Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

αφού τα δικά μας νέα είναι για κλάμματα...

Ας ασχοληθώ με τα νέα του Γιώργου Τζαβέλα και της Άινραχτ Φρανκφούρτης!!!

Με τους Γιάννη Αμανατίδη, Φάνη Γκέκα και Γιώργο Τζαβέλλα να αγωνίζονται, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι σε φιλικό προετοιμασίας.
Ο Οκς άνοιξε το σκορ για τους γερμανούς στο 25ο λεπτό, αλλά ο Λάμπαρντ έφερε το ματς στα ίσα στο 64`. Το γκολ της νίκης για την Αϊντραχτ πέτυχε ο Αλτιντοπ από το σημείο του πέναλτι στο 83`.

Ο Τζαβέλλας αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, ενώ Αμανατίδης και Γκέκας ξεκίνησαν βασικοί και αντικαταστάθηκαν από τους Αλτιντοπ (59`) και Κάιο (59`) αντίστοιχα...

Μπράβο Γιώργαρε, σύντομα να γίνεις βασικός και αναντικατάστατος, και να παίξεις επιτέλους και στην Εθνική, για να μαζεύει φράγκα ο κύριος μέτοχος...

4 σχόλια:

amanAM είπε...

στις ελάχιστες συναντήσεις που είχα κατά καιρούς με τον Σκρούτζ Μακ Τσακ, παρατήρησα πως απαξιεί να κουβαλάει μαζί του χρήματα, είτε χοντρά, είτε ψιλά. Έχει ένα υπεράνω στύλ.

Κάποια στιγμή, τον πλησίασε ένας πιτσιρικάς, προφανώς πρεζόνι, ενώ μια άλλη φορά, ο γνωστός Μητσάρας, στην έξοδο από το γήπεδο.

Και τις 2 φορές, ο Μακ Τσακ ζήτησε "ψιλά" από κάποιον παρατρεχάμενο δίπλα του... Ο ίδιος δεν κουβαλούσε χρήματα!

Είναι μεγάλη μαγκιά να είσαι υπεράνω, και να μην κουβαλάς μαζί σου χρήματα. Καθαρίζεις με το ποιός είσαι... Τι μου θυμίζει αυτό?

Μα ποιον άλλον? Τον συμπαθή ήρωα του Ντίσνευ, που έβαζε τον ανηψιό του να πληρωνει!!!

br fun_atic είπε...

Σου αγόρασε τον Π.Κ. Όταν επιστρέψεις θα συναντηθούμε για να στον δώσω. Ελπίζω βέβαια να γλυτώσει από την μετακόμιση.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πω πω φίλε μου Αμαναμ, έχεις τσαντιστεί πολύ! Τι να σου πώ... κι εγώ με τα δόντια κρατιέμαι, άστα.
Προσπάθησε να συγκρατηθείς λίγο σχετικά με τον Τσακ., διότι φίλε μου στην παρούσα φάση μόνο αυτός μπορεί να κάνει κινήσεις σωτηρίας.
Ελπίζω πως άν δέν τα βλέπει μόνος του τα χάλια μας, κάποιοι που είναι κοντά στην ομάδα καιρό και την αγαπάνε θα του μιλήσουν. Και αφού καταλάβει πως είμαστε σχεδόν βυθισμένοι στο λάκκο με τα σκατά που μας σπρώχνει ο Κιντής-μαθητευόμενος μάγος-jim beam, να αρχίσει να μας τραβάει έξω...

amanAM είπε...

Ναι, έχω τσαντιστεί, και όπως έχω πει πολλές φορές, αυτό το μπλογκ αποτελεί προσωπικό ημερολόγιο, και καταγράφω οσα σκέφτομαι και αισθάνομαι σχετικά με τον Πανιώνιο, και αυτό θα εξακολουθώ να κάνω, άσχετα εαν έχω δίκιο ή άδικο.

Πιθανόν να σκέφτομαι λάθος, μακάρι να είναι έτσι, αλλά εάν δεν καταγραφεί αυτό το λάθος στο ημερολόγιο μου, τότε παύει να έχει σαν λόγο ύπαρξης την καταγραφή των σκέψεων και των συναισθημάτων μου.

Σαφώς ο Τσακίρης έχει τον τρόπο του, και εάν ήθελε θα μπορούσε να κάνει θαύματα. Προσπάθησε να τα κάνει, αλλά απέτυχε, και το μόνο που του έμεινε (σύμφωνα με αυτά που εγώ καταλαβαίνω) είναι η απογοήτευση.

Δεν ξέρω κατά πόσο ένας απογοητευμενος, είναι ο κατάληλος για να παίρνει αποφάσεις... Βέβαια, ελλείψει άλλου, και εμείς και αυτός είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτήν την κατάσταση, και δεν είμαι εγώ αυτός που θα προτείνει λύσεις. Μακάρι να τις είχα, θα τις έλεγα αμέσως...

Και ο ίδιος ο Τσακίρης αναγνωρίζει πως δεν είναι ο κατάλληλος για να παίρνει αποφάσεις, γι αυτό επελεξε γι αυτόν τον ρόλο τον Κιντή.

Ο Κιντής, δεν παύει να είναι μια επιλογή του ήδη απογοητεμένου Τσακίρη, άρα... δύσκολα να είναι μια σωστή επιλογή. Και από τους μέχρι τώρα χειρισμούς, τα πάντα είναι στον αέρα, μεταγραφές πλην του Μάχο και του άπειρου Σκούρτη δεν είδαμε, είδαμε διαφορους απίθανους τύπους, και θα δούμε ξανά Μπάλαμπαν, Σιόβα και Όμο, φαντάζομαι πως θα δούμε και Μπουβάλ, ενώ δεν θα ξαναδούμε Τζαβέλα, Εστογιάνοφ, κλπ.

Η ομάδα έχει αποδυναμωθεί, είχε ήδη τα χάλια της, τώρα ό δείχνουν μαύρα κι άραχνα.

Ναι, ο Τσακίρης είναι αυτός που πρέπει κατι να κάνει, αλλά αυτός νομίζει πως ήδη το έκανε, έφερε τον Κιντή σαν σωτήρα.