Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Φεύγει ο Λεμονής?

...μας μεταφέρθηκε από εγκυρότατη πηγή, ότι στον Αστέρα Τρίπολης πέραν των όποιων επαφών είχαν και θα έχουν τις επόμενες ώρες με τον Σάκη Τσιώλη για να αναλάβει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης, υπάρχουν ήδη επαφές και με τον Τάκη Λεμονή!

Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος είναι εξαιρετικά απογοητευμένος από την τραγική οικονομική κατάσταση στον Πανιώνιο , την γκρίνια που υπάρχει στους παίκτες της ομάδας και τις προσφυγές που ετοιμάζονται να κάνουν αρκετοί από αυτούς που δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά ακόμα και την παραίτηση από την τεχνική ηγεσία από την στιγμή που ούτως ή άλλως οι υποσχέσεις που έχει πάρει από τους διοικούντες δεν έχουν γίνει πράξη!

Το έργο του Τάκη Λεμονή έχει εκτιμηθεί από τα αφεντικά της ομάδας της Αρκαδίας και μάλιστα και στο παρελθόν είχαν υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, αλλά τότε δεν είχαν τελεσφορήσει οι επαφές! Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι αυτή την φορά οι επαφές είναι πολύ πιο προχωρημένες και ίσως και μέσα στην ημέρα, αναλόγως και με την απόφαση του Λεμονή για το μέλλον του στον Πανιώνιο, υπάρξουν εξελίξεις.

Στην Τρίπολη πάντως θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα του νέου προπονητή για να μπορέσει αυτός που θα αναλάβει να έχει χρόνο να δουλέψει με την ομάδα ενόψει των πολύ δύσκολων παιχνιδιών που έρχονται για τον Αστέρα.

 http://www.onsports.gr/theplayer/Padrino-y-amigo/item/134122-O-Lemonis-paei-Tripoli


3 σχόλια:

amanAM είπε...

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ΓΣΣ, στην ημερήσια διάταξη της οποίας θα τεθούν τα παρακάτω θέματα:

Παρουσίαση Οικονομικού Ελέγχου της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ
Απολογισμός πορείας της νέας διοίκησης
Παρουσίαση των επιλογών και καθορισμός της επόμενης μέρας της ΠΑΕ


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18564&catid=5

ώρα προσέλευσης? Άγνωστη!!!
Ας μαζευτούμε από το πρωί, καλού κακού, και βλέπουμε...

polykos είπε...

Προαναγγελία είναι.
Ο χώρος και η ώρα θα υπάρχουν στην ανακοίνωση που θα βγεί τις επόμενες μέρες.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ
ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ!