Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

πόλο εφήβων

Θέαμα, ανταγωνισμός και ωραία παιχνίδια από σήμερα στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης, όπου Βουλιαγμένη και Πανιώνιος είναι τα φαβορί να καταλάβουν τις 2 πρώτες θέσεις και να προκριθούν.


ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
ΑΓΩΝΑΣ
Παρασκευή
20.30
Γλυφάδας
ΠΑΟ-ΝΗΡΕΑΣ Λ.
Παρασκευή
21.30
Γλυφάδας
ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΝΟΓ
Παρασκευή
20.30
Ηλιούπολης
ΧΙΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Παρασκευή
21.30
Ηλιούπολης
ΓΕΡΑΚΑΣ-ΚΟΠΙ
Παρασκευή
20.30
Ν. Σμύρνης
ΝΟΠ-ΜΙΛΩΝΑΣ
Παρασκευή
21.30
Ν. Σμύρνης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Σαββατο
09.00
Ηλιούπολης
ΚΟΠΙ-ΧΙΟΣ
Σαββατο
10.00
Ηλιούπολης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΕΡΑΚΑΣ
Σαββατο
12.30
Ν. Σμύρνης
ΒΟΥΛ/ΝΗ-ΜΙΛΩΝΑΣ
Σαββατο
13.00
Γλυφάδας
ΑΝΟΓ-ΠΑΟ
Σαββατο
13.30
Ν. Σμύρνης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΝΟΠ
Σαββατο
14.30
Ν. Σμύρνης
ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Σαββατο
18.00
Ηλιούπολης
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΟΠΙ
Σαββατο
19.00
Ηλιούπολης
ΧΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σαββατο
19.00
Γλυφάδας
ΝΗΡΕΑΣ Λ.-ΑΝΟΓ
Σαββατο
19.00
Περιστερίου
ΜΙΛΩΝ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Σαββατο
19.30
Ν. Σμύρνης
ΝΟΠ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Σαββατο
20.30
Ν. Σμύρνης
ΠΑΟ-ΧΑΝΙΑ
Κυριακη
10.00
Περιστερίου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΝΟΠ
Κυριακή
10.30
Ηλιούπολης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Κυριακή
11.00
Ν. Σμύρνης
ΧΑΝΙΑ-ΝΗΡΕΑΣ Λ.
Κυριακή
11.00
Περιστερίου
ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΟ
Κυριακή
11.30
Ηλιούπολης
ΓΕΡΑΚΑΣ-ΧΙΟΣ
Κυριακή
12.00
Ν. Σμύρνης
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Κυριακη
17.00
Γλυφάδας
ΑΝΟΓ-ΧΑΝΙΑ
Κυριακή
17.00
Ν. Σμύρνης
ΝΗΡΕΑΣ Λ.-ΡΕΘΥΜΝΟ
Κυριακή
17.00
Περιστερίου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Κυριακή
17.30
Ηλιούπολης
ΚΟΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κυριακή
18.00
Ν. Σμύρνης
ΜΙΛΩΝ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Κυριακή
18.30
Ηλιούπολης
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΓΕΡΑΚΑΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Να τα βλέπουμε αυτά...

Ο Τρίτωνας Αμαρουσίου έδειξε πως είναι η ομάδα με το κορυφαίο νέο… αίμα! Οι παίκτριες του Στέφανου Λέανδρου επικράτησαν του Ολυμπιακού με 5-4 στην παράταση του τελικού που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία των Νέων Γυναικών. http://www.onsports.gr/

Δεν μπορεί ο Τρίτωνας Αμαρουσίου να μπορεί, και να μην μπορούμε και εμείς. Προφανώς έχει γίνει τόσο σοβαρή δουλειά στον σύλλογο αυτό, που τα αποτελέσματα δικαιώνουν όσους δούλεψαν. 

