Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

αυτός είναι Πανιώνιος

Νιάτα, διάθεση για διάκριση, μια ομάδα που προσφέρει θέαμα, μια ομάδα που κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο, μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ένας σοβαρός προπονητής, άνθρωποι που τρέχουν το τμήμα που γνωρίζουν το άθλημα σε βάθος, έχοντας μεγάλη πείρα και ικανότητες.

Το μόνο που χρειάζεται αυτή η ομάδα, είναι την έμπρακτη αγάπη του κόσμου, την παρουσία μας στις εξέδρες, την πληρωμή του πενιχρού εισιτηρίου των 5 ευρώ. Χρειάζεται η διοίκηση να συνεχίσει να την στηρίζει την ομάδα, και να βρεθεί ένας κατάλληλος χορηγός που θα βοηθήσει να κρατηθεί το τμήμα στις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι.

ΝΟ Πατρών- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ 7-8
Τα 8λεπτα: 2-2, 2-2, 3-2, 0-2.
Τα γκολ του Πανιωνίου (Δ. Σελετόπουλος): Μιμίδης 3, Κότεριλ 3, Κουτσιαλής 1, Κουκής 1.

Όταν θα ακολουθήσει αυτό το παράδειγμα και η ΠΑΕ, τότε θα δούμε άσπρη μέρα και στο ποδόσφαιρο. 

1 σχόλιο:

NK99 είπε...

Πολύ σωστά κάνεις συνεχώς εκκλήσεις στον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα πόλο.

Το ζήτημα που θέλω να επισημάνω είναι ότι ο κόσμος του Πανιωνίου δεν επαρκεί αριθμητικά για να ενισχύσει τρεις επαγγελματικές ομάδες ταυτόχρονα. Οι περισσότεροι δουλεύουμε αρκετές ώρες, έχουμε οικογενειακές υποχρεώσεις πολλοί (ίσως οι περισσότεροι) πανιώνιοι δεν ζούμε στη Ν. Σμύρνη και οι μετακινήσεις στην Αθήνα είναι χρονοβόρες, ενώ επίσης για μερικούς που θα γίνουν περισσότεροι ακόμα και τα 5 ευρω μπορεί αν είναι ζήτημα.

Η βιτρίνα του συλλόγου (ΠΑΕ) δεν είναι πλέον ελκύστική ώστε να προσελκύσει νέα παιδιά και η διοίκηση του ερασιτέχνη δεν βλέπω να το έχει λάβει υπόψιν της.