Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ουστ από εδώ

Όποιος μπορεί και θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην (στις) ομάδα (-ες) του Πανιωνίου, και θεωρεί σημαντικό να αγωνίζεται με την κόκκινη μπλε φανέλα του ιστορικού συλλόγου μας, καλώς να μείνει, αλλιώς να πάει στον γερο-διάολο και λίγο παραπέρα!!!

Αυτό είναι το μόνο σχόλιο που θέλω να κάνω, διαβάζοντας το πιο κάτω δημοσίευμα:

Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα στον Πανιώνιο, μετά την απόφαση της διοίκησης του ερασιτέχνη για μείωση του μπάτζετ.
Με δεδομένο ότι οι περικοπές θα φτάσουν ακόμη και το 50%, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες και ήδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με αυτήν την εξέλιξη.
Τόσο ο Τάκης Λεμονής όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μόνο χαρούμενοι δεν μπορούν να αισθάνονται και ήδη ο Έλληνας τεχνικός κάνει σκέψεις για αποχώρηση από το τιμόνι της ομάδας. Άλλωστε, αυτό είναι τονίσει και πριν από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου.
Από εκεί και πάρα, αρκετοί είναι και οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αρνηθούν αυτήν την εξέλιξη και ίσως ακολουθήσουν το δρόμο του Λεμονή.
Όπως και να έχει, τις επόμενες μέρες αναμένονται οι εξελίξεις, οι οποίες μόνο καλές δεν θα είναι.

4 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Το μόνον παρήγορο είναι ένα παλιό σχόλιο του ΝΚ, αναγνώστη των blogs. Όσο ακόμα ο Πανιώνιος είναι σε χέρια που έχουν σχέση με τη βάση της ομάδας, έστω και καταρρακωμένος, θα έχει ελπίδες στο μέλλον.

zamis είπε...

Καλα λεει ο ανθρωπος ρε Αντωνη.Με τι καρδια να δουλεψει αφου εχει παρει μονο 280(επισημο νουμερο)μεχρι τωρα?

amanAM είπε...

Όπως έχω πει και παλιότερα, θεωρώ τεράστια πρόκληση τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, καθώς και κάποιων άλλων αθλητών.

Όταν το παιδί μου έχει μόλις τελειώσει το Πολυτεχνείο σαν Χημικός Μηχανικός, και δεν ξέρει εάν θα βρει δουλειά, κι εγώ ελπίζω (όταν θα τελειώσει το φανταριλίκι του) να βρει οποιαδήποτε δουλειά σχετική με τις σπουδές του έστω και με 500 ευρώ τον μήνα, ώστε να αποκτήσει εμπειρίες και προϋπηρεσία... ε, δεν μπορεί όλα αυτά τα κακομαθημένα κωλόπαιδα που κλωτσάνε ή πετάνε μια μπάλα να βγάζουν κατοσταριές χιλιάδες!!!

Ανέκαθεν με ενοχλούσε ο επαγγελματικός αθλητισμός. Τώρα με ενοχλεί ακόμα περισσότερο.

Η ντόπα ξεκινάει από τα παιδικά χρόνια, με τις ευλογίες των γονιών τους, ελπίζοντας να κάνει το κωλοπαίδι τους μια επίδοση τέτοια, που θα διακριθεί και θα εξασφαλίσει τα προς το ζειν από τον αθλητισμό. Όλο αυτό είναι παράλογο, είναι προϊόν μιας διεφθαρμένης κοινωνίας, που λατρεύει και αναδεικνύει ντενεκέδες που γυαλίζουν, και όχι το πραγματικό χρυσάφι.

Εάν η οικονομική κρίση γίνει η αφορμή να επιστρέψουμε σε έναν πιο λογικό τρόπο ζωής, τότε είμαι χαρούμενος που θα την υποστούμε.

amanAM είπε...

Ίντριγκες και καμαρίλα, για να προωθηθεί το κωλοπαίδι του χωμένου γονιού, και να ταφούν όσοι το ανταγωνίζονται, ήταν και εξακολουθεί να είναι (προς το παρόν ελπίζω) καθημερινότητα στους αθλητικούς χώρους.

Ο αθλητισμός είναι καθρέπτης της κοινωνίας μας. Η κοινωνία πρέπει να αλλάζει, έστω και δια της βίας.

Εχθές άκουσα ότι κάποιοι γονείς παραπονιούνται, γιατί σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας κάποιου ομαδικού αθλήματος, παίζουν όλα τα παιδάκια που προπονούνται στην ομάδα. Και μιλάμε για παιδιά 13-14 χρονών.

Αυτοί είμαστε. Αντί να θέλουμε κάτι καλό για εμάς, ζητάμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.

Όσο οι άλλοι θα παραμένουν μέτριοι, τόσο θα μοιάζουν παιχταράδες οι "προνομιούχοι" της καμαρίλας.