Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

φιλικό με Λεβαδειακό

Τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα:

Έχουμε έναν πολύ σοβαρό τερματοφύλακα, τον Μάχο, και πιθανόν να έχει ανέβει και ο Μπέλιτς, αφού η θέση του πλέον δεν είναι εξασφαλισμένη κάτω από τα γκολποστ. Τουτέτσιν μεθερμηνευόμενο, κάθε σουτ ή κεφαλιά που θα πηγαίνει προς το τέρμα μας, φέτος δεν θα είναι γκολ.

Δεύτερον, ο ηγέτης της ομάδας μας φέτος είναι και θα είναι ο Φανούρης, αφού είναι ο μόνος που σε αυτό το άχρωμο, άοσμο και άγευστο πάσινγκ γκέημ, μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω και να αλλάξει τον ρου των πραγμάτων.

Ένα αποθεραπευμένος και με καλή φυσική κατάσταση Ριέρα, με έναν Βαζ Τε που να μπορεί να δείξει λίγη από την μπάλα που ξέρει, και με την προσθήκη ενός σέντερ μπακ (πιθανόν ο Γάλλος να είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε) και με τον Σιόβα στον πάγκο και όχι στην άμυνα μας, μαζί με έναν σέντερ φορ περιοχής και όχι με τον Μπάλαμπαν, η ομάδα μπορεί να μας εκπλήξει φέτος. Μέχρι βέβαια να κουραστεί κάποιος, να τραυματιστεί, να ντεφορμαριστεί. Επίσης χρειαζόμαστε τον καλό, προπέρσινο Κουμορτζί, που ο σημερινός μόνο κατ όψιν έμοιαζε. Ο Μπάλαμπαν πολύ πιο κινητικός, αλλά εμένα αυτός ο παίκτης ουδέποτε μου άρεσε, ούτε και σήμερα φυσικά.

Ο Κολοβός καλούτσικος, ο 18 έμοιαζε  χαμένος, ο 3 ήταν κοντός αλλά καλός, ο Κούκετς με μέτρια απόδοση, γενικά θα δυσκολευτούμε πολύ εναντίον των ομάδων της πρώτης εθνικής.

Το άλλο Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα, αλλά ενώ φαίνεται ότι έγινε πολύ δουλειά, χρειάζεται ένας δυο μήνες ακόμα για να μονταριστεί η ομάδα. Είμαστε σαφώς με αδυναμίες στο ρόστερ, αλλά και με πολλούς ανέτοιμους παίκτες, και άλλους με ταλέντο μεν, αλλά όχι έτοιμους για ρόλο βασικού σε ομάδα πρώτης εθνικής.

4 σχόλια:

zouri1 είπε...

θα διαφωνηωμε τον Γουνδουλακη,αλλα δυστυχως το επιπεδο των υπολοιπων τον ανεβαζει.Η ομαδα με την προσθηκη Μανιατη,ριερα θα ειναι διαφορετικη γιατι οι χθεσινοι ειναι ολοι τους απλα παικτακια.Ο βαζ τε αν ειναι καλα και φαει κανενα βρισιμο γιατι νομιζει οτι ειναι καμια φιρμα(τοδειξε αυτο απο τις πρωτες δηλωσεις του)θα παει καλα.Ο Μαχο θα μας σωσει και απο αυτον θα εξαρταται η ομαδα φετος.Τις μερες που θα ειναι καλα θα πηγαινει καλα η ομαδα.
Κολοβος και λοιπες ελπιδες θελουν πολυ δουλεια ακομη και υπομονη .ο 3 για γελια το ιδιο και ο Πουπο.
Μπαλαμπαν δεν θα παιζει μπαλα οσο εχει αυτους συμπαικτες,του κοβεται καθε διαθεση.

IWN1998 είπε...

Τον 3 (Πάτρικ Φογκουάγιο) τον προόριζαν για πρώτο αριστερό μπακ ως την απόκτηση του ΒΑρό, που σημειωτέον είναι δεξιοπόδαρος αριστερός μπακ και όχι σέντερ μπακ (άρα το Σιόβα θα βλέπεις Αντώνη. Το Λάτκα μάλλον όπως και πέρσι στην αρχή τον εξθαφάνισαν...).
Αλλά ο συμπαθής Πάτρικ αν και ξέρει μπάλα, δεν έχει φυσικά προσόντα (πολύ κοντός) και ξεχνιέται μπροστά έχοντας αργές επιστροφές.

Τον Πούπο κάποιοι τον παρουσίαζαν σαν το μπαλαδόρο που μας έλειπε. Μάλλον κανένας δεν το είδε χθες, όπου δικαιολόγησε γιατί έπαιζε στο Αζερμπαϊτζάν.

Στον Γουνδουλάκη και λόγω ηλικίας και λόγω μέτριας φυσικής κατάστασης, δεν μπορείς να στηρίζεσαι για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, αλλά ως συνήθως θα συνεισφέρει το κατά δύναμη.

br fun_atic είπε...

Ο πούπο όπως τον είδα σε προπονήσεις είναι πολύ καλύτερος απ αυτό που παρουσίασε χθες.

IWN1998 είπε...

ΜΑΚΑΡΙ. Εγώ δεν θεώρησα πάντως κακή τηυν εμφάνισή του, απλά είδα μόνο έναν ανασταλτικό χαφ, που πάντως μπάλα ξέρει και πάσα σωστή έχει.