Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ίδια γεύση?

Η επανέμφανιση του Φαμπιάν Εστογιάνοφ στους αγωνιστικούς χώρους ήταν το σημαντικότερο γεγονός της φιλικής ισοπαλίας 0-0 με τον ΠΑΟ Ρουφ το Σάββατο (10/10) το πρωί.

Ο "Λόλο" είχε την ευκαιρία να χριστεί και σκόρερ, αλλά αστόχησε σε πέναλτι στο 65`, ενώ ο Εμίλιο Φερέρα χρησιμοποίησε πολλούς παίκτες από την ομάδα Νέων.

Πανιώνιος: Ανδριόλας, Σεμπέκος, Γουέλιγκτον, Λαζούρας, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κούκετς, Κούρντι, Κοροβέσης, Λουκίνας, Εστογιανόφ (75' Ντούνης).



Φιλικό με τον ΠΑΟ Ρουφ, είναι ο παλιός ΑΠΟ ΡΟΥΦ άραγε που φορούσε όμοια στολή με τον Άγιαξ? Δεν έχω ιδέα πως παίξαμε, αλλά... είναι απογοητευτικό να φέρνουμε 0-0 σε φιλικό με τόσο υποδεέστερη ομάδα, θεωρητικά βέβαια γιατί το πιο πιθανόν αυτό είναι το επίπεδο μας!!! Χάσαμε και πέναλτι, και μάλιστα με τον Εστογιάνωφ... Που να είχε και βαθμολογική σημασία το παιχνίδι, πιθανόν να βάζαμε αυτογκολ από πέναλτι!!! Με τον Λεβαδειακό δεν το κάναμε μόνοι μας, την επόμενη φορά, αυτό προβλέπω να συμβεί.

Ποιός ξέρει, πιθανόν να παίξαμε αμυντικά, για να κρατήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στο τέλος... Ακόμα και στα φιλικά, μια αλλαγή έκανε ο Φερρέρα Ροσέ, μην μας κακομάθει σαν τον πρέσβη, και περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τις αναγκαστικές αλλαγές...

Δεν ξέρω γιατί με πείραξε τόσο πολύ το 0-0 με το Ρουφ, ζηλεύω τον Εργοτέλη που σε φιλικό έριξε πεντάρα στον γαύρο... Όπως ανέβηκε η ψυχολογία αυτών, έτσι έπεσε η δικιά μου, έστω και από ένα φιλικό παιχνίδι.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Ψάχνοντας στο γκούγκλυ, βρήκα πως ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ προήλθε το 1987 από μετονομασία του ΑΠΟ ΡΟΥΦ, που πιο παλιά ακόμα λεγότανε ξανά ΠΑΟ ΡΟΥΦ, κλπ.

Αγωνίζεται στην Δ Εθνική.

Μεγάλη επιτυχία, φιλικό με ομάδα Δ Εθνικής, και να παίρνεις το 0-0.

Πέρυσι φέραμε τον Εκρά, αλλά δεν τον είδαμε να παίζει ούτε ένα λεπτό. Φέτος είναι βασικός στην αγγλική Hull.

Για τον Πανιώνιο δεν ήταν απαραίτητος, μπορούμε και χωρίς αυτόν να εξασφαλίζουμε το Χ με ομάδες Δ Εθνικής.