υπαρχει μεταδοση? δεν βρισκω τιποτα!

Costix είπε...

μπειτε στο site του συλλογου, εχει live stream !!!

amanAM είπε...

PRE GAME

* Οι κυανέρυθροι έφθασαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού γύρω στις 12:45 και αμέσως κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια και ετοιμάστηκαν για τον αγώνα.
* Το γήπεδο του Παναιτωλικού είναι μικρό μεν, αλλά “θερμή” έδρα. Διαθέτει δε, μία καινούργια σκεπαστή εξέδρα η οποία διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.
* Οι πορτιέρο των κυανέρυθρων ήταν οι πρώτοι που πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο στις 13:20', προξενώντας τα πρώτα συνθήματα από μεριάς των οπαδών των γηπεδούχων.
* Ο Πανιώνιος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα στις 13:35' , ενώ το γήπεδο είχε αρχίσει ήδη να γεμίζει.
* Παρά το βροχερό της ημέρας στην Αθήνα, στο Αγρίνιο κατά την έναρξη του αγώνα επικρατεί ηλιοφάνεια και ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο.
* Ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους φίλους των γηπεδούχων, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

14:10' Οι δύο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

Στη σέντρα ο Πανιώνιος
2' Η πρώτη επίθεση ανήκει στον Παναιτωλικό, ο οποίος κέρδισε κόρνερ το οποίο πέρασε χωρίς κάτι αξιόλογο για τους γηπεδούχους.
4' Παράλληλη επικίνδυνη σέντρα για τον Παναιτωλικό μέσα στην περιιοχή απομακρύνει ο Τζαβέλλας σε κόρνερ.
6' Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πανιώνιο, όταν σε μπαλιά του Ριέρα ο Γουνδουλάκης σούταρε διαγώνια αλλά ο γκολκήπερ των γηπεδούχων απέκρουσε.
13' Ο Θεοδωρίδης βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Ανδριόλας πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει την μπάλα.
17' Μεγάλη ευκαιρία για τον πανιώνιο, όταν σε φάουλ του Τζαβέλλα, ο Όμο και ο Καστελιόνε προσπάθησαν να πιάσουν την κεφαλιά διαδοχικά, αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δύχτια.
19' Οι οπαδοί του Πανιωνίου, περίπου 50, μπαίνουν στο γήπεδο.
22' Κίτρινη κάρτα στον Μπάλαμπαν.
27' Παράλληλη σέντρα του Μανιάτη στην "καρδιά" της άμυνας του Παναιτωλικού, αλλά ο Μπάλαμπαν δεν καταφέρνει να βρεί την μπάλα, την οποία κερδίζει σε εναέρια μονομαχία ο γκολκήπερ των γηπεδούχων.
31' Νέα "επέλαση" του Μπάλαμπαν, μετά από κάθετη πάσα του Ριέρα, αλλά ο Μπαμπανιώτης μπλόκαρε τη μπάλα.
35' Επικίνδυνο κόρνερ του Τζαβέλλα από δεξιά, αλλά και πάλι ο Μπαμπανιώτης πρόλαβε να απομακρύνει πριν η μπάλα φτάσει στο κεφάλι του Μπάλαμπαν που βρισκόταν μέσα στην περιοχή.
40' Διαγώνια μπαλιά του Κουμορτζί προς τον επερχόμενο Ριέρα, όμως και πάλι ο Μπαμπανιώτης με έξοδο απομάκρυνε με τα πόδια.
41' Ο αγώνας διακόπτεται για περίπου 3-4' καθώς πέφτουν αντικείμενα στο γήπεδο και προς στιγμή απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών.
44' Κίτρινη κάρτα Κουμορτζί και Θεοδωρίδης
45' Ο Μπάλαμπαν μπήκε από αριστερά, πάσαρε παράλληλα με την περιοχή των γηπεδούχων στον Κουμορτζί, που προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Μπαμπανιώτη, χωρίς όμως επιτυχία.
ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-0

* Σχόλια Ημιχρόνου: Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό στο γήπεδο, με όπλο την έδρα τους και τη δυναμικότητα των παικτών τους και πίεσαν τους κυανέρυθρους στα πρώτα 10-15'. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πήρε και διατήρησε μία πρωτοβουλία κινήσεων, χάνοντας ευκαιρίες και γενικότερα παρουσιάζοντας καλύτερη εικόνα ως ομάδα μέσα στο γήπεδο.

47' Ο Χάτζιτς έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει, όταν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανδριόλα που χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να μπλοκάρει.
52' Ψηλοκρεμαστή σέντρα του Βούκοβιτς, με πορεία προς το τέρμα, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Ανδριόλας
55' Εκπληκτική ευκαιρία του Ριέρα όταν μετά από παράλληλη σέντρα σούταρε από το ύψος του πέναλτυ, άουτ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Μπαμπανιώτη.
70' Κίτρινη κάρτα στον Λόπες για σκληρό φάουλ επάνω στον Μανιάτη
71' Ο Ανδριόλας προλαβαίνει και αποκρούει προ του επερχόμενου Χάτζιτς
83' Κίτρινη κάρτα Κοντοές
85' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βούκοβιτς, αποκρούει σε κόρνερ ο Ανδριόλας.
ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ 0-0

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

95' Ο Εστογιάνοφ μπαίνει ο δεξιά, περνάει μέσα στην περιοχή αλλά η σέντρα-σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ

amanAM είπε...

105' Το πρωτο μέρος της παράτασης έληξε και το σκορ παραμένει 0-0.
114' Επικίνδυνη σέντρα από δεξιά, αποκρούει ο Κοντοές σε κόρνερ, το οποίο περνάει χωρίς κάτι ιδιαίτερο για τους γηπεδούχους.
116' Άψογος συνδυασμός Εστογιανόφ-Σκούφαλη, αλλά η παράλληλη συρτή σέντρα του τελευταίου δεν έφθασε σε κυανέρυθρα πόδια και οι γηπεδούχοι απέκρουσαν.

Αυτά τα αντέγραψα από το site του Πανιωνίου. Σα δεν ντρεπόμαστε!!! Πήγαμε στα πέναλτυ.

Αν είναι δυνατόν