Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

κολλάει του Τζέι Ντεμέριτ

Την περίπτωση του Σιρίλ Μαρόν εξετάζουν πολύ σοβαρά στον Πανιώνιο. Όπως γράφει η «SportDay», δεν είναι δύσκολη περίπτωση και αν στον Πανιώνιο αποφασίσουν να κινηθούν, τότε ο 23χρονος αριστερός μπακ θα αποκτηθεί.

Την περσινή σεζόν ο Σλοβάκος έπαιζε στη Μαροσί. Την ίδια ώρα, σε πρώτο πλάνο είναι η περίπτωση του Σουηδού Εμιλ Γιόχανσον. Ωστόσο, υπάρχει διαφορά στις διαπραγματεύσεις των «κυανέρυθρων» με τη Μόλντε, κάτι που αναγκάζει τους Νεοσμυρνιώτες να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τζέι Ντεμέριτ, το θέμα φαίνεται να «κολλάει» στο οικονομικό. Αν και στην Πλατεία εκτιμούν την αξία του 31 ετών στόπερ, δεν φαίνεται να αποδέχονται τις έως τώρα απαιτήσεις από την πλευρά του παίκτη. Οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες για την απόθεση του Αμερικανού. Πάντως, δεν αποκλείεται σήμερα-αύριο ο Πανιώνιος να κλείσει παίκτες για τους οποίους κινείται.
http://www.sport-fm.gr/article/287856

Σχόλιο: Καλά, ήθελε και λεφτά ο Ντεμέριτ? Δεν ήξερε, δεν ρώταγε? Ρε συ Ντεμέριτ, για να παίξεις στον Ιστορικό πρέπει να πληρώνεις, όχι να πληρώνεσαι! 

Οι της Μόλντε, πόσα να δίνουν άραγε για να πάρουμε τον Γιόχανσον κι εμείς ζητάμε παραπάνω?
Εμείς δανείσαμε τζάμπα τον Εστογιάνωφ, τον πιο μπαλαδόρο παίκτη μας, εάν δεν μας τα χώσουν, σιγά μην πάρουμε άλλο παίκτη, κορόιδα σαν τους άλλους δεν θα γίνουμε, που πληρώνουν για να πάρουν παίκτες, εμείς θα πληρωνόμαστε από δω και πέρα για να τους πάρουμε. Παλτά θα είναι έτσι κι αλλιώς! Ποιός σοβαρός παίκτης θα δεχότανε να έρθει στην Ελλάδα, και μάλιστα στον Πανιώνιο? Μονάχα κάποιος κουλός, κουτσός, ή κάποιος κουρασμένος που θέλει να αράξει... Παίκτες που αποδίδουν, που προσφέρουν, που θέλουν κάτι παραπάνω, τι να τους κάνουμε? Αφού έτσι κι αλλιώς θα θέλουν να φύγουν πολύ σύντομα, κι αν δεν θελήσουν αυτοί, θα θέλουμε εμείς να τους πουλήσουμε!

5 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Αυτά γίνονται σε μία αριστερή ομάδα με αριστερό πρόεδρο. Κάτω ο καπιταλισμός. Κάτω το κεφάλαιο. Θα είμαστε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που θα εφαρμόσει τον υπαρκτό σοσιαλισμό. Για να μη σου πω τον κομμουνισμό.

Ο Πανιώνιος θα πάψει να είναι ΠΑΕ και θα γίνει κολεκτίβα (http://sporos.org/node/29). Όχι μόνο δεν θα πληρώνεσαι, αλλά θα πληρώνεις για να εισέλθεις. Όλα θα ανήκουν σε όλους.

Για παράδειγμα: έχει Μερτσέντα AMG ο Μπόσκο; Κακώς. Θα πωλείται, τα περισσότερα χρήματα θα πηγαίνουν στην κεντρική επιτροπή και με το περίσσευμα θα αγοράζουμε ένα Μόσκοβιτς, το οποίο θα οδηγούν εκ περιτροπής όλοι.

Το προπονητικό είναι κτισμένο σε μεγάλη έκταση. Σε ότι περισσεύει ή κατόπιν απαλλοτρίωσης και του απέναντι κτήματος, θα στέλνουμε τους αλλοδαπούς (Αφρικανούς κατά κύριο λόγο που ξέρουν και το αντικείμενο – αυτό με τις κολεκτίβες δεν το έβαλα για πλάκα), θα καλλιεργούν μπαμπάκι, καλαμπόκι και καφέ και θα τα πουλάμε κατά το σύστημα fair trade, παίρνοντας και σχετική πιστοποίηση.

Γι αυτό πιστεύω ότι κολλάει η μεταγραφή του Αμερικανού. Καπιταλίστας τώρα, που να τα καταλάβει αυτά τα πράγματα. Χάθηκαν τίποτα Βορειο – Κορεάτες, τίποτα Βιετκόγκ που αυτά τα έχουν για παιχνίδι;

Αχ βρε Τσε Κιντή πόσο παρεξηγημένος είσαι...

br fun_atic είπε...

hasta la victoria siempre

vyruss είπε...

Θα είναι μεγάλη ξεφτίλα τελικά να μην τον πάρουμε, εκτός πια αν είναι εξωπραγματικό το ποσό που ζητάει.

Αντί να πάρουμε έναν καλό παίχτη ας πάρουμε ακόμα 5-6 σαπάκια τσεχοσλοβάκους αμυντικούς όμως!

amanAM είπε...

Τώρα που καθώς όλα δείχνουν, θα ανέβει η τιμή των σιτηρών, γιατί δεν καλλιεργούμε το προπονητικό με σιτάρι?

Στην καλλιέργεια ταλέντων, δεν έχουμε δει φως προς το παρόν, μπορεί να τα καταφέρουμε καλύτερα εάν το ρίξουμε στα φασολάκια και στα κολοκυθάκια.

Griniaris είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΧΙΑΣΤΟΥΣ;
Ο ΜΗΝΙΣΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ;
ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ;
ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ,ΤΑΞΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.



ΥΓ.Απαραίτητη μικρή συμβολική ετήσια συνδρομή.Τώρα και ευκολίες πληρωμής...