Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Τραγωδία!

0-1 εντός έδρας από τον Ολυμπιακό του Μπέου.

Το τραγικότερο δεν ήταν ότι χάσαμε, ήταν ότι σε κανένα σημείο δεν δείχναμε πως θα μπορούσαμε να νικήσουμε, ακόμα και στην φάση που η κεφαλιά του Μπάλαμπαν χτύπησε στην πάνω μεριά του οριζοντίου δοκαριού, στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το 0-1, δεν είχαμε ούτε μια φάση που να απειλήσαμε.

Τραγικό και το ότι ο εκτελεστής μας, για άλλη μια φορά ήταν ένας παλιός μας παίκτης, και όχι κάποιος σαν τον Μπάρκογλου, αλλά κάποιος που αγαπήθηκε στην Νέα Σμύρνη, ο Μάριο Μπρέσκα.

Τραγικό και ότι είδα (στην τηλεόραση) τον Μπέο να είναι χαρούμενος στις εξέδρες, χαρούμενος για το αποτέλεσμα που έπαιρνε η ομάδα του.

Σε αυτόν τον θίασο του Τσακίρη και του υπαλλήλου του, του Κιντή, δεν είχαν θέση ο Φερναντεζ, ο Εστογιάνοφ, ο Καστελιόνε, ο Νικολάου. Τους έπεσαν λίγοι και ο Καρντόσο ή ο Τσέζαρεκ (για όνομα του Θεού, δεν θεωρώ όλυς τους προαναφερθέντες παίκτες αξίας, αλλά σε σχέση με τους περισσότερους του όστερ μας, σαφώς και θα ήταν καλύτεροι...). Το ότι ο Πανιώνιος ήταν εντελώς ανύπαρκτος στο κέντρο και στην επίθεση, δεν φαίνεται να τους απασχόλησε, και ο εργοφυσιολόγος φάντασμα πρέπει να είναι περήφανος για τους παίκτες που περιφέρθηκαν σήμερα στο γήπεδο, και από το δεύτερο ημίχρονο σερνόντουσαν στο γηπεδο. Δικαιολογίες για την ζέστη δεν ευσταθούν, αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στην ίδια ζέστη έτρεχαν στο δεύτερο ημίχρονο, που οι δικοί μας δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε μια φάση.

Από όλο αυτό το χάλι, τον μόνο που ξεχώρισα είναι ο Χίκα. Το παιδάκι ξέρει μπάλα και θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Μπάλα ξέρει και ο Βαζ Τε, αλλά κουράστηκε γρήγορα. Ο Ριέρα από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, ήταν σαν να παίζαμε με παίκτη λιγότερο. Ο Στόρε δεν βρήκε λύσεις, με το ρόστερ που διαθέτει ίσως θα πρέπει να γίνει μάγος, και να κάνει μαγικά για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό στο τέλος της χρονιάς. Σήμερα αναπόλησα τις απέλπιδες προσπάθειες του Μανώλη του Σκούφαλη, που σε κάτι τέτοια παιχνίδια με το πάθος του, ξεσήκωνε και τον κόσμο, και τους συμπαίκτες του. Η ομάδα δεν έχει ηγέτη. Ο Μανιάτης σε ρηχά νερά, ο Σιόβας είναι ο Σιόβας, ο Κούκετς καμία σχέση με τον Κούκετς επί Παράσχου. Θα μας λείψει ο Παράσχος και το μουστάκι του, φέτος.
Θα δούμε στην συνέχεια τι περιθώρια βελτίωσης έχει αυτή η ομάδα με αυτό το ρόστερ, αλλά τα πράγματα φαίνονται πολύ δύσκολα.

Θλίψη μου προκάλεσε και η νίκη του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν μπορέσαμε ούτε να απελήσουμε τον Βόλο μετά το 0-1, ενώ ο Ηρακλής του Ουζουνίδη που όλο το καλοκαίρι σχεδόν δεν ήξερε σε ποιά κατηγορία θα παίζει και με ποιούς παίκτες, ανέτρεψε το 0-1 και νίκησε τα πανάκριβα αστέρια του Ολυμπιακού του Πειραιά.

Είναι δυνατόν να είμαστε τόσο πιο κάτω από τον Ηρακλή των τόσων προβλημάτων?

Ευτυχώς επέλεξα να μείνω στην Ερμιόνη, και δεν ανέβηκα ολόκληρο Γολγοθά για να πάω στο γήπεδο σήμερα, να δω αυτά τα χάλια.

ΥΓ. Ο μόνος σοβαρός μας παίκτης, είναι ο Μάχο. Πάλι καλά που τον έχουμε κι αυτόν.
Οι νέες φανέλες, αηδία!!!

7 σχόλια:

br fun_atic είπε...

έχασες όμως το παγκόσμιο. Ιδιαίτερα αισθητή απουσία.
Καλύτερα όμως που δεν είδες από κοντά το παιχνίδι, γιατί θα στεναχωριόσουν περισσότερο.
Ρε μπας και ήσουν στο γάμο του τέως;;;

zamis είπε...

Παιδες ψυχραιμια,η ομαδα δεν ειναι κακη.
1η αγωνιστικη ηταν,ας δωσουμε μια ευκαιρια,ειχαμε ελλειψεις.
Υπαρχει ολοκληρο πρωταθλημα μπροστα.Οι διοικουντες-με την ευκαιρια της διακοπης-θα κανουν αυτο που πρεπει.
Keep the faith

amanAM είπε...

Παρά όσα είδαμε στα φιλικά, είχα την ελπίδα να εκπλαγώ εχθές. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Για όνομα του Θεού, εάν από έναν αγώνα βγάζαμε συμπεράσματα ποιός αξίζει για πρωταθλητής και ποιός θα πέσει στην β εθνική, από εχθές θα είχαμε πρωταθλητη τον Ηρακλή, γιατί νίκησε σε ντέρμπυ.

Τα μαύρα σύννεφα, δεν τα είδαμε εχθές, τα βλέπουμε από τότε που ακούσαμε τα μεγαλόπνοα σχέδια του Κιντή, την πορεία των μεταγραφών, και την πάγια θέση του μεγαλομέτοχου που δεν αναφέρεται σε τίποτα άλλο, παρά στα λεφτά που ξόδευε παλιά, και στο πόσα διατίθεται να ξοδεύει από τούδε και στο εξής.

Για να είμαι ειλκρινής, πιστεύω πως ο Στόρε θα καταφέρει μετά από 1-2 μήνες να φτιάξει μια αξιόμαχη ομαδούλα με τους παίκτες που διαθέτει, η οποία δεν θα προσφέρει θέαμα φυσικά, αλλά θα τσιμπήσει κάποια αποτελέσματα, και πιθανόν να καταφέρει να σωθεί.

Αλλά να δούμε μπάλα που να γουστάρουμε, δεν νομίζω πως θα μπορέσουν...
Ευσεβής πόθος?

Τι δεν είδαμε εχθές:
Πάθος, φυσική κατάσταση παικτών, ανάπτυξη παιχνιδιού, δημιουργία φάσεων που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, παίκτη ικανό να σκοράρει, αριστερό μπακ, δημιουργικό μέσο.

Ας ελπίσουμε πως σύντομα οι παίκτες θα έχουν τέτοια φυσική κατάσταση, που χάρη στο τρέξιμο θα γίνονται επικίνδυνοι, προς το παρόν είδαμε περιπατητές.

Να μην γκρινιάξουμε? Τι να πούμε? Πως μας άρεσαν όσα είδαμε και όσα δεν είδαμε?

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
IWN1998 είπε...

@zamis. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν ελλείψεις χθες. Όλο το δυναμικό μας εκτός Βαρό, έπαιξε ή κάνω λάθος:

@amanam. Μη βιάζεσαι για το Χίκα. Αν θεωρείς φλύαρο το Ριέρα μάλλον ένα από τα ίδια θα δεις και μάλιστα για να μπαίνει ο Χίκα αριστερά, θα βάζει τον Κούκετς δεξιά, που δεν είναι η φυσική του θέση και χαραμίζεται και αυτός...


Δεν υπάρχει και ηθικό, δεν υπάρχει και ηγέτης, μέσα και έξω από το γήπεδο...

zamis είπε...

Τι λαθος να κανεις Ιωνα?
Εγω κανω τον τρελλο για να μην τρελλαθω

amanAM είπε...

tελικά, όλες οι "μεγάλες" ομάδες της Αθήνας έκαναν γκέλα...
Ο ΠΑΟ χι εντός με Ξάνθη, ο Ολυμπιακός έχασε από Ηρακλή ενώ προηγήθηκε, εμείς χάσαμε από τον Βόλο.

Ακόμα και οι μικρές, δεν τα πήγαν καλύτερα... Το Περιστέρι έχασε στην Λάρισα, και η ΑΕΚ εντός έδρας από την Κέρκυρα.

Γενικά η Αθήνα, τον ήπιε.