Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

πενθεί η Πανιώνια οικογένεια

«Η Πανιώνια οικογένεια θρηνεί από το πρωί της Δευτέρας την απώλεια του Γιάννη Γραβάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο Γιάννης Γραβάνης ήταν στέλεχος της χρυσής ομάδας του 1979 που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας στον τελικό επί της ΑΕΚ με 3-1. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δομοκό και τον τοπικό Αχιλλέα και το 1977 πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο.

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε με εισήγηση του προπονητή Ιγκόρ Νέτο και έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα με αντίπαλο την Καστοριά στις 10 Ιανουαρίου 1978. Αγωνίζονταν ως αριστερός μπακ με το νούμερο "3", ενώ είχε χρισθεί και διεθνής.

Στον Πανιώνιο αγωνίστηκε μέχρι το 1988 και στη συνέχεια έπαιξε σε Παναχαϊκή, Αχαϊκή και ΑΟ Πάτραι, όπου και έκλεισε την καριέρα του.

Συνολικά είχε 269 συμμετοχές και 14 γκολ στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (1/5) στις 11:00 στον Άγιο Ανδρέα Πάτρας
»

πρώτοι προκρίθηκαν στην τελική φάση οι παίδες

Στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος παίδων, που ολοκληρώθηκε στις 29/4/12, οι παίδες του Πανιωνίου προκρίθηκαν στην τελική φάση, πρώτοι από τον Α Όμιλο, μετά από τα εξής αποτελέσματα:

Π Φάληρο- Πανιώνιος 9-10
Πανιώνιος- Νηρέας Γέρακα 13-9
ΝΟ Χανίων- Πανιώνιος 7-13
Πανιώνιος- Λάρισα 19-9

τουρνουά Πάτρας

mini παίδες Πανιωνίου

Μετά από πρόσκληση του ΝΟ Πατρών, η ομάδα mini παίδων του Πανιωνίου αγωνίστηκε σε ένα διήμερο τουρνουά προετοιμασίας στην Πάτρα. Τα παιδιά έδωσαν 4 αγώνες, με τον ΝΟΠ, την ΝΕΠ, τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και την ιταλική Latina.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γενική Συνέλευση

Την Δευτέρα, θα γίνει  Έκτακτη Γενική Συνέλευση  με θέματα όλα σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.:
1. Αγωνιστικός Απολογισμός της ομάδας 2011 – 2012
2. Οικονομικά Θέματα
3. Οικονομικός και Αγωνιστικός Σχεδιασμός για τη νέα χρονιά
4. Διάφορα Θέματα

Για τα θέματα του Ερασιτέχνη πότε θα γίνει Γενική Συνέλευση?
Πότε θα γίνει σχεδιασμός (οικονομικός και αγωνιστικός)?


Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«Εμφύλιος πόλεμος»

Αντιγράφω από το:  http://www.onsports.gr

Η αδιαφορία της διοίκησης έχει φέρει στα… όρια τους, τους πολίστες του Πανιωνίου, με τον προπονητή Δημήτρη Σελετόπουλο να βρίσκεται στη μέση.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση


Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 και ώρα 17.30 στο Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης,  (Αίθουσα Πάνος Χαλδέζος).
H Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με το Καταστατικό, με θέματα όλα σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.:
1. Αγωνιστικός Απολογισμός της ομάδας 2011 – 2012
2. Οικονομικά Θέματα
3. Οικονομικός και Αγωνιστικός Σχεδιασμός για τη νέα χρονιά
4. Διάφορα Θέματα
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 18:30, στον ίδιο  τόπο.
Νέα Σμύρνη, 23/04/2012
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ."

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Nova & forthnet τέλος για εμένα

Τέλος για μένα το να είμαι πελάτης σε κάποιους που δεν με σέβονται ούτε στοιχειωδώς. Άντε να το καταλάβω πως δεν είναι προτεραιότητα του συνδρομητικού καναλιού ο Πανιώνιος και ο Αστέρας, 7 αγώνες συγχρόνως δεν χωρούσανε στα κανάλια τους, δεδομένου ότι μετέδιδαν και την Μάντσεστερ συγχρόνως. Όμως εγώ σαν πελάτης δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι της ομάδας μου, ούτε καν μέσω ίντερνετ, δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί, καθότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα είχα συνδεθεί και έβλεπα σε live streaming την προηγούμενη εκπομπή που έδειχναν, αλλά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι που με ενδιέφερε, πάπαλα.

Στις τηλεφωνικές διαμαρτυρίες μου, μου είπαν πως εγώ έχω κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ενώ σε αυτούς παίζει κανονικά. Χέστηκα που αυτοί το έβλεπαν κανονικά, αυτοί που το έβλεπαν ας συνεχίσουν να τους πληρώνουν, εγώ ούτε είμαι ούτε θέλω να γίνω τεχνικός για να λύνω προβλήματα, αυτό που ξέρω είναι πως αναγκάστηκα να δω να ακυρώνουν κανονικό γκολ στον Παναιτωλικό με τον βάζελο, που θα έκανε το 1-1 και στο καπάκι να τρώνε και δεύτερο γκολ και να πέφτουν κατηγορία, είδα μια βουτιά καραμπινάτη του Ντιογκο να μετατρέπεται σε πέναλτι, είδα στιγμιότυπα από το Άρης-Κέρκυρα 1-1, είδα στιγμιότυπα από την αντιπαθητικιά ΑΕΚ να φέρνει 1-1 με την Δόξα, μπάλα όμως δεν είδα, δεν είδα καν την ομάδα μου πως αγωνίστηκε και γιατί έχασε από τον Αστέρα με 2-0.

Αύριο θα πάω στον ΟΤΕ να πάρω πληροφορίες για το δικό του δορυφορικό πρόγραμμα, τουλάχιστον θα βλέπω μπαλίτσα στα Ισπανικά γήπεδα, θα βλέπω και το Ιταλικό και το Γερμανικό πρωτάθλημα που δεν με ξετρελαίνουν βέβαια, και θα βλέπω και την βήτα εθνική, εκεί που λογικά θα παίζουμε πολύ σύντομα... 

Για τα εκτός έδρας του Πανιωνίου, υπάρχει και το γήπεδο μας, στην λέσχη θα τα βλέπω μια χαρά και με παρέα ομοϊδεάτες και ομοιοπαθείς!!!

ανακοίνωση ΠΑΕ Πανιωνίου

"Φαίνεται πως κάποιοι εμπνεύστηκαν από την ημέρα και θέλησαν να μεταχειριστούν πρακτικές της δεκαετίας του 60 και του 70, όπου ο δικτάτορας έριχνε ζάχαρη στις μηχανές των τανκς. Το ίδιο ακριβώς φτηνό κόλπο έκαναν και κάποιοι στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν το πούλμαν της ομάδας και να δυσκολέψουν την μετάβαση στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Φυσικά  τα σχέδια τους δεν στέφθηκαν με επιτυχία και η αποστολή της ομάδας έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό της.

Μετά από αυτούς που θέλουν να λέγονται μέλη της Πανιώνιας οικογένειας, αλλά δεν είχαν πρόβλημα να αποστείλουν εξώδικα εναντίον του συλλόγου, πλέον έχουμε και αυτούς που προσπαθούν να καταστρέψουν την περιουσία του. Σε κάθε περίπτωση τα σχέδια τους δεν θα ευοδωθούν."

Σχόλιο:  Σαμποτάζ εκ των έσω καταγγέλλεται από την διοίκηση του συλλόγου. Προφανώς έχει αποδείξεις, οπότε οφείλει άμεσα να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την τιμωρία των ενόχων, και να προφυλαχτούμε από τον εσωτερικό εχθρό που είναι μέσα στα τείχη της ομάδας μας. Αλλιώς η ανακοίνωση αυτή δεν είναι τίποτα άλλο παρά σκέτη λάσπη, για να εκμεταλλευτούν το γεγονός κάποιας τεχνικής βλάβης του πούλμαν.

Εσωτερικός εχθρός του Πανιωνίου, είναι και κάθε ένας που βλάπτει την ομάδα στην επίτευξη των αγωνιστικών της στόχων. Άραγε η διοίκηση του συλλόγου που οδήγησε αγωνιστικά τμήματα σε υποβιβασμούς (γυναικείο βόλεϊ, αντρικό βόλεϊ, γυναικείο πόλο, κλπ), την ομάδα μοντέλο του αντρικού πόλο σε διάλυση (δεν πρόκαναν φέτος να την ρίξουν αλλά του χρόνου θα το πετύχουν σίγουρα), αυτοί που διαλύουν τις υποδομές και πιπιλάνε την καραμέλα του μαζικού αθλητισμού (κάτι που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα περισσότερο παρά αθλητισμός χωρίς στόχους) καταστρέφοντας το μέλλον των ομάδων μας, αυτοί που μετακυλήσανε τα χρέη της ΠΑΕ σε επόμενες χρονιές, κάτι που θα οδηγήσει στον βέβαιο πνιγμό από τα χρέη στο μέλλον χωρίς καμία ελπίδα να σωθούμε από αυτά, άραγε θα δούνε τα σχέδια τους να ευοδώνονται?

Δυστυχώς ζούμε το τέλος του Πανιωνίου, με μια διοίκηση που είναι αποδεδειγμένα πολύ λίγη, και κανένας δεν φαίνεται να νοιάζεται που το ιστορικό σωματείο της Νέας Σμύρνης καταρρέει. Εντάξει, την σώσαμε και φέτος την χρονιά για το ποδόσφαιρο, αλλά το μέλλον είναι μαύρο κι άραχνο, και για την ΠΑΕ αλλά και για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

βίοι παράλληλοι

Εχθές είδαμε για άλλη μια φορά τον Πανιώνιο να είναι ανίκανος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του, και να βρίσκεται τελικά στην θέση να κυνηγάει την ισοφάριση, από την πρώτη και την μοναδική φάση που δημιούργησε ο μόνος παίκτης της Ξάνθης που έπαιξε λίγη μπαλίτσα, ο Βλαχοδήμος. Κάθε φορά που πήγαινε η μπάλα σε αυτόν τον παίκτη, βλέπαμε εφιάλτες και η άμυνα μας είχε ωδίνες.

Αυτό που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση, είναι πως οι παίκτες της ομάδας μας, πλην του Όμο και του Πιέρ, ήταν μέσα στην καλή χαρά, εντελώς χαλαρουΐτα,  γελάκια πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τίποτα δεν έδειχνε πως αυτοί οι παίκτες παλεύουν για την σωτηρία της ομάδας, ενώ οι παίκτες της Ξάνθης τρώγανε σίδερα, έπαιζαν με πάθος και με στόχο την νίκη και την σωτηρία της ομάδας τους.

Τελικά, χάρη στον Παράσχο και την ήττα του Εργοτέλη, μας έφτανε και το χι που βόλευε και την Ξάνθη, το δε γκολ της ισοφάρισης το πέτυχε ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου εχθές (αλλά και σε πολλά παιχνίδια φέτος), ο Σουλεϊμάν Όμο. Ο αρνητικός πρωταγωνιστής του Πανιωνίου ήταν ο Σιόβας, που μάλλον έχει τον νου του στον μέλλον του στον Ολυμπιακό και όχι στην προσφορά του στον Πανιώνιο.

Μετά το παιχνίδι, είδαμε και λίγη μπαλίτσα στην τηλεόραση, η Μπάρτσα πλήρωσε την ευκολία της να χάνει ευκαιρίες και στην μια και μοναδική αντεπίθεση της Τσέλσυ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, βρέθηκε να χάνει με 1-0. Οι παίκτες της Τσέλσι έτρωγαν σίδερα, ενώ της Μπαρτσελόνα έπαιζαν με την βεβαιότητα ότι θα βάλουν κάποια στιγμή ένα γκολ, έπαιζαν με υπερβολική χαλαρότητα, γκολ όμως δεν έβαλαν ποτέ, λίγο ο Τσέχ, λίγο τα δοκάρια, σίγουρα έπαιξε ρόλο και το ότι ο Όμο παίζει για εμάς και όχι γι αυτούς!!!

Αγχωτική νίκη στο πόλο, για το κύπελλο Ελλάδας, με 8-7 το Παλαιό Φάληρο. Νίκη και στο μπάσκετ για τα Play offs του πρωταθλήματος, Ρέθυμνο Πανιώνιος 71-83, το δε επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας κεκλεισμένων των θυρών.

ΥΓ. Οι οπαδοί ως συνήθως απόντες, λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η απογοήτευση, το γήπεδο ήταν άδειο. Οι παρόντες, πολύ γκρίνια... Δεν αντέχεται τόση γκρίνια.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ανάσταση

Την Τετάρτη 18/4 η ανάσταση του Πανιωνίου με νίκη με την Σκόντα Ξάνθης. Όλοι στο γήπεδο, στο πλευρό της ομάδας μας.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

polo=ένοχο για όλα!

Κάθε συζήτηση για τα οικονομικά του Πανιωνίου, καταλήγει πως για όλα φταίει το πόλο.

Βρακί να βάλουμε στον κώλο μας δεν έχουμε, εμείς πληρώνουμε μεταξωτές κορδέλες. Πράγματι, αφού δεν υπάρχει κάποιος που να χώνει λεφτά στην ομάδα, δεν είναι δυνατόν να διατηρούμε μια ομάδα σχεδόν επαγγελματική που δεν φέρνει έσοδα, ενώ τα έξοδα της είναι μεγαλύτερα από αυτά που μπορεί ο σύλλογος να χρηματοδοτήσει από τα έσοδα του.

Ο Πανιώνιος πρέπει άμεσα να ξεφορτωθεί ότι δεν μπορεί να αυτοχρηματοδοτηθεί.
Λογικό.

Άραγε η ίδια λογική θα ακολουθηθεί και για το θέμα της ΠΑΕ? Δεν είναι πολυτέλεια η διατήρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας στην σούπερ ληγκ? Είναι ποτέ δυνατόν να αυτοχρηματοδοτηθεί το ποδόσφαιρο με τα χίλια άντε δύο χιλιάδες εισιτήρια και με τα 500 διαρκείας? Που πάμε όταν κάθε αγώνας εντός έδρας σημαίνει πρόστιμα μεγαλύτερα από τα έσοδα από τα εισιτήρια?

Πρέπει να εκλογικευτεί το μπάτζετ του τμήματος, να μπουν ρεαλιστικοί στόχοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιλεγεί η διάλυση του τμήματος. Πρέπει να γίνει ένα βραχυπρόθεσμο και ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη  των υποδομών για να παραχθούν νέοι παίκτες που θα επανδρώσουν στο μέλλον την ανδρική και την γυναικεία ομάδα με δικά μας παιδιά, που δεν θα στοιχίζουν ο κούκος αηδόνι. Αυτός ο σχεδιασμός χρειάζεται ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος το άθλημα, και ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να την βλέπουν ψηλά.




Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

πραγματικοί πάνθηρες

Αυτοί είναι οι πραγματικοί πάνθηρες: Η ομάδα νέων ανδρών του πόλο του Πανιωνίου.

Σήμερα