Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πανιώνιο Σαββατοκύριακο 19/11/11

Σήμερα στις 16:00, στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης η αντρική ομάδα πόλο αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ την ίδια ώρα στην Μυτιλήνη στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β εθνικής του βόλεϊ ανδρών,  η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΓΑΣ Λέσβου. Εγώ δεν θα μπορέσω να το παρακολουθήσω το παιχνίδι, γιατί θα είμαι στο ανοιχτό κολυμβητήριο για έναν φιλικό αγώνα των μίνι παίδων με το Καλαμάκι, αλλά ελπίζω να πάει πολύς κόσμος, και να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα.

Στις 18:30 αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μας στο πόλο, τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης (Αρτάκης). 

Λίγο πιο νωρίς, στις 17:00 μπάσκετ ανδρών στο κλειστό της Νέας Σμύρνης,   Πανιώνιος - ΚΑΟ Δράμας.

Αύριο στις 15:00 το μεσημέρι, η ποδοσφαιρική μας ομάδα χωρίς τον Φαμπιάν Εστογιανόφ πλέον στην σύνθεση της,  αντιμετωπίζει στην Δράμα την Δόξα Δράμας, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την τελική βαθμολογία. Ο Λόλο αποτελεί παρελθόν, τον ευχαριστούμε που μας χάρισε όσα του χρωστούσαμε κι έφυγε σαν κύριος. Ήταν ο τελευταίος πραγματικά μεγάλος ποδοσφαιριστής που μας τίμησε με την παρουσία του. Πρόσφερε θέαμα και στιγμές περηφάνιας. Προς το παρόν παραμένει σαν προπονητής ο Λεμονής, αφού διεκδικεί τα δεδουλευμένα του, για την υπερπολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας: την χαρά να κερδίσουμε πολλά λεφτά στο στοίχημα, παίζοντας χι-δύο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας.

Για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, στο Μετς, στις 16:00 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος, αύριο κι αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: