Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

δηλώσεις Φερέρα




Με την ψυχή στο στόμα, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει την πρόκριση (8-7 στα πέναλτι τον Παναιτωλικό) για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas Online. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Εμίλιο Φερέρα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας: «…δεν ήθελαν να φύγουν από το γήπεδο αυτό χωρίς την πρόκριση».

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές:

Εμίλιο Φερέρα: «Δεν παίξαμε καλά σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα είναι δύσκολο να έχεις καλή απόδοση. Το σημαντικότερο που παίρνουμε από αυτό το ματς εκτός από την πρόκριση, είναι η ψυχολογία των παικτών που δεν ήθελαν να φύγουν από το γήπεδο αυτό χωρίς την πρόκριση. Αυτή η αλλαγή στην ψυχολογία έχει γίνει τον τελευταίο μήνα και είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας. Νομίζω ότι δείξαμε μεγάλη σοβαρότητα στην άμυνα δεν επιτρέψαμε να κάνουν ευκαιρίες και είναι πολύ σημαντικό. Η κλήρωση η δική μας ήταν από τις δυσκολότερες».

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Σίνισα Γκόγκιτς, είπε πως: «Όταν χάνεις την πρόκριση στα πέναλτι συνεχίζεις με ψηλά το κεφάλι. Σίγουρα θέλαμε μια νίκη για να πάμε στον επόμενο γύρο και να φιλοξενήσουμε και άλλον αντίπαλο εδώ. Πιάσαμε καλή απόδοση και ήμασταν άτυχοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης που χάνουν πέναλτι σε τελικούς Τσάμπιονς λιγκ και μουντιάλ. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να συνεχίσουμε έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Εθνικό Αστέρα στην Αθήνα. Διαβάσαμε καλά τον Πανιώνιο».
 
Σχόλιο: Ας μην έπιανε ο Ανδριόλας 2 πέναλτυ, και ιδίως εκείνο μετά την άστοχη εκτέλεση του Κούμου, και θα βλέπαμε τι δηλώσεις θα έκανε ο Φερέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: