Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Δελτίο Τύπου - σχόλια / ερωτήσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΙΚΑΕΛ ΣΤΟΡΕ
Ο προπονητής του Πανιωνίου κ. Στόρε, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου ενόψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος, την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010, ώρα 12:30 το μεσημέρι στο Press Room του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
--------------------------------------------------------------------------
* Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ αποδέχθηκε αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και παραχώρησε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας την Τρίτη 31 Αυγούστου και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.
* Η αυριανή προπόνηση του Πανιωνίου θα διεξαχθεί τελικά στο "Απήλιον" στις 18:30. Η ομάδα του Πανιωνίου θα προπονηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την παραμονή του αγώνα (Παρασκευή) την ίδια ώρα.
* Η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 26 Αυγούστου εκδήλωση της παρουσίασης της νέας φανέλας και του νέου χορηγού του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Σχόλια:  Γιατί αναβλήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση  της νέας φανέλας?  Άραγε τι φοβήθηκαν? Η συνέντευξη τύπου του Κιντή? Τελικά θα γίνουν άνθρωποι κάποτε ο Σκούρτης ή ο Χίκα?(ή όποιος άλλος τέλος πάντων)

Στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας, θα συμμετάσχουν και παίκτες της ΑΕΚ? Άραγε θα ξηλωθεί και πάλι το γήπεδο, για να μην πατήσουν ΑΕΚτζήδες ξανά στο γκαζόν μας?

Τι καλός ο Ολυμπιακός!!! Όχι μόνο έδωσε το γήπεδο του στην ΑΕΚ, αλλά ουδέποτε απαγόρευσε τους οπαδούς της, ζήτησε απλώς εγγυήσεις και κάποιος (κράτος, η ίδια η ΑΕΚ, κάποιος τέλος πάντων) να αναλάβει τις ευθύνες σε περίπτωση ζημιών.
Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ προτίμησε εμάς, που δεν χωρούσαν στις εξέδρες μας  οι φιλοξενούμενοι, τα διαρκείας, οι προσκλήσεις και τα ήδη εκδοθέντα απλά εισιτήρια. Προφανώς εμείς δεν ζητήσαμε κάποιες εγγυήσεις. Μάλιστα θα μας ευχαριστούσαν δημόσια, και θα έθαβαν το τσεκούρι του πολέμου!!!
Κι εμείς οι κάφροι, πως τους φερθήκαμε? 
Τώρα το τσεκούρι του πολέμου δεν θάφτηκε, και το κρίμα στον λαιμό μας... Μας περιμένουν πολλά αίσχη παρακάτω, και θα τα χρεώνουν σε εμάς, ότι και καλά εμείς είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί, και όχι αυτός που μιλάει για τσεκούρια πολέμου!

Ο αξιότιμος παραιτηθείς πρόεδρος του ερασιτέχνη, ζήτησε εγγυήσεις τελικά? Τα 30 αργύρια (=χιλιάρικα) θα τα έπαιρνε σε μετρητά προκαταβολικά, ή με πέτσινη επιταγή όπως συνήθως πληρώνει η ΑΕΚ?

Πως γίνεται η ΠΑΕ να παραχωρεί το γήπεδο στην Εθνική για προπόνηση, αλλά... για την ΑΕΚ το γήπεδο ανήκε στον ερασιτέχνη και εκείνος έκανε το deal?

Η βία, από όπου κι αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα. Όσο δίκαιη κι αν είναι η αγανάκτηση, δεν είναι αυτό δικαιολογία για βία. Η βία δεν εκδηλώνεται μόνο με το ξήλωμα του γκαζόν. Εκδηλώθηκε σε όλα τα παιχνίδια πέρυσι με τους συλλόγους του ΠΟΚ. Τι έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ γι αυτό?
Στην Γενική συνέλευση, εγώ προσωπικά μίλησε με έναν Πάνθηρα που μιλούσε σε πολύ φιλικό τόνο με τον ίδιο τον Τσακίρη λίγο πριν, και του είπα πως θέλω να σταματήσουν το αίσχος με τα δυναμιτάκια στο κόρνερ. Μου είπε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει, και φέτος στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ, αυτοί θα πετάνε δυναμιτάκια!!!

Τι θα κάνει η ΠΑΕ για να μην συμβεί αυτό, και εάν τιμωρηθεί η έδρα και παίξουμε ορισμένους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, τι φταίμε εμείς που θα στερηθούμε το γήπεδο, επειδή οι μάγκες δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν τα προαναγγελθέντα αίσχη?

Ρωτάω γιατί ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος και νυν "απλός" μεγαλομέτοχος, δηλώνει και ο ίδιος Πάνθηρας. Καταδικάζει την βία που ασκούν (κατά καιρούς) οι Πάνθηρες, ή τον ενοχλούν μόνο οι χθεσινοβραδινές συμπεριφορές?

Ο Τσακίρης παλιότερα έβαζε 5-10 εκατομμύρια από την τσέπη του, και τώρα θέλει (ή μπορεί) να βάζει 1-2 εκατομμύρια. Είτε 1, είτε 2, είτε 5, είτε 10, είναι πολλά τα εκατομμύρια για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς. Εγώ δεν αμφισβητώ την προσφορά του Τσακίρη, ούτε είμαι σε θέση να κρίνω τον κάθε Βεντούρη. Παρόλα αυτά, όταν η ομάδα που αγαπάω και δηλώνω οπαδός της από την εφηβεία μου, πάει κατά διαβόλου ή ξεφτιλίζεται, εγώ στενοχωριέμαι. Για εμένα ο Πανιώνιος δεν είναι μια επιχείρηση, είναι η ομάδα μου. Πληρώνω το εισιτήριο μου και για αναμνηστικά από την μπουτίκ. Δικαιούμαι να έχω γνώμη? Να την λέω? Ή δεν πληρώνω αρκετά για να ομιλώ?


Όταν κάτι θεωρώ λάθος, προς το παρόν το λέω ευθαρσώς, όχι γιατί αμφισβητώ τον οποιονδήποτε, αλλά γιατί το θεωρώ λάθος, και πιθανόν με την γνώμη μου και την φωνή μου, να φανώ χρήσιμος σε κάποιους που θέλουν να ακούσουν, και δεν θεωρούν την κριτική σαν πράξεις εγκάθετων, ή σαν εχθρική ενέργεια ενός βλάκα σαν εμένα.


By the way, ανήκω σε αυτούς που με απασχολεί ποιός θα είναι ο αριστερός μπακ της ομάδας μου, που θα πηγαίνω στο γήπεδο να βλέπω. Είναι κακό αυτό?



9 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Και γω μαζί σου Αντώνη. Αντί να φτιάξουν ένα σύνδεσμο που να διαφοροποιείται από τους κάφρους του ΠΟΚ και της Θεσσαλονίκης, μιμούνται και συναγωνίζονται στη βία και στον τυφλό φανατισμό.

Και η ΠΑΕ χάιδευε και μάλλον θα συνεχίσει να χαϊδεύει γιατί θεωρεί τους οργανωμένους οπαδούς αυτού του είδους, δυναμικό της.

Δεν αμφισβητώ την αγάπη αυτών των παιδιών για τον Πανιώνιο. Ίσα-ίσα. Αμφισβητώ τους τρόπους και τις αρχές που εφαρμόζουν για να εκδηλώσουν αυτή την αγάπη και που οι μεγαλύτεροι απ' αυτούς και καθώς φαίνεται και οι διοικήσεις τους γαλούχησαν και τους δίδαξαν.

Και δεν καταλαβαίνω πως την ειρηνική κατάληψη και διαμαρτυρία την μετέτρεψαν σε εκσκαφή του γηπέδου της αγαπημένης τους ομάδας.
Ίσως έπαιξε ρόλο και ο κακός χειρισμός Βεντούρη, που θεώρησε ότι θα λύσει το θέμα, παρουσιάζοντάς τους σαν τετελεσμένο γεγονός τη διάθεση του γηπέδου στην ΑΕΚ και την κατάθεση της εκχώρησης στην UEFA.
Αντί να προσπαθήσειθ με επιχειρήματα δυστυχώς προσπάθησε να πειθαναγκάσει με τετελεσμένα γεγονότα.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι είμαστε σε ελεύθερη πτώση σε καθε επίπεδο.

IWN1998 είπε...

Τους κάναμε όλους μάγκες. Βγαίνει ο Μαρινάκης και το παίζει υπερπατριώτης όταν έκανε το ουκ άνευ, να δώσει το γήπεδο χωρίς θεατές, πράγμα που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει κάνει ο Βεντούρης και να μη του μιλήσει κανείς και να βγει και από πάνω.

Αν δεν τελειώσει τους συνδέσμους η ΠΑΕ τότε θα πρέπει οι μη οργανωμένοι να οργανωθούν και ν' αντιδράσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Η ομάδα έχει παραδοθεί στον παραλογισμό και στην αυτοδικία και κινδυνεύει να καταστεί αν δεν έγινε ήδη χθες ο αποδιοπομπαίος τράγος.

Δεν πρόκειται απ' ότι φαίνεται να γίνει τίποτα. Τι να κάνουμε δηλαδή; Να πάμε να πετάξουμε τα διαρκείας στο γήπεδο και να φύγουμε επιδεικτικά στον πρώτο αγώνα; Πως θα τους ταρακουνήσουμε επιτέλους;

Costix είπε...

Φιλαρα μου, ασχετα με το αν συμφωνουμε η διαφωνουμε καποιες φορες, σε θεωρω απο τις πιο χρησιμες φωνες στον χωρο, γιατι απλα εχεις αποδειξει οτι ακους και σκεφτεσαι.

Γι' αυτο, οποιος τολμησει και σε πειραξει, θα βρει διπλα σου και τα 145 ΤΕΡΑΣΤΙΑ κιλα μου. Και δεν κανω καθολου πλακα.

amanAM είπε...

Να φτιάξουμε ένα κλαμπ 110+!
Στην είσοδο, θα έχει μια ζυγαριά, κι όποιος είναι κάτω από 110, έξω!!!

:-)

amanAM είπε...

Οι καταληψίες, έμαθαν προφανώς για τα sms του Αδαμίδη στον Κιντή, και... αποφάσισαν να θάψουν κι αυτοί το τσεκούρι του πολέμου!!!

Πως θα θαβόταν το τσεκούρι, εάν δεν έσκαβαν πρώτα?

Τόση μικροπρέπεια λοιπόν? Κανένας δεν τους κατάλαβε, όλοι τους παρεξήγησαν...

Griniaris είπε...

Δυστυχώς συμμερίζομαι απόλυτα την απογοήτευση και αηδία που εκφράζουν τα λόγια του Ίωνα.Και φυσικά θα γίνει και τώρα ότι έγινε και τις προηγούμενες φορές...

Όσο για τα ερωτήματα του Αντώνη,πολύ θα ήθελα να μάθω την πραγματική και πλήρη συννενόηση Βεντούρη-Κιντή-Τσακίρη-Αδαμίδη....

ΥΓ.Εγώ είμαι από αυτούς που δεν ανησυχούν για αριστερό μπακ.Υπάρχει πάντα ο Κοντοές...

br fun_atic είπε...

ρε συ Αντώνη, πραγματικά αυτό με το τσεκούρι μόνο εσύ μπορούσες να το σκεφτείς :)

vassilis είπε...

Μέχρι χτες μας έλεγαν ότι ο Τσακίρης έχει μόνο 2 ιστορικά στελέχη μαζί του.

Τωρα το ένα έφυγε. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι πρακτικά το μόνο στήριγμα του μεγαλομετόχου είναι οι οργανωμένοι (με το Δήμο έχει έρθει σε σύγρουση, άλλα ιστορικά στελέχη που τον βοήθησαν να πάρει την ΠΑΕ όπως ο Τσολακάκης παραμερίστηκαν), οι δημοσιογράφοι που μέχρι χτες του χαίδευαν τα αυτιά τώρα έχουν κάνει την ΠΑΕ στόχο για βελάκια.

Πως λοιπόν να έρθει σε σύγκρουση με το μόνο στήριγμα του;