Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

τίποτα δεν μας σταματά

Οι πιτσιρικάδες του Πανιωνίου, δεν καταλαβαίνουν τίποτα στην Ευρώπη. Με το γκολ του Μιτελούδη 1.56 πριν το τέλος του αγώνα, νικήσαμε με 7-6 την Σαβόνα και στον επαναληπτικό στις 14 Δεκεμβρίου θα παλέψουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η πρόκριση μοιάζει δύσκολη ωστόσο, ελάχιστοι περίμεναν πως σήμερα θα νικούσαμε. Κάποιοι περίμεναν στην γωνία, να αρχίσουν να λένε για Εθνικοποιήσεις του Πανιωνίου και άλλες κατινιές, αλλά σήμερα αναγκάστηκαν να ρουφήξουν το αυγό τους και να κάτσουν στην γωνιά τους. Ο κόσμος στις εξέδρες δυστυχώς δεν ήταν πολύς, όμως ήταν θερμός και βοήθησε με τα συνθήματα και τα χειροκροτήματα. Το βέβαιο είναι πως η νεανική αυτή ομάδα με το μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι, αποδίδει καλύτερα και φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα, και μας χρειάζεται όλους στο πλευρό της.

Τα 8λεπτα: 2-2, 2-2, 2-2,1-0.
Παννιώνιος (Σελετόπουλος): Χατζηγούλας 1, Παπαδόγκωνας 1, Κουκής Λ. 1, Κότεριλ 1, Καπότσης 1, Μιμίδης 1, Μιτελούδης 1.

Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε στον Άγ. Θωμά ο Πανιώνιος, κάμπτοντας με 69-67 την αντίσταση του μαχητικού Αμαρουσίου.
Οι Νεοσμυρνιώτες έφθασαν στην πέμπτη διαδοχική νίκη τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε έξι αγωνιστικές, πιστοποιώντας την άνοδό τους.
Δεκάλεπτα: 14-15, 31-35, 46-53, 67-69.
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 5, Κις 12 (2), Αθανασούλας 3 (1), Στίβεσον 10, Ντίμπλερ 8 (1), Μπατής 10 (2), Γιάνκοβιτς 5, Καββαδάς 2, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 4, Νάτζφεϊ 7 (1), Μπάρλος 3.

Ήττα στο βόλεϊ γυναικών, με 0-3 από την ΑΕΚ.
Τα σετ: 12-25, 16-25, 16-25.
Πανιώνιος (Φώτης Μάντζιος): Αναγνωστοπούλου, Κόνιαρη, Σταυροπούλου, Κωνσταντίνου, Σαμπάνη, Σιλχάνοβα, Πάππα (λ), Καλαφατάκη, Δελατόλα, Βαμβακούση (λ), Καραστεργίου
Ήττα και στο πόλο γυναικών, 8-12 από τον Ηρακλή. Δυστυχώς η σωτηρία της ομάδας φαίνεται δύσκολη, πρέπει να σταματήσουν την γκρίνια οι γυναίκες και να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να σώσουμε την κατηγορία.

Αύριο στις 4:00' παίζει η αντρική ομάδα του βόλεϊ στο κλειστό της Αρτάκης εναντίον του ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ., ενώ στις 5:15΄ έχουμε κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο μας, με τον Μάντζιο στον πάγκο και τον Ριέρα να επανέρχεται στην ενεργό δράση.Καλή επιτυχία και για τις 2 ομάδες μας.


Ο πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ Βασίλης Τσάβαλος, παρουσίασε το Σάββατο τον νέο τεχνικό διευθυντή Αντώνη Μανίκα καθώς και τον νέο προπονητή της ομάδας, Απόστολο Μάντζιο.
"Δεν ξέρω αν είναι η πιο δύσκολη στιγμή του Πανιωνίου, αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολη. Πιστεύω όμως στα παιδιά και στο υλικό και θέλω να δω μια ομάδα με πάθος. Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζομαι πίστωση χρόνου, καθώς γνωρίζω την ομάδα και ξέρω τι πρέπει να κάνω", είπε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου.
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός διευθυντής, Αντώνης Μανίκας, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Η ομάδα βιώνει τραγικές στιγμές, τις πιο δύσκολες στην ιστορία της, κάποιοι θέλουν να ρίξουν το καράβι στα βράχια, στη Δ' εθνική, το μόνο που ζητώ είναι συσπείρωση του κόσμου για να πάμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει. Η ομάδα έχει να νικήσει στην έδρα της από το Φεβρουάριο. Αν αυτό γινόταν στη δική μας εποχή με αεροπλάνο θα περνούσαμε από την πλατεία".
Μετά την παρουσίαση του νέου τεχνικού επιτελείου (παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες του κ. Μάντζιου, Νόνι Λίμα, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και ο γυμναστής Βασίλης Καλαποθαράκος), πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με τον Αρη.
Ο προπονητής του Πανιωνίου, ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Ελευθερόπουλος, Σιεδεράκης, Αυλωνίτης, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Πετκάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Ριέρα και Κούτσι.

1 σχόλιο:

cdu είπε...

Το φοβερό είναι πώς η περσινή σούπερ ομάδα κατάρευσε στο τέλος ενώ η φετινή "μικρομεσαία" δείχνει καρδιά και φοβερή ψυχή για να ξεπεράσει τόσο γρήγορα του τράκο της Βουλιαγμένης. Μας είπαν ότι ήταν απλήρωτοι οι περυσινοί. Και ο γαύρος και ο βάζελος στο πόλο απλήρωτοι ήταν, αλλά μας πάτησαν στο τέλος. Και στο αεκάκι απλήρωτοι είναι και όμως κοιτάνε πρώτη θέση με το Σιαλμά και το Κοντοέ (!!!) Απλήρωτη η ομάδα του Λεμονή (και με Εστογιάνοφ) απλήρωτη και η ομάδα του Μάντζιου.
Ο αθλητισμός θέλει ΚΑΙ ψυχή ΚΑΙ εγωισμό ΚΑΙ τσαμπουκά ΚΑΙ να καταλαβαίνεις τι σημαίνουν τα χρώματα που φοράς. Και αυτό τον Πανιώνιο θέλω.