Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

o Oλυμπιακός δεν είναι Πανιώνιος

...φώναζε ο αγανακτισμένος γαυροοπαδός, κατά την άφιξη του Λινεν στα γραφεία της ΠΑΕ για να του ανακοινωθει η "παραίτηση" του. Η ΑΕΚ δεν είναι Πανιώνιος, ακούστηκε επίσης πριν από λίγους μήνες, με άλλη αφορμή.

Θα ήθελα να διευκρινίσω προς όλους τους οπαδούς των διαφόρων ομάδων, πως ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο Λεβαδειακός, ούτε ο Αστέρας, ούτε ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Σκόντα Ξάνθης, κλπ είναι Πανιώνιοι!!!

Μόνο εμείς είμαστε Πανιώνιοι, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί που αγαπάμε αυτήν την ιστορική ομάδα, που μας θυμίζει την ιστορία μας, την καταγωγή πολλών από εμάς, είναι η ομάδα της γειτονιάς και της καρδιάς μας.

Δυστυχώς, ούτε αυτοί που κρατάνε την τύχη της ομάδας μας στα χέρια τους είναι Πανιώνιοι. Είναι αλλόθρησκοι, μισθωτοί υπάλληλοι ή επενδυτές που το μόνο που τους απασχολεί (πλέον) είναι το οικονομικό τους συμφέρον.

Καλά να περνάτε όλοι, το καλοκαίρι συνεχίζεται...

9 σχόλια:

Lefteris "Arxentinos" είπε...

έτσι είναι,ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι κάτι διαφορετικό,συναίσθημα μοναδικό...τουλάχιστον για μένα που είμαι από μακριά και μένω μακριά....ΠΡΕΒΕΖΑrossoblu

vassilis είπε...

antoni, thelv to email soy.

IWN1998 είπε...

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο γαυρο-οπαδός είπε "ο Ολυμπιακός δεν είναι Πανιώνιος. Έχει ιστορία"!!!
Είναι προφανής η τρικυμία εν κρανίω...
Ναι ο Γαύρος έχει τίτλους πάμπολλους και να τους χαίρονται και όσους έχουν πάρει με το σπαθί τους και αυτούς που πήραν με τα λεφτά τους και με τις παράγκες τους.
Αλλά δεν είναι μόνο όι τίτλοι ιστορία και από ιστορία και μάλιστα δεμένη με τον Ελληνισμό, κανείς ανεγκέφαλος του λιμανιού δεν είναι σε θέση να θίξει τον Πανιώνιο και να συγκριθεί μαζί του.

Panionios Mitilini είπε...

Ma kai stis dio periptwseis ta sxolia itan kolakeutika! O Olimpiakos den einai Panionios (na vgainei stin eurwpi me lienen kai na kanei dipla) kai to aek den einai Panionios (na exei diko tis athlitiko kentro kai gipedo)! Opote mi sas agxwnei tipota!!!

http://panioniosmitilini.blogspot.com/

cdu είπε...

Άσχετο - εδώ γιατί αλλού δεν μου επιτρέπεται:
Ρε κοκκινομπλέ Γαλάτες, έχω βαρεθεί αυτά τα «και εγώ θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω». Ο καθένας μας έγινε Πανιώνιος για κάποιο λόγο αλλά, πάνω κάτω, μείναμε Πανιώνιοι για την μοναδικότητα, το ήθος (το δικό μας, όχι των διοικήσεων), την αηδία με την καφρίλα του γαβροβαζελισμου («καλή» ώρα η σημερινή ανάρτηση) που τη βλέπουμε στη ζωή μας και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και αυτή τη ρουφιάνα τη διαφορετικότητα. Για αυτό και 40αρηδες και 50αρηδες επιστήμονες, επιχειρηματίας, επαγγελματίες κουβαλάμε το πάθος και τα παίρνουμε στο κρανίο και αγχονώμαστε για την ομάδα. Ε, αυτή η διαφορτικότητα και αυτό το πάθος εκφράζεται διαφορετικά από τον καθένα και μας οδηγεί σε συγκρούσεις. Όπως έγραψε και ο griniaris, μπορούνε να τσακωθούμε για το πως είναι δεμένα τα κορδόνια κάποιου. Ξεπερνάει όμως και τα όρια της Πανιώνιας τρέλλας, στο όνομα ενός καυγά, να σωπαίνουν φωνές όπως του εμπαθέστατου πέρυσι και του Βασίλη τώρα.
Βασίλη, άνοιξε το blog !!!
Αυτό το κειμενάκι θα δημοσιευτεί και σε άλλα blogs.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε
κι άλλος για Μυτιλήνη...
κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Τί συνέβη ρε παιδιά και ο Βασίλης έβαλε φραγή στο μπλόγκ του;
Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ τα γραφόμενα μεν, αλλά πιό αραιά, διαβάζω το σχόλιο τού cdu, και πάω να μπώ στο μπλόγκ τού Βασίλη να καταλάβω τί έγινε και τρώω πόρτα!
Επειδή διαβάζεις φίλε Βασίλη, έχεις την καλοσύνη να μού/μάς εξηγήσεις άν έκλεισες το μπλόγκ σου, και γιατί;

amanAM είπε...

το email μου είναι: antonismangos@gmail.com

Βασίλη, ανησυχώ...

vassilis είπε...

Δεν έγινε τίποτα περισσότερο από αυτά που διαβάσατε. Παλιότερα όταν είχα τη σελίδα μου είχα δεχτεί απειλές για μυνήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή σχολίασα τα λεγόμενα κάποιου πανιώνιου μπλογκ.

Επειδή λοιπόν δεν έχω καμία όρεξη να ζήσω ξανά τα ίδια και να μου λένε μπορεί να το γράψαμε έτσι άλλά ήταν χιούμορ και το εμείς δεν σήμαινε εμείς κλπ, και επειδή βλέπω ότι διαστρεβλώνονται πράγματα δημοσιευμένα αποφάσισα να βάλω φραγή στην ελεύθερη παρακολούθηση του μπλόγκ. Βλέπω ότι μπαίνουμε σε μια διαδικασία σύγκρουσης ανάμεσα σε "Πανιώνιους" και "ξένους" που τρώνε τα παιδιά μας και επειδή θα υποστηρίξω τον ξένο δεν έχω καμία όρεξη για μπλεξίματα.

Εκανα λοιπόν το μπλογκ ένα κλειστό δωμάτιο συζήτησης ανάμεσα σε κάπιους που εμπιστευομαι. Βλέπεται εγω δεν έχω βλέψεις ούτε δημοσιογραφικές ούτε παραγοντικές. Δεν με ενδιαφέρει ο αριθμός των επισκέψεων.

Εστειλα λοιπόν προσκλήσεις σε κάποιους που εμπιστευομαι αν θέλουν να παρακολουθούν το μπλογκ. cdu το email σου το βρήκα από τον εμπαθέστατο. Οπως επίσης έστειλα και πρόσκληση στον κύριο προεδρο να το παρακολουθεί για λόγους δεοντολογίας ώστε να μην μπορεί καποιος "καλοπροαίρετος" να υποστηρίζει οτιδήποτε.

Θα ήθελα επίσης τα email του NK99, zamis, του Jon και της ακραιφνούς. Τους 3 τελευταιους τους γνώρισα στο γήπεδο και στα μάτια τους είδα ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Το email μου είναι:

minachri@otenet.gr