Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

διαμαρτυρίες

Πρώτη διαμαρτυρία, κατά της Κ.Ο.Ε.:


Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2000 και πιο μετά, θα πρέπει να αγωνιστούν για το πρωτάθλημα mini πόλο μέχρι τις 5 Αυγούστου του 2012.
Πόσο λογικό το βρίσκουν, τα παιδιά που θα προκριθούν στην δεύτερη φάση (καθώς και οι οικογένειες τους) να μην κάνουν καθόλου διακοπές?
Από την ανακοίνωση της ΚΟΕ, προκύπτει ότι το πρόγραμμα αυτό επιδέχεται αλλαγής. (Οι ημερομηνίες έναρξης μπορεί να διαφοροποιούνται μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε.).   Θα ήταν εύλογο να το συζητήσουν μαζί τους οι αρμόδιοι των ομάδων.
Το πρόγραμμα της κατηγορίας των mini παίδων, αυτήν την στιγμή είναι ως εξής:
4/4/12 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤ.
16/5/12 ΚΛΗΡΩΣΗ
22-24/6/12 Α ΦΑΣΗ
3-5/8/12 Β ΦΑΣΗ

Δεύτερη διαμαρτυρία-καταγγελία, κατά του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.:
Π. Φάληρο Σάββατο 19/11/2011

Θέμα: Κυλικείο στο κολυμβητήριο Αγίου Ανδρέα.

Κύριοι,
Στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Αγίου Ανδρέα, λειτουργεί ένα κυλικείο το οποίο παραβιάζει κάθε κανόνα λειτουργίας, ενώ ο ιδιοκτήτης του είναι απαράδεκτο να βρίσκεται και να κερδοσκοπεί μέσα στον χώρο των εγκαταστάσεων του ιστορικού μας σωματείου.

Δεν είναι μόνο ότι προσφέρει πανάκριβο καφέ χωρίς να κόβει αποδείξεις, δεν είναι μόνο ότι δεν έχει τουαλέτα και οι θαμώνες του κυλικείου χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια των παιδιών-αθλητών, δεν είναι μόνο η σωρεία των παραβιάσεων του υγειονομικού κώδικα (πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να έχει άδεια λειτουργίας σε εκείνο τον χώρο), επιπλέον ο εν λόγω κύριος είναι αγενής και κακότροπος.

Σήμερα στις 16:00, ενώ γινότανε φιλικός αγώνας προπόνησης μεταξύ των ομάδων πόλο mini παίδων Πανιωνίου και Καλαμακίου, αρχικά το κυλικείο ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα οι γονείς των παιδιών του Πανιωνίου και της φιλοξενούμενης ομάδας να μην έχουν που να σταθούν. Κάποιοι εξ αυτών αγόρασαν καφέδες απ έξω, και κάποιοι αγόρασαν καφέδες από το κυλικείο δίπλα στο μπάσκετ, που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία.

Ζητήσαμε από την κοπέλα που εργάζεται στο κυλικείο αυτό (του μπάσκετ), να μας ανοίξει και το άλλο (της μικρής πισίνας), για να κάτσουμε εκεί να πιούμε τους καφέδες που αγοράσαμε από αυτήν, και να χωρέσουμε κάπου να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι εμείς και οι γονείς από το Καλαμάκι. Έτσι στις 16:30 περίπου, η κοπέλα άνοιξε τον χώρο, και πούλησε και κάποιους επιπλέον καφέδες.
Κατά τις 17:00, εμφανίστηκε ο εν λόγω «κύριος» μαινόμενος, και μας πέταξε έξω από το «μαγαζί» του, φωνάζοντας πως το μαγαζί έκλεισε, και πέταξε τον κόσμο έξω!!!

Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη, και πάνω απόλα προσβάλλει τον σύλλογο που του έχει παραχωρήσει τον χώρο.

Πριν κινηθούμε στις αρμόδιες αρχές ( ΣΔΟΕ, Υγειονομικό, Πολεοδομία, κλπ), και δεδομένου ότι ενδεχομένως θα βρεθεί υπόλογος και ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. για την ύπαρξη και την λειτουργία αυτού του κυλικείου, ζητάμε άμεσα να ζητήσει έγγραφη συγνώμη ο «κύριος» αυτός για την συμπεριφορά του, και προς τους γονείς των παιδιών του Πανιωνίου, και προς τους γονείς των παιδιών της φιλοξενούμενης ομάδας. Ζητάμε επίσης την τήρηση της νομιμότητας μέσα στους χώρους του Πανιωνίου, γιατί θα βρεθούμε στην πολύ δυσάρεστη θέση να βλάψουμε τον σύλλογο με τις καταγγελίες μας στις αρμόδιες αρχές, εάν δεν φροντίσει πρώτος αυτός να τηρείται η νομιμότητα, η τάξη και η ευπρέπεια.

και μια ακτιβιστική διαμαρτυρία των οπαδών του Πανιωνίου, για τα χάλια της ποδοσφαιρικής ομάδας:

οι οπαδοί του Ιστορικού που είχαν μπει στην… πρίζα από τη νέα γκέλα της ομάδας, αλλά και το ζοφερό της μέλλον - κρατώντας το λεωφορείο στη Νέα Σμύρνη - έβαλαν με τη σειρά τους στην πρίζα το… ταξίμετρο αφού ανάγκασαν τους ποδοσφαιριστές να πάρουν ταξί προκειμένου να φύγουν από το αεροδρόμιο!
Οι «κυανέρυθροι» μόλις είχαν επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη με το 0-0 στις αποσκευές τους κόντρα στη Δόξα Δράμας, περιμένοντας ωστόσο μάταια το πούλμαν της ομάδας στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να τους μεταφέρει στο γήπεδο όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/142341-Pigaine-me-opoy-theleis-taxitzi

4 σχόλια:

amanAM είπε...

Είναι επιεικώς τρελό, να περάσουν ενάμιση μήνα τα παιδάκια των 10 και των 11 χρόνων στην Αθήνα μέχρι τις 5 Αυγούστου, για να παίξουν πόλο.

Αυτά τα παιδιά, άλλα στο χωριό τους, άλλα σε κατασκηνώσεις, κάπως πρέπει να απασχοληθούνε.

Ακόμα και οι Αθλοδιακοπές, σταματάνε μέσα Ιουλίου.

Ήδη έχω μαζέψει υπογραφές από όλους τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών αυτής της κατηγορίας του Πανιωνίου, και ξεσήκωσα και τους γονείς των παιδιών του Καλαμακίου.

--------

Για τον "κύριο" του κυλικείου, έμαθα πως είναι ο ίδιος που διαχειρίζεται και τις καντίνες στις εξέδρες του γηπέδου. Δεν ξέρω εάν αληθεύει, αλλά εάν είναι έτσι, τότε εκκρεμεί ακόμα (εδώ και ενάμιση χρόνο) μια απάντηση σε προγενέστερη διαμαρτυρία μου, γιατί δεν εκδίδει αποδείξεις, έκρυβε τα νερά για να πουλάει παγάκια με λίγη κοκακόλα, κλπ.

--------

Άντε να δούμε πότε θα ξεφορτωθούμε τον Λεμονή, και πότε θα πάρουν ευκαιρίες νεαροί να αναδειχτούνε και να φέρουν κάνα φράγκο από την ενδεχόμενη μεταγραφή τους.

Αλλιώς δεν έχει σωτηρία το πράγμα.

amanAM είπε...

Πριν από λίγο, μου τηλεφώνησε ένα μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη, που έλαβε γνώση της καταγγελίας για το κυλικείο, και λίγο πολύ μου είπε πως έχουν συσσωρευμένα και πολλά άλλα προβλήματα με τον "κύριο" αυτόν.

Το ευχάριστο είναι πως υπάρχουν αντανακλαστικά, και η καταγγελία αυτή να γίνει η αφορμή να αντιμετωπιστεί το γενικότερο πρόβλημα.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

τελικα θελουν κσυλο και οι υπαλληλοι της παε με αλλα λογια, κ αμανανα

amanAM είπε...

Την Τρίτη 22.11 στις 20:00 θα διεξαχθεί τελικά στο κολυμβητήριο του Πειραιά ο αγώνας της Α1 γυναικών πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Πανιώνιο.

Η ΚΟΕ είχε αιτηθεί από τον Ολυμπιακό να αλλάξει ημέρα διεξαγωγής του αγώνα της 5ης αγωνιστικής το οποίο είχε οριστεί για την Τετάρτη και το αίτημα έγινε δεκτό.