Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

3 X 3= 9 + 2= 11 βαθμοί

Τρίτη συνεχόμενη νίκη, τσαμπουκαλίδικη καιδίκαιη πέρα για πέρα. Τελικό: Πανιώνιος-ΠΑΣ 3-1

Με έξυπνη τακτική, με έναν Φανούρη Γουνδουλάκη που έκανε μια τρίπλα και βρέθηκε μόνος του τετ α τετ προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά μπερδεύτηκε και έχασε το καλύτερο γκολ όλων των εποχών (εαν έμπαινε), με τον Εστογιάνωφ (που μπήκε στο 75 σε αποθέωση) να βάζει το τέταρτο γκολ αλλά να ακυρώνεται (άδικα όπως φάνηκε στο γήπεδο) σαν οφ σάιτ, να χάνουμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, με μια άμυνα που δεν ενέπνεε μεν μεγάλη εμπιστοσύνη αλλά τα κατάφερε τελικά, ένα παιχνίδι που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε άμεσα να ισοφαρίσουμε με γκολ του Φανούρη, και με προσωπικό γκολ του εμφανώς βελτιωμένου και με καλύτερη ψυχολογία Μπάλαμπαν, που στην συνέχεια ανέβηκε κι άλλο, και είδαμε επιτέλους κάτι την αξία του.
θετικός ο Τζαβέλας, που εκτέλεσε 2-3 φάουλ με τρόπο Ρεκόμπα (όχι του δικού μας, του παλιού!!!), και στο τρίτο, ο Καστελιόνε με κεφαλιά έβαλε το τρίτο γκολ, και καθαρίσαμε το παιχνίδι.
θετικός και ο Λάτκα, φιλότιμος όπως πάντα ο Κουμουρτζί, πηγή κινδύνων για τους αντιπάλους ο Σίτο Ριέρα, θετικός και αγωνιστής ο Κοντοές.

Το κλίμα στην εξέδρα πολύ ωραίο, μια γιορτή με τραγούδια και συνθήματα. Ένα πάρα πολύ ωραίο απόγευμα, στην Νέα Σμύρνη, με τον Θεό να μας βγάζει φωτογραφίες, αλλά την γλυτώσαμε την βροχή.

Πολυτιμότερος παίκτης πιστεύω πως ήταν ο Μπάλαμπαν, γιατί πήρε την ομάδα στην πλάτη του, και γύρισε το ματς, όταν χάναμε.

Η τακτική μας, ήταν όλοι πίσω, να δίνουμε χώρο στον αντίπαλο, και να εκμεταλλευόμαστε την τεχνική και την ταχύτητα του Ριέρα, του Μπάλαμπαν, του Κουμουρτζί, του Φανούρη και του Εστογιάνωφ στο τέλος, και να κλέψουμε το παιχνίδι με τις αντεπιθέσεις. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, και μέχρι το τέλος, χορτάσαμε φάσεις και θέαμα.

Ίσως να είναι καλύτερα έτσι, δεν είμαστε Μπαρτσελόνα να κάνουμε κατοχή και να πιέζουμε τον αντίπαλο μέχρι να κάνει λάθος, στο χώρο η ομάδα αποδίδει καλύτερα και το προτιμάω, παρά την κατοχή που είχαμε με τον Αστέρα, και τελικά χάσαμε 1-3.

Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, που πήρε διπλό στην Τρίπολη, και στο Εργοτέλη που το πάλεψε με τον Ολυμπιακό, κι ας έχασε στο τέλος. Αύριο, ελπίζω να χάσει η ΑΕΚ, και να μείνει στους 10 βαθμούς, να μας βλέπει από πίσω...

Να γίνει κάνα θαύμα, με Ριέρα, Εστογιάνωφ και Μπάλαμπαν, να κάνουμε το θαύμα να πάρουμε διπλό στο ΟΑΚΑ!!! Ποιός μας πιάνει μετά. Θα ανέβει όλη η ομάδα, η ψυχολογία θα φτάσει στα ουράνια.





by the way, δόσαμε το αίμα μας σήμερα για την Πανιώνια οικογένεια, και ο Πανιώνιος μας το ξεπλήρωσε με καλή εμφάνιση και σπουδαία νίκη.

Δηλώσεις προπονητών:
Ο Εμίλιο Φερέρα είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά την νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βέλγος τεχνικός υπογράμμισε ότι είναι ικανοποιημένος επειδή οι παίκτες του αντέδρασαν με επιτυχία στο γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Από την μεριά του ο Παράσχος επισήμανε ότι οι... πανηγυρισμοί στο 0-1 αποπροσανατόλισαν τους ποδοσφαιριστές του.

«Είμαι ικανοποιημένος και πώς να μην είμαι από τη στιγμή που κερδίσαμε; Το ευχάριστο για μένα είναι ότι η ομάδα αν και δέχθηκε γκολ, κατάφερε να αντιδράσει και να γυρίσει το ματς. Είναι κάτι που δεν έκανε πέρυσι και αυτό δείχνει ότι βελτιωνόμαστε», τόνισε αρχικά ο Φερέρα ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Εστογιανόφ στους αγωνιστικούς χώρους:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Λάπκα και είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ο Εστογιανόφ αγωνίστηκε σήμερα. Αυτό δείχνει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια».

Ο Παράσχος από την πλευρά του τόνισε ότι «έγινε ένα ωραίο ματς. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αλλά εμείς μείναμε στους πανηγυρισμούς και δεχθήκαμε άμεσα την ισοφάριση. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πριν προλάβουμε να συνέλθουμε έγινε και το 2-1 για τον Πανιώνιο.

»Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μας έδωσε χώρους για να μας χτυπήσει στην αντεπίθεση, αλλά εμείς δεν είχαμε τρόπο για να διασπάσουμε την άμυνα του. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιώνιο».

Στη συνέχεια ο έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε αν το γεγονός ότι άφησε εκτός ομάδας τον Μπακαγιόκο σημαίνει ότι θα ψάξει στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου άλλον επιθετικό. «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτά», αρκέστηκε να πει ο Παράσχος.


2 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Γιά 'μένα ο ήρωας του παιχνιδιού ήταν ο Φανούρης.Ναι κύριοι. Ο Φανούρης που τον θεωρείτε μασκότ ξέρει μπάλα και μπορεί να βοηθήσει σε στιγμές που οι άλλοι δεν έχουν τα κότσια...Τελικά υπήρχε κόσμος στον πάγκο με πολλά κέφια:)

amanAM είπε...

ο Φανούρης για δεύτερο παιχνίδι βασικός, είναι αναγεννημένος και παίξει ώριμα και σοβαρά. Έκανε καιτην τρελή τρίπλα και άφησε άγαλμα τρείς αμυντικούς μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να βάλει το γκολ.