Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ξεφτίλα στο κύπελο

Αν είναι δυνατόν!!! Ακούω στο ραδιόφωνο και δεν πιστεύω στα αυτιά μου, είμαστε στην παράταση... Από την ραδιοφωνική μετάδοση ακούω πως ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρίες, και το παλεύει... 0-0 στην παράταση!!! Μαζέψαμε και κάρτες, όλα πρίμα. Απίστευτο ρεζιλίκι.

Αν κρατήσουμε το 0 και φτάσουμε στα πέναλτυ, θα έχει την ευκαιρία ο Ανδριόλας να γίνει ο ήρωας της ημέρας.

Αίσχος!

8 σχόλια:

vyruss είπε...

Όπως και έγινε! Ήρωας ο Ανδριολάκος!

Υπό συνθήκες απίστευτης καφρίλας και αλητείας βέβαια, από την πρώτη στιγμή οι βλάχοι βρίζανε την ομάδα μας, τους οπαδούς μας τους άφησαν να μπουν μέσα στο 20' (!), πετάγαν συνέχεια αντικείμενα μέσα στο γήπεδο, άκουγα από το ραδιόφωνο κόρνες από νταλίκες να βαράνε την ώρα που χτυπούσαν οι Πανιώνιοι πέναλτι κλπ...

Αφού πήραμε την πρόκριση, περασμένα ξεχασμένα...

Steve είπε...

Ξεφτίλα δεν θα πει τίποτα ρε παιδιά. Κρατάμε μόνο την πρόκριση. Τίποτε άλλο.

ΥΓ. Το ματς δεν το είδα, αλλά γιατί εγώ υποψιάζομαι ξανά τη βέλγικη πατάτα? Μπα, η ιδέα μου θα'ναι.

amanAM είπε...

άκουσα τα πέναλτυ στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, κι από τότε, τώρα βρέθηκα ξανά σε κομπιούτερ.

Γκραν γκινιόλ τα πέναλτυ, τέλος πάντων, δικαιώθηκα, ο Ανδριόλας κατάφερε να αποκρούσει ένα, την κατάλληλη στιγμή.

Δεν με εκπλήσει η καφρίλα των Αγρινιωτών, κονομήσαμε κάμποσες κάρτες, και ελπίζω να μην κονομήσαμε και τραυματισμούς.

Ο δε γαύρος, που έχασε 3-1 και θα προκριθεί στα χαρτιά? Αν είναι δυνατόν, αυτό κι αν είναι ξεφτίλα. Η δικιά μας δεν είναι τίποτα μπροστά στην ξεφτίλα του Ολυμπιακού.

vyruss είπε...

Εντελώς τυχαία, στα ματς που έχει ξεφτιλιστεί ο γαύρος, ΠΑΝΤΑ ανακαλύπτεται κάποια ασήμαντη παρατυπία της άλλης ομάδας και κατακυρώνεται με τη μία το ματς υπέρ του! 3 ΛΕΠΤΑ! ΕΛΕΟΣ!

Έτσι δημιουργούνται και διατηρούνται οι "θρύλοι" ...

amanAM είπε...

Είναι πάρα πολύ παράξενο!!! Υπάρχει δηλαδή κάποιο τημ δικηγόρων και νομικών, που κατά την διάρκεια των αγώνων του Ολυμπιακού, εξετάζουν μια προς μια όλες τις ενέργειες των αντιπάλων, και έχουν έτοιμες τις ενστάσεις? Ξέρουν όλους τους νόμους απέξω κι ανακατωτά, κάθε διάταξη και υποπαράγραφο την παίζουν στα δάχτυλα τους?

Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

Ούτε μπορώ να πιστέψω, ότι είσαι ομάδα της β εθνικής, ξέρεις ότι δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 5 παίκτες αλλοδαπούς, και όμως... σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ κερδίζεις, βάζεις για 2 λεπτά 6 τέτοιους παίκτες.

Όσο απίθανο μου φαίνεται να ξέρουν τα πάντα οι Ολυμπιακοί, άλλο τόσο απίθανο, μου φαίνεται οι άλλοι να είναι τόσο μαλάκες.

Κατά την γνώμη μου, μονάχα ένα μπορεί να συμβαίνει: Να το κάνανε επίτηδες. Αντί να λαδώσουν κάποιους παίκτες για να το στήσουν το παιχνίδι, αντί να πιάσουν τους διαιτητές, το παιχνίδι το στήσανε σε επίπεδο προπονητή-σωματείου, κι έτσι... χαρά πήραν οι οπαδοί των Σερρών, κανένας θα ξεχάσει ποτέ την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού!!!

amanAM είπε...

Ότι ο θεσμός του κυπέλου είναι θεσμός εκπλήξεων, είναι γνωστό.

Οφείλω όμως να διορθώσω την αρχική μου τοποθέτηση, υπό το πρίσμα των υπολοίπων αποτελεσμάτων.

Η ΑΕΚ, αυτήν την στιγμή χάνει στην παράταση από τον Θρασύβουλο, ο Ηρακλής αποκλείστηκε από τα Τρίκαλα, ο Άρης πέρασε από τον Ασπρόπυργο της τρίτης Εθνικής με 3-4, ενώ έχανε 1-0, 2-1,3-2...

Ο Ατρόμητος έπαιζε με τον Βιλσατιακό (ή κάπως έτσι, ποιός είχε ξανακούσει αυτήν την ομάδα?) και τον απέκλεισε στα πέναλτυ, ο δε Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να κάνει ένσταση, μετά τον αποκλεισμό του από τον Πανσεραϊκό. Αποκλείστηκε και ο ΕΡΓΟΤΈΛΗς από τον Πιερικό.

Τι να πούμε και για την Ρεάλ, που έχασε 4-0 από μια ομάδα που είναι Ω εθνικής Ισπανίας!!!

Ίσως να ήμουνα λίγο υπερβολικός για το θέμα της ξεφτίλας, όχι ότι αισθάνομαι περήφανος για το 8-7 στα πέναλτυ, αλλά... στο κύπελο, συμβαίνουν αυτά.

Τέλος πάντων, ελπίζω η μέτρια εμφάνιση να μας γίνει μάθημα, και να προχωρήσουμε στον θεσμό του κυπέλου, και να το κατακτήσουμε.

amanAM είπε...

ξέχασα την Λάρισα, έξω κι αυτή!!!
Χαμός!!!

:-)

amanAM είπε...

Αλκορκορν!!!
Έτσι λέγεται η ομάδα που απέκλεισε την Ρεαλ...