Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

σιδεροκέφαλοι

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Απόστολο Μάντζιο. Ο Ελληνας τεχνικός, αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας, μέχρι το τέλος της περιόδου.
Ο Απόστολος Μάντζιος, ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε 184 αγώνες πρωταθλήματος και 22 αγώνες κυπέλλου. Διετέλεσε μέλος και αρχηγός της "χρυσής ομάδας" που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1998.
Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού, θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 15:30 στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Μανίκα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της ομάδας.
Ο Αντώνης Μανίκας ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου σε 157 αγώνες πρωταθλήματος, από την περίοδο 1977-78 μέχρι και την περίοδο 1989-90. Διετέλεσε μέλος της "χρυσής ομάδας" του 1979 που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.
Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή, θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 15:30 στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης.

6 σχόλια:

zamis είπε...

Καλη επιτυχια και στους δυο,ειμαστε ολοι μαζι σας και ελπιζω σε πιο γεματο γηπεδο απο αυτη την Κυριακη.

amanAM είπε...

17:15' την Κυριακή, ας ελπίσουμε πως θα σπάσει η γκαντεμιά των διπλών μέσα στην Νέα Σμύρνη.

Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα και κανένας. Πρέπει να ματώσουν οι παίκτες στο γήπεδο.

IWN1998 είπε...

Το παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. Ο Άρης με νέο προπονητή από εκτός έδρας νίκη, με μεγάλες απώλειες που θέλει να αποσβέσει. Εμείς κατ' ουσίαν απροπόνητοι, με μηδενικό ηθικό και με πιθανές σοβαρές απώλειες ακόμα και από το ολοένα μειούμενο ρόστερ.

Δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη αλλά Η ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.

amanAM είπε...

Συμφωνώ.

zouri1 είπε...

η ανακοινωση γραφει τι εκανε ο Μαντζιος σαν ποδοσφαιριστης,εμεις ομως τον πηραμε για προπονητη.Σαν προπονητης τι εχει κανει?Νομιζω οτι ειναι μια πολυ κακη επιλογη.

amanAM είπε...

Ζούρη, στις μέρες που διανύουμε, είναι λεπτομέρειες οι τεχνικές ικανότητες του προπονητή μας, σημαντικό είναι το κόστος και η οικονομική σωτηρία.