Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

πλάκα μας κάνετε ρε ξεφτίλες?

Είσαστε σοβαροί? Επιτρέψατε στους ΑΕΚτζήδες να καταλάβουν την Νέα Σμύρνη και να τα σπάσουν και να τα κάψουν όλα? Καθίσματα, γήπεδο, αυτοκίνητα, σπίτια στους γύρω δρόμους? Κάποιοι θα φάνε άδικα ξύλο, το ξύλο θα έπρεπε να το φάτε εσείς, ξεφτίλες που πήρατε τέτοια απόφαση!

Δεν ντρέπεστε?

Μετά από τόσα φέσια, πανό με υβριστικά συνθήματα, προκλήσεις, δηλώσεις κλπ, μετά από τόσες κλεψιές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, δώσατε το γήπεδο μας στην ομάδα αυτήν?

Για πόσα χρήματα ρε πουλημένοι? Ξεφτίλες!!!

Ειλικρινά το λέω, εάν σπάσουν έστω και ένα κάθισμα στην θύρα 2, εγώ θα απαιτήσω πίσω τα χρήματα μου από τα διαρκείας, και δεν θα ξαναπατήσω στο γήπεδο, μέχρι να αποκτήσουμε στοιχειώδη αξιοπρέπεια σαν ομάδα. Το μόνο που θέλω να πω στους υπεύθυνους που παραχώρησαν το γήπεδο, είναι ότι κατάφεραν να με κάνουν να ντρέπομαι ξανά να λέω ότι είμαι Πανιώνιος. Είχα ξαναπεράσει τέτοια φάση, όχι όταν πέσαμε στην β εθνική, αλλά λόγω ξεφτιλισμένων διοικήσεων, όμως τα τελευταία χρόνια είχα ξαναβρεί την περηφάνια μου, χάρη στον Τσακίρη και την ομάδα του Λίνεν...

Αναφέρομαι στον Τσακίρη της πρώτης περιόδου, γιατί τον τελευταίο καιρό, μετά την επιλογή του Κιντή και όσα ακολουθούν, αισθανόμουν ήδη αμήχανα... Μετά το σημερινό, δυστυχώς επανήλθαμε στην εποχή της ξεφτίλας, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα και δοκιμαστεί στην πράξη η ομάδα που έχει προκύψει από τις επιλογές Κιντή και ξεφτιλιστούμε και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους...

Σύμφωνα με όσα διάβασα στον sport fm, ήδη κάποιοι ΑΕΚτζήδες μας αποκαλούν παράρτημα του Ολυμπιακού, και πως καλύτερα να έχουν υποχρέωση στον ίδιο τον Μαρινάκη, παρά στον Τσακίρη.
Βέβαια ο Τσακίρης, το μόνο που τον νοιάζει πλέον, είναι πόσα βάζει στην τσέπη του, και κατά πως φαίνεται από τις δηλώσεις του Βεντούρη πιο κάτω, το μόνο που τον απασχολεί είναι  όντως αυτό, και τίποτα άλλο. Ο Τσακίρης μοιάζει σαν να παίζει ΜΟΝΟPOLY. Πρωταρχικός υπεύθυνος, φυσικά είναι ο Βεντούρης, ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γεράσιμος Βεντούρης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3, τόνισε πως κάποιοι Πάνθηρες με τις συγκεκριμένες πράξεις, μόνο κακό κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα τους αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς τους.
Μίλησα με τον Τσακίρη, που βρίσκεται στο Λονδίνο για να τον ενημερώσω. Ο ίδιος μου είπε ότι η ΑΕΚ έχει οφειλή στην ΠΑΕ. Τακτοποιήστε και μετά δώστε το γήπεδο, μου είπε.

Του εξήγησα ότι το γήπεδο του ΟΑΚΑ είναι ρεζιλίκι κι ο Ερασιτέχνης προτίθεται να δώσει το γήπεδο στην ΑΕΚ. Στη συνέχεια μίλησα με τον Αδαμίδη για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά, όμως τώρα μαθαίνω ότι κάποιοι Πάνθηρες προσπαθούν να δυσφημίσουν την Ελλάδα, το ποδόσφαιρο, τον Πανιώνιο και τους εαυτούς τους.

Παίρνω τηλέφωνο στα γραφεία του Ερασιτέχνη, το σηκώνουν κάποιοι περίεργοι και μου το κλείνουν. Δεν είναι πράγματα αυτά. Εχουν καταλάβει τα γραφεία μας. Με πήραν κάποια παιδιά να έχουμε συνάντηση. Τους είπα να περιμένουν στις 9 να πάω από εκεί να το συζητήσουμε.

Οταν μου είπαν για την κατάληψη... Εγώ δεν μιλάω με καταληψίες. Ειλικρινά λυπάμαι. Δεν υπάρχει συμψηφισμός της οφειλής της ΑΕΚ. Η ΠΑΕ χρωστάει στην ΠΑΕ. Εστειλα ένα συμφωνητικό στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να το στείλουν στην ΑΕΚ, αλλά δεν μπορούν!

Ο Πανιώνιος έστειλε έγγραφο στην UEFA ότι έχει παραχωρήσει το γήπεδο. Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν θα τις δημοσιοποιήσουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει, μετά από αυτά τα γεγονότα.

Δυστυχώς κάποιοι δημιουργούν προβλήματα, γιατί θέλουν να υπάρχουν προβλήματα. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι πως έφτασε η ελληνική κοινωνία να λειτουργεί μ` αυτόν τον τρόπο. Είναι ντροπή για ένα διεθνές παιχνίδι που διαφημίζεται η Ελλάδα να συζητάμε αυτά τα πράγματα".


Από σήμερα στις 18.00 τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ τελούν υπό κατάληψη. Ο λόγος που αναγκαστήκαμε να προβούμε στην κίνηση αυτή, είναι η απόφαση του προέδρου του ερασιτέχνη του Πανιωνίου κ. Γεράσιμου Βεντούρη και μόνο αυτού, που χωρίς τη σύγκληση διοικητικού συμβουλίου προχώρησε στην παραχώρηση του γηπέδου του Πανιωνίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τον ποδοσφαιρικό αγώνα του EUROPA LEAGUE με την DUNDEE UNITED.

Να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι τη τελευταία φορά που παραχωρήθηκε το γήπεδο μας σε άλλη ομάδα, οι ζημιές ήταν ανυπολόγιστες σε αυτό και στους γύρω του γηπέδου χώρους. Επίσης θα υπενθυμίσουμε ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν δεν αποζημιώθηκαν ποτέ.

Είναι απόφαση μας να συνεχίσουμε μέχρι να ανακληθεί η απόφαση αυτή.

Κύριε Βεντούρη ο Πανιώνιος και η Νέα Σμύρνη δεν είναι μαγαζί σας να αποφασίζετε και να διατάζετε.

Υ.Γ. Η κατάληψη δεν αφορά 30 άτομα, αφορά όλον τον Πανιώνιο κόσμο και τους δημότες Νέας Σμύρνης!

http://iones1890.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Εάν δεν έχουν που να γυμναστούν οι ΑΕΚτζήδες, να τους παραχωρήσουμε και τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, εφ όσον το ζητούμενο είναι μονάχα τα έσοδα και η κονόμα, τι πολυτέλειες είναι αυτές για τους διάφορους τριτοκοσμικούς παίκτες μας? Είχαν και στις χώρες τους προπονητικά, οι κακομαθημένοι?

Ε ρε ξεφτίλες που είμαστε. Μια ζωή, ξεφτίλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: