Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ντρέπομαι που είμαι Πανιώνιος

Αφού έφαγαν πόρτα από παντού, οι ΑΕΚτζήδες ζήτησαν από τον Πανιώνιο το γήπεδο, τον ναό μας, και για 30 αργύρια (=30 χιλ ευρώ) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη (και απότι λέγεται, "υπάλληλος" του Μαρινάκη) κύριος Βεντούρης το παραχώρησε, χωρίς να αναρωτηθεί τι θα συμβεί με όλους τους εξαγριωμένους ΑΕΚτζήδες που δεν θα χωρέσουν στο γήπεδο αλλά και με όσους θα μπουν τελικά, πόσα σπίτια και αυτοκίνητα θα σπάσουν στην Νέα Σμύρνη, πόσες ζημιές θα γίνουν στο γήπεδο, κλπ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βεντούρη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν είχε αντιρρήσεις, αρκεί να εισέπραττε αυτός το ποσό που οφείλεται στην ΠΑΕ! Ο Βεντούρης όμως δεν ασχολήθηκε με τα συμφέροντα της ΠΑΕ, γιατί θεώρησε ότι είναι εθνική υπόθεση να παίξει η ΑΕΚ και να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα ληγκ... Πως γίνεται να είναι εθνική υπόθεση να μαζέψει λεφτά στα ταμεία της η ΑΕΚ? Εθνική υπόθεση είναι η Εθνική ομάδα, όχι τα συμφέροντα μιας ανταγωνιστικής ΠΑΕ η οποία μας βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ...

Γιατί ειδικά ο Πανιώνιος, ήταν αυτός που θα έπρεπε να βάλει πλάτη για την "εθνική υπόθεση" της ΑΕΚ? Ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε την λεωφόρο γιατί την ήθελε για προπόνηση!!! Εμείς δεν είχαμε ήδη προγραμματισμένες προπονήσεις και την Πέμπτη, και την Παρασκευή στην Νέα Σμύρνη? Ο Ολυμπιακός πολύ λογικά, τους είπε εντάξει αλλά χωρίς οπαδούς που θα τα σπάσουν όλα, κλπ. Πόσο δύσκολο θα ήταν να λέγαμε κι εμείς το ίδιο, δεδομένου ότι στο παρελθόν σε αντίστοιχη περίπτωση είχανε κάνει ζημιές? Ο "υπάλληλος" Βεντούρης δεν γνώριζε τι απάντησε ο Μαρινάκης?

Κάποιοι που (δικαιολογημένα) έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ερασιτέχνη, σε κάποια φάση έφτασαν στο σημείο να καταστρέψουν μόνοι τους το γήπεδο, ώστε να γίνει χωράφι και να μην μπορέσει η ΑΕΚ να παίξει... Μπορώ να καταλάβω όλη την αγανάκτηση και τον θυμό τους. Κι εγώ, θυμωμένος ήμουνα και είμαι. Αλλά το να σπάσεις μόνος σου το ίδιο σου το σπίτι, για να μην στο σπάσουν άλλοι, αγγίζει τα όρια της ψυχασθένειας!

Κάναμε μόνοι μας το γήπεδο μπουρδέλο, για να μην το κάνει η ΑΕΚ. Απίστευτο, κι όμως πραγματικό!!! Κάναμε παγκόσμια πρωτοτυπία.

Γίναμε μόνοι μας περίγελος, ο δίκαιος θυμός και η  αγανάκτηση οδήγησε ορισμένους σε τόσο ακραία συμπεριφορά, που καταφέραμε μόνοι μας αυτό που φωνάζαμε ότι θα μας κάνουν οι ΑΕΚτζήδες... Γίναμε ίδιοι και χειρότεροι από αυτούς που δέρνανε τον προπονητή τους, μετά το φιλικό με την Καλλιθέα...

Με τι μούτρα θα λέω ότι είμαι Πανιώνιος, από εδώ και πέρα? Πως θα φέρω ξανά τα παιδιά μου στο γήπεδο, όταν είναι ένα καμίνι που θα βράζει, και όπως τα σπάσαμε μόνοι μας, μπορεί αύριο να αρχίσουμε να δερνόμαστε και μεταξύ μας? Δεν χρειαζόμαστε άλλους, τα κάνουμε μπουρδέλο και μόνοι μας!

Ξεφτίλα ο Ερασιτέχνης, ξεφτίλα η ΠΑΕ, ξεφτίλα και οι οπαδοί. Ξεφτίλα από την κορφή μέχρι τα νύχια.
Ντρέπομαι που είμαι Πανιώνιος. Λυπάμαι.

ΥΓ. Η μεταολυμπιακή Αθήνα, δεν έχει γήπεδα ποδοσφαίρου πέραν του κατεστραμμένου ΟΑΚΑ, το γήπεδο του Ολυμπιακού και το αρχαίο ερείπιο της Νέας Σμύρνης!!!

1 σχόλιο:

lefterix είπε...

Εκειά που ενομίζαμε, πως πιάσαμε τον πάτο,
εκειά ανακαλύψαμε, πως έχει και πιό κάτω...
Μπουρδέλλο το εκάματε, το γήπεδο παιδιά μου,
εχάσατε το δίκιο σας, και σφίχτηκε η καρδιά μου...
Άντε Βεντούρη να κρυφτείς, γιατί 'σαι η αιτία,
αμέσως να παραιτηθείς, χωρίς δικαιολογία...