Αυτό που χρειάζονται οι υποδομές της ομάδας μας, είναι ένας προγραμματισμός για το άμεσο αλλά και το απώτερο μέλλον, ένα σχέδιο δράσης που θα ακολουθηθεί κατά γράμμα, οικονομική εξυγίανση και οικονομικός εξορθολογισμός, και δουλειά, πολύ δουλειά με στόχους και με όραμα.

Συγχαρητήρια στον Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

το καμάρι των Νοτίων προαστίων

«...ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι το καμάρι των Νοτίων προαστίων, καθώς πέραν της τεράστιας ιστορίας που κουβαλάει, είναι μια ομάδα που χάρη στον πρόεδρο Ηλία Λιανό, βγάζει «υγεία» και διακρίνεται από συνέπεια. Συνολικά, ωστόσο, ο Πανιώνιος αντιπροσωπεύει κάτι ιδιαίτερο για τα Νότια Προάστια, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα είναι σταθερά στην Superleague και τροφοδοτεί με παίκτες σπουδαίες ομάδες, το πόλο έχει φέρει μεγάλες διακρίσεις και φυσικά το γυναικείο μπάσκετ είναι μόνιμα στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος. Μέσα σ’ όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσα παιδιά απασχολούνται σε όλα τα τμήματα του Πανιωνίου. Απλά είναι κρίμα που ζούμε σε αυτή την δύσκολη εποχή και δεν μπορούν να γίνουν κάποιες κινήσεις, ώστε ο σύλλογος να γίνει ακόμα πιο δυνατός και να συσπειρώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο των Νοτίων προαστίων»

Αυτά είπε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, η πλήρης συνέντευξη εδώ:  http://www.sport-fm.gr/

Ας σταματήσουν κάποιοι να μέμφονται τις επιτυχίες του Πανιωνίου, και να πάψουν να ονειρεύονται τις ομάδες μας στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ μεγάλος για να μικρύνει τόσο πολύ, όσο τον ονειρεύονται ορισμένοι...

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

από την ανάσταση στον θάνατο

Το 1-2 επί του Άρη, δεν έγινε 1-3 χάρη στον Κάκο αλλά και την επιπολαιότητα μας, και τελικά κατέληξε 4-2 εις βάρος μας μέσα σε λίγα λεπτά.

Δεν το είδα το παιχνίδι, αλλά και μόνο από το αποτέλεσμα μπορεί να βγουν πολλά συμπεράσματα, ενώ είχαμε τον Άρη και τον πατούσαμε κάτω σαν σκουλίκι, αντί να τον τελειώσουμε, στο τέλος τον κάναμε ήρωα.


χαλάστε τους την γιορτή!!!

Έχουμε δημιουργήσει παράδοση που πρέπει να την επαναλάβουμε και απόψε: Χαλάστε την γιορτή του Άρη για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσ/νίκης, κάντε  τους να σιχαθούν την επετειακή τους φανέλα!!!

Ευχαριστώ.


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Σελετόπουλος

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του πόλο, ο κύριος Σελετόπουλος, πέραν ότι είναι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα, με ήθος, με επίπεδο, και με τεράστιες γνώσεις και περγαμηνές στο άθλημα, είναι ένας άνθρωπος που άλλα του τάξανε και άλλα βρήκε, παρόλα αυτά έστησε μια εξαιρετική ομάδα με νεαρούς παίκτες που από ατυχία και αδικία δεν κατέκτησε το Λεν Τρόφυ, προσέφερε θέαμα και αποτελέσματα και όλα αυτά με άπειρους παίκτες απλήρωτους, ενώ και ο ίδιος είναι εντελώς απλήρωτος.

Τον άνθρωπο αυτόν πρέπει να τον κάνουν εικόνισμα και να τον προσκυνάνε! Είναι ο καλύτερος προπονητής είχε ποτέ ο Πανιώνιος σε αυτό το άθλημα, και πρέπει η διοίκηση να τον ικανοποιήσει με κάθε τρόπο, ώστε ακόμα κι αν δεν μείνει την επόμενη χρονιά κοντά μας, να δείξουμε ότι παρά την δεινή οικονομική μας θέση, δεν είμαστε αχάριστοι, εκτιμάμε τους ανθρώπους που προσφέρουν έργο στην ομάδα μας.

Από εμένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον σπουδαίο δάσκαλο.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

μαζικός αθλητισμός και πρωταθλητισμός

Συνήθως με ευθύνη της ΓΓΑ εφαρμόζονται προγράμματα μαζικού αθλητισμού. Αρχικά φορείς υλοποίησης υπήρξαν οι δήμοι και οι κοινότητες της χώρας, όμως στην πορεία αναπτύχθηκαν και άλλα προγράμματα όπως το αθλητισμός και γυναίκα, αθλητισμός και παιδί, αθλητισμός των ΑΜΕΑ, αθλητισμός για την τρίτη ηλικία, καθώς και άλλα στις φυλακές, στα κέντρα απεξάρτησης, στα Ψυχιατρεία, στις θάλασσες, τις λίμνες, τα βουνά κ.λπ.
Όλα τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού (ανεξάρτητα από ελλείψεις και αδυναμίες) βοήθησαν προκειμένου ενεργός και αποκλεισμένος πληθυσμός να αποκτήσει αθλητική συμμετοχή. Έτσι πολλοί πολίτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλήματα και δράσεις που τους έκανε να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού χωρίς το άγχος της αποτυχίας και του ανταγωνισμού. Ταυτόχρονα τα μαζικά προγράμματα υπήρξαν εργασιακό αποκούμπι για ανέργους πτυχιούχους γυμναστές.
Ο ΓΓΑ κ. Μπιτσαξής, εκτός από τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού έκοψε και τις επιχορηγήσεις προς τα ερασιτεχνικά σωματεία και δεν αναγνωρίζει καμία οφειλή προς αυτά από το παρελθόν.
Στο site http://www.pasok.gr/προεκλογικά διαβάζουμε για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ:
Μαζικός Αθλητισµός: πηγή υγείας, επικοινωνίας, συλλογικότητας.Στόχοι:
Κεντρικός µας στόχος η «άθληση για όλους». Θέλουµε το διάστηµα 2008-2012 να αναδιαρθρώσουµε το µοντέλο του αθλητισµού στη χώρα µας µέσα από το τρίπτυχο «Μακροχρόνιος εθνικός προγραµµατισµός», «Αποκεντρωµένη διοίκηση αθλητισµού», «Ενίσχυση του σωµατειακού αθλητισµού».
Βέβαια στην πράξη, έκαναν τα εντελώς αντίθετα...

Τι είναι λοιπόν ο μαζικός αθλητισμός?

1.    Μαζικός Αθλητισμός είναι το αθλητικό κίνημα της σύγχρονης ζωής που υπαγορεύει τη συνειδητή επιλογή της κίνησης – άθλησης όχι για αντιπαλότητα ή ανταγωνισμό αλλά για άσκηση, συνάσκηση – ανθρώπινη επικοινωνία και για βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας όλων των ατόμων.
2.   Με το Μαζικό Αθλητισμό αναγνωρίζεται το δικαίωμα της άθλησης για όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα φύλου, ηλικίας, προέλευσης, σωματικής διάπλασης, μόρφωσης, οικονομικής ισχύος και σωματικής ακεραιότητας.
3.   Με το Μαζικό Αθλητισμό αναγνωρίζεται και τεκμηριώνεται η αξία της σωματικής άσκησης, όχι μόνο για τη διατήρηση της υγείας αλλά χρησιμοποιείται η κίνηση ως προληπτική θεραπευτική και αποθεραπευτική αγωγή για την υγεία.
4.  Ο Μαζικός Αθλητισμός είναι σήμερα ΑΝΑΓΚΗ γιατί από τότε που η μηχανική ενέργεια αντικατέστησε την ανθρώπινη ενέργεια, έγινε η πιο σημαντική αλλαγή στις φυσικές συνθήκες ζωής και τρόπου ζωής του ανθρώπου με αποτέλεσμα να εμφανιστούν οι καλούμενες «αρρώστιες του αιώνα μας» με τα γνωστά τραγικά επακόλουθα.

Ενώ ο πρωταθλητισμός?
Ο πρωταθλητισμός  είναι μια παρεξηγημένη έννοια. Πρωταθλητισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά αθλητισμός με αγωνιστικούς στόχους.
Πώς γίνεται αυτή η μετάβαση από τον αθλητισμό στον πρωταθλητισμό; Όχι πάντως από τη μια στιγμή στην άλλη. Γίνεται σταδιακά και υπό προϋποθέσεις. Για τα παιδιά που ξεχωρίζουν μετά τα πρώτα στάδια, αρχίζει από τους προπονητές μια ολοένα και πιο συστηματική προπόνηση. Στα παιδιά αρέσει αυτό,  γιατί όταν είναι καλοί σε κάτι, αυτό το κάτι αυτόματα τους ελκύει, έχουν κίνητρο να το κάνουν.
Η διαχείριση λοιπόν της κατάστασης αυτής και η εύρεση της ισορροπίας είναι το κλειδί για να απολαύσουν τα παιδιά τις ευεργετικές επιδράσεις του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού που μερικές μόνο απ` αυτές αναφέρονται παρακάτω:
  • Αναπτύσσουν  τις σωματικές τους  ικανότητες και αποκτούν  καλή φυσική κατάσταση.
  • Μαθαίνουν ότι  "τα αγαθά κόποις κτώνται". Η επιτυχία έρχεται σαν αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας .
  • Μαθαίνουν  ότι και η ήττα και η αποτυχία είναι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που δεν είναι στο παιχνίδι είναι η παραίτηση.
  • Η διαχείριση του άγχους είναι ένα άλλο σημαντικό μάθημα. Πριν τους αγώνες ή κατά τη διάρκεια τους, το άγχος είναι πάντα παρόν και σιγά-σιγά τα  παιδιά μαθαίνουν  να το διαχειρίζονται.
  • Μαθαίνουν  στην αυτοπειθαρχία που θα τους  συντροφεύει σε όλη τους  τη ζωή.
  • Μαθαίνουν  να διαχειρίζονται σωστά το χρόνο τους.
  • Μαθαίνουν  να ζουν  ως αθλητές σε όλη τους τη ζωή.

Τελευταία ακούω όλο και πιο συχνά πολλά λόγια περί του ότι ο Πανιώνιος σαν σωματείο πρέπει να ασχοληθεί με τον μαζικό αθλητισμό και όχι με τον πρωταθλητισμό. Θα ήθελα πολύ να γίνει μια συζήτηση επί αυτού του θέματος, έχοντας όμως ξεκαθαρίσει πρώτα εννοιολογικά τι είναι ο μαζικός αθλητισμός και τι ο πρωταθλητισμός. 

Έχω την εντύπωση πως αυτοί που λένε ότι ο Πανιώνιος δεν θα ασχοληθεί πλέον με τον πρωταθλητισμό, έχουν συγκεχυμένες έννοιες στο κεφάλι τους. Εγώ είμαι αναφανδόν υπέρ του μαζικού αθλητισμού, είμαι υπέρ του να μην αποκλείεται κανένας ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής ικανότητας από το να αθλείται, και θέλω ο Πανιώνιος να προσφέρει σε όλους την δυνατότητα να αθληθούν στις εγκαταστάσεις του.

Όμως παράλληλα με αυτό, δεν μπορεί παρά να γυμνάζονται οι νεαροί αθλητές με στόχο την επίδοση, το αποτέλεσμα. Αυτό δεν έχει σχέση με τον μαζικό αθλητισμό, αλλά με τον πρωταθλητισμό. Πιστεύω πως και οι δύο στόχοι είναι εφικτοί, όχι μόνο δεν αποκλείει ο ένας τον άλλον, αντιθέτως οι δύο αυτοί στόχοι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, από τον μαζικό αθλητισμό μπορούν να ανιχνευτούν ταλέντα που θα γεμίσουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Τα δε έσοδα του συλλόγου από την ανάπτυξη μαζικού αθλητισμού, θα πληρώσουν προπονητές και λοιπά λειτουργικά έξοδα και θα ανακουφίσουν τα έξοδα των αγωνιστικών τμημάτων.

Αντώνης Μάγγος

ΥΓ. Κάτι πρέπει να γίνει και με τις συνδρομές που πληρώνουν οι αθλητές. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Όπως καθημερινά χάνεται σημαντικό τμήμα του εισοδήματος του κόσμου, οι μηνιαίες καταβολές στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ γίνονται όλο και πιο δυσβάστακτες για τους περισσότερους.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

2-0 την Δόξα Δράμας

και 8-5 τον Παναθηναϊκό στο πόλο, στο καπάκι, στα πλαίσια του πρωταθλήματος εφήβων για όσους είναι γεννηθέντες μέχρι το 1996.

Αφού μπήκε σοβαρά και γερά στο παιχνίδι, με 2 κλασσικούς σέντερ φορ τον Κούτσι και τον Ντιμπαλά, και πίεσε από την αρχή την Δόξα, πήρε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκορ ασφαλείας με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Αντούνιες (που το κέρδισε ο Κούτσι), και λίγο μετά με τον Ντιμπαλά, και εάν είμαστε λίγο πιο σοβαροί, το σκορ εύκολα θα έφτανε σε μεγάλα νούμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρόκα κατέβασε τα ρολά, και έσωσε την Δόξα από συντριβή.

Φεύγοντας από το γήπεδο, πήγα και παρακολούθησα το δεύτερο ημίχρονο ενός εξαιρετικού παιχνιδιού στο Αρτάκης. Στο σημείο που έφτασα στην πισίνα, ο Παναθηναϊκός προηγείτο 5-3. Τελικό σκορ 5-8. Τα παιδιά έπαιξαν σαν πραγματικοί πάνθηρες, και ανέτρεψαν το σκορ πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη για την κατηγορία τους.


Νυν υπερ πάντων αγών!

Ο σημερινός αγώνας, είναι ένας αγώνας δίχως αύριο. Μια νίκη κατά της Δόξας Δράμας θα μας δώσει ανάσα σωτηρίας, που με προσοχή στα επόμενα παιχνίδια θα σωθεί η χρονιά.
Εάν στραβώσει το αποτέλεσμα, βάζουμε υποψηφιότητα για υποβιβασμό. Η ομάδα λοιπόν πρέπει να τα δώσει όλα, και να παλέψουν οι παίκτες για το τομάρι τους, αλλά το μέλλον το δικό τους και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

H αποστολή της ομάδας μας: Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Αντούνιες, Ρόβας, Κουλουχέρης, Κούρντι, Ντιμπαλά, Κούτσι, Ομο, Οκόγιε, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Αμποντουλάγιεφ, Μιλοβάνοβιτς.

Ελπίζω να δούμε από την αρχή του αγώνα μπροστά το δίδυμο Κούτσι-Ντιμπαλά, και να πιέσει από την αρχή ο Πανιώνιος να καθαρίσει το παιχνίδι, και όχι να αρχίσουμε να παίζουμε όση μπάλα μπορούμε τέλος πάντων στο δεύτερο ημίχρονο. Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστούμε την εμπειρία του Φανούρη από την αρχή του αγώνα, αλλά να μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σάμαρης θα κάνει κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια και όχι σουτ-πασούλες στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πως ο Κούτσι δεν θα χάσει άλλη μια φορά τα άχαστα, και δεν θα δούμε τις γνωστές γκέλες στο κέντρο και στην άμυνα.

-------

Με ψηλά το κεφάλι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αποχαιρέτησε την Α1, επικρατώντας με 0-3 του Πανελληνίου μέσα στο κλειστό της Κυψέλης. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά όμως στην Α2 κατηγορία.
Τα σετ: 20-25, 9-25, 18-25.

----------

Ήττα με 83-69 στο γυναικείο μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό, και απώλεια της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.
Δεκάλεπτα: 24-15, 44-33, 60-47, 83-69.
Πανιώνιος (Παππάς): Αξιοπούλου 12 (2), Σαλιέ 2, Τζόνσον 16 (1), Παπαμιχαήλ 15, Μίλκοβα 12, Τασούλη 10 (2), Γιαννακοπούλου 2.

----------

Στις 12 παρά 10, δίνει τον πρώτο της αγώνα η ομάδα 5Χ5 ΙΝΤΕΡΝΙΣΤΑΣ-ΙΩΔΙΟ στα πλαίσια του τουρνουά "Παίζουμε μπαλίτσα για το γηπεδάκι" που έχει στόχο στο να μαζευτούν χρήματα για την ανακατασκευή του γηπέδου αυτού. Όλος ο φίλαθλος κόσμος του Πανιωνίου θα στηρίξει την προσπάθεια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα μοντέλο. 
(μοντέλο λόγω εμφάνισης βεβαίως-βεβαίως...)

INTERNISTAS IODIO team

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συγχαρητήρια!!!

Αυτές είναι σωστές κινήσεις, με στόχο τον μαζικό αθλητισμό της περιοχής! Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα!!!

«Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ιστορικών Σωματείων της Νέας Σμύρνης, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και του Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ, διακηρύσσουν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν στενά και με προοπτική, προκειμένου να αναπτύξουν κοινές δράσεις για την νεολαία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στη Νέα Σμύρνη, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της.
Στην σημερινή δύσκολη συγκυρία θεωρούμε απόλυτα αναγκαίο, να αναζητήσουμε, σε ένα πλαίσιο αλληλοκατανόησης και αλληλοσεβασμού, κοινούς δρόμους συνεργασίας και συνεργειών, προκειμένου να συνεχίσουν με επιτυχία τα δύο σωματεία το έργο τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και συγχρόνως  να προωθήσουμε, από κοινού, νέες πρωτοβουλίες στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού, της επιμόρφωσης της νεολαίας και της γενικότερης κοινωνικής προσφοράς.
Η από κοινού διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, πολιτιστικών δρώμενων, επιμορφωτικών σεμιναρίων για την νεολαία και γονείς, η καλύτερη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων, η συζήτηση και η διαμόρφωση κοινών θέσεων για τα θέματα που απασχολούν τους δύο συλλόγους, αποτελούν ορισμένα από τα αντικείμενα αυτής της συνεργασίας.
Για την υλοποίηση αυτού του γιγάντιου έργου απαιτούνται σημαντικοί οικονομικοί πόροι, που τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν μειωθεί δραματικά (επιχορηγήσεις, χορηγίες, συνδρομές κλπ) και η συνεργασία μας αυτή στοχεύει, εκτός των άλλων, στη μείωση των δαπανών, μέσω συνεργειών και στην εξεύρεση νέων εσόδων με κοινές δράσεις.
Οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας, η τοπική κοινωνία, ο Δήμος της Ν. Σμύρνης, οι φορείς της πόλης μας και το φίλαθλο κοινό πιστεύουμε να αντιμετωπίσουν θετικά αυτή την προσπάθεια και την συνεργασία μας στηρίζοντας την έμπρακτα».

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

συγκίνηση

Την ώρα που από παντού ακούμε δυσάρεστα, που ο ένας μεταδίδει την κατάθλιψη του στον άλλον, υπάρχουν κάποιες στιγμές που γίνονται κάποια πράγματα που σε συγκινούν, και σε κάνουν να αγαπάς ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό και την Πανιώνια διαφορετικότητα.

Ο γιος μου το περασμένο Σάββατο, κατά την διάρκεια της προπόνησης στο βόλεϊ, τραυματίστηκε και απέκτησε ένα ξεγυρισμένο διάστρεμμα. Πήγαμε σε ιδιωτική κλινική, και αφού έγιναν οι απαραίτητες  εξετάσεις από τον γιατρό, κατέληξε το παιδί με ειδικό νάρθηκα στο πόδι. Δεν είναι κάτι σοβαρό, θα τον ταλαιπωρήσει 2-3 εβδομάδες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστή αποκατάσταση για να μην αφήσει κουσούρι σε όλη την αθλητική του ζωή.

Η προπονήτρια και η γραμματέας του τμήματος του βόλεϊ ενδιαφέρθηκαν προσωπικά και ενημερώθηκαν άμεσα για την ιατρική διάγνωση, και από την Δευτέρα ο Πανιώνιος προσφέρει στον γιο μου καθημερινές φυσικοθεραπείες στον χώρο του γηπέδου.

Σήμερα κατά την διάρκεια της φυσικοθεραπείας του, τον επισκέφτηκε η προπονήτρια η κυρία Φωτεινή που εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση στο τμήμα του γιου μου, και του παρέδωσε ένα συγκινητικό γράμμα συμπαράστασης από όλα τα παιδιά του βόλεϊ, για περαστικά, για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή κοντά στους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριες του κλπ. Αυτή η κίνηση ήταν εξαιρετικά συγκινητική, κάτι τέτοιες ενέργειες δένουν τα παιδιά της ομάδας, κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν μια για πάντα τον σύλλογο, και είναι συγχρόνως μάθημα ευαισθησίας και πολιτισμού, που τόσο λείπει στις μέρες μας, και το βρήκε ο γιος μου στους αθλητικούς χώρους του Πανιωνίου.

Ένα μεγάλο μπράβο, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

Όλοι δίπλα στις γυναίκες μας!!!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί 6 και 8 Απριλίου 2012 στο 3ο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων. 

Ημιτελικοί (6/4/2012)

1. Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΕ Εσπερίδες (18:00)
2. Αθηναϊκός ΑΣ – Παναθηναϊκός ΑΟ (20:00)

Μικρός τελικός (8/4/2012)

Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2 (18:00)

Μεγάλος τελικός (8/4/2012)

Νικητής 1 – Νικητής 2 (20:00)

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

τεχνικό πρόβλημα

Κλειστή η μικρή πισίνα λόγω τεχνικού προβλήματος. Τα ίδια μας λέγανε πέρυσι στον Άλιμο, μέχρι που τελικά αποδείχτηκε ότι το τεχνικό πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε πληρωθεί το πετρέλαιο.
Θα μου πεις πως και η έλλειψη καυσίμου, τεχνικό πρόβλημα είναι!!! 
Φέτος το κολυμβητήριο του Αλίμου είναι κλειστό από τον Οκτώβρη μέχρι και σήμερα.
Τώρα γιατί πιστεύω πως το τεχνικό πρόβλημα της μικρής πισίνας του Πανιωνίου είναι παρόμοιο, μόνο ο καιρός θα το δείξει...

Λίγες ώρες μετά που η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το έλλειμμα έπεσε στο 1 εκατομμύριο 200 χιλιάδες, οι θαυματοποιοί που πέτυχαν το κούρεμα των χρεών από τα 13 περίπου εκατομμύρια (όπως ανεπισήμως είχε ειπωθεί στην ενημέρωση στην Εστία Ν. Σμύρνης πριν λίγους μήνες) κατά 90+%, αποζημιώνοντας τόσους παίκτες που έφυγαν, πλήρωσαν τόσα φέσια που ξαφνικά εμφανίστηκαν από το παρελθόν και ταυτόχρονα αποκτήσανε επιπλέον τόσους νέους παίκτες τον Γενάρη, δεν κάνουν κάνα θαύμα ακόμα για να πληρωθεί το απλήρωτο φυσικό αέριο με το οποίο θερμαίνεται η μικρή πισίνα?

Άλλωστε στον Πανιώνιο έχουμε συνηθίσει στα θαύματα. Έχοντας απλήρωτους τους πάντες και τα πάντα, τα λειψά έσοδα του Ερασιτέχνη εξαφανίζονται δια μαγείας. Με ανάλογο τρόπο προφανώς εξαφανίζονται και τα χρέη της ΠΑΕ, θαύμα, θαύμα!!!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

όλοι κάνουμε λάθη

Το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε, και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην τα επαναλάβουμε.
Ο Σκέμπρι δεν είχε δώσει δικαιώματα, και πιστεύω ότι ειλικρινά μετάνοιωσε για την συμπεριφορά του το περασμένο Σάββατο.

Ο Αντρέ Σκέμπρι με δήλωσή του τη Δευτέρα, αναφέρθηκε στη στιγμή της αποβολής του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Μαλτέζος επιθετικός, μίλησε στο panionios.gr.

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου, από τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση της ομάδας και τον κόσμο μας για την αποβολή μου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και για το γεγονός ότι σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα άφησα την ομάδα με αριθμητικό μειονέκτημα. Επίσης θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη και από τον Στάθη Ταυλαρίδη. Η ενέργειά μου ήταν ανεπίτρεπτη και δεν δικαιολογείται ούτε από την ένταση του αγώνα και την πίεση για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην Ελλάδα, δεν έχω δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και σίγουρα δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου, όπως φάνηκε στην φάση της αποβολής μου. Και πάλι ζητώ συγγνώμη απ' όλους".

χρυσό Ελληνόπουλο


Με το χρυσό μετάλλιο του Δημήτρη Χονδροκούκη η Ελλάδα βρέθηκε στην 11η θέση του πίνακα μεταλλίων του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

 

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

σπουδαία νίκη 0-1 με τον ΟΦΗ

Το πρώτο ημίχρονο το παρακολούθησα σε ένα προπατζήδικο, ενώ το τελευταίο εικοσάλεπτο στο σπίτι μου, λόγω προπόνησης του παιδιού μου την ώρα του αγώνα. 
Το πρωί έτρεχα στα νοσοκομεία, γιατί το άλλο μου παιδί έπαθε διάστρεμμα, και φοβηθήκαμε για χειρότερα. 

Δεν έχω πλήρη εικόνα του παιχνιδιού. Όσο είδα από το παιχνίδι, θα το χαρακτήριζα κακό παιχνίδι, νευρικό, χαμηλού επιπέδου θέαμα, που κατέληξε σε πολύ σπουδαία νίκη, νίκη που μπορεί να οδηγήσει στην σωτηρία της ομάδας.

YΓ. Στις καθυστερήσεις του χθεσινού αγώνα της Ρεάλ, ο διαιτητής έπνιξε πέναλτι (και κόκκινη κάρτα) που έκανε ο Σέρχιο Ράμος, σε απόκρουση με το χέρι ενώ η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα, κι έτσι εξασφαλίστηκε το τρίποντο της ομάδας της Μαδρίτης που φέτος ετσιθελικά θα πάρει το πρωτάθλημα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, παράγκα παντού. Η Μπαρτσελόνα έχει αδικηθεί με κάθε τρόπο, την ίδια ώρα που όλοι σπρώχνουν την Ρεάλ.