Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

είναι νωρίς για συμπεράσματα?

Είναι άραγε νωρίς, για να βγάλουμε συμπεράσματα?

Μετά το 0-2 με τον Εθνικό Αστέρα, φέραμε 2-2 με τον Παναιτωλικό, σε παιχνίδι προετοιμασίας...
Έστω ότι ήμασταν ήδη στην βήτα εθνική, και κάναμε προετοιμασία για την νέα χρονιά, που θα κρινότανε η άνοδος μας στην σούπερ λήγκα, η παραμονή μας στην κατηγορία ή και η ενδεχόμενη πτώση μας πιο κάτω, με την εικόνα των φιλικών πόσο αισιόδοξοι θα μπορούσαμε να αισθανόμαστε?

2 χρόνια τώρα, παλεύουμε με νύχια και με δόντια να κρατηθούμε στην σούπερ λήγκα, φέτος δεν δείχνουμε ικανοί να το καταφέρουμε, βέβαια ο Σκρούτζ Μακ Τσακ θα ξοδέψει λιγότρα χρήματα από την τσέπη του, κάτι που θα έπρεπε να μας κάνει  πολύ χαρούμενους, αφού εάν ο Τσακίρης έχει περισσότερα φράγκα, μπορεί να μας αφήσει να κάνουμε κι εμείς μια βουτιά στο θυσαυροφυλάκιο του!

Ήδη λυπάμαι τους Βάζελους και τους Γαύρους για τα χρήματα που ξοδεύουν, λυπάμαι και τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ να δείτε πως λυπάμαι που παλεύει να κρατήσει παίκτες και να ενισχυθεί περισσότερο, παρά τα οικονομικά της προβλήματα.

Αυτά τα 3-4 χιλιάρικα τον μήνα που εξοικονομεί από το κλείσιμο του Π.Κ. είναι ένα τεράστιο βάλσαμο. Το σκέφτομαι κάθε βράδυ και παθαινω ονειρώξεις. Ο Τιμωρός μας τιμώρησε που δεν αγοράζαμε όσα τεύχη χρειαζότανε για να αυτοχρηματοδοτείται το έντυπο. Αύριο θα μας τιμωρήσει που δεν αγοράζουμε όσα διαρκείας επιθυμεί, και θα κλείσει και την ομάδα, κατά την ίδια λογική.

Ο Τσακίρης προφανώς ενοχλήθηκε με την σύγκριση που εκανα όταν τον αποκάλεσα Σκρούτζ Μακ Τσακ, παρόλο που ο ίδιος αυτοαποκαλείται Τι-μωρός, δηλαδή ταυτίζει τον εαυτό του με άλλον ήρωα του Ντίσνεϋ, τον Φαντομ Ντακ. Ξεχνάει όμως πως ο Φάντομ Ντακ, στην πραγματικότητα δεν είναι  άλλος παρά ο γκαφατζής και "μωρός" Ντόναλντ!

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά έχω την αίσθηση πως ο Τσακίρης έκανε τον κύκλο του, και ήρθε η ώρα είτε να χαράξει νέα γραμμή, είτε να πάει σπιτάκι του και να ελπίζουμε σε μια διάδοχη λύση που ο στόχος της δεν θα είναι η τιμωρία των οπαδών και των σχολιαστών, ούτε η ομάδα να είναι μεγέθους ενός Εθνικού Αστέρα ή ενός Παναιτωλικού.

Μην ξεχνάμε πως το μοντέλο "Λυών" χτίστηκε στην β εθνική της Γαλλίας, και όχι εν μέσω παγκόσμιας και ντόπιας οικονομικής κρίσης. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, ουδεμία σχέση με εμάς και με το τώρα. Δεν χτίστηκε με υποσχέσεις πως στο τέλος την ερχόμενης σεζόν θα βγούμε Ευρώπη με παίκτες που δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός!

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, και σαν πελάτης ανησυχώ... Σαν οπαδός κινούμαι στα όρια της κατάθλιψης! Κουράγιο σύντροφοι συνπανιώνιοι, μπόρα είναι θα περάσει, εμείς εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, και θα βλέπουμε και τον "ανεπαρκέστατο" Λίνεν να χαίρει της εκτίμησης των Γαύρων! Αυτοί χτίζουν νέα ομάδα με τον (δικό μας) Λίνεν στον πάγκο, κι εμείς παρακολουθουμε το έργο του Κιντή και του εκπαιδευόμενοι μάγου Ντόναλντ ή Σκρούτζ Μακ Τσακ.. Το ότι έχει έναν διχασμό στην προσωπικότητα του ο κύριος μέτοχος, το έχουμε προ πολλού διαπιστώσει, αλλά ότι θα μεταπηδούσε ανάμεσα σε 2 τόσο διαφορετικά και αντιφατικά καρτούν, αυτό δεν είναι και το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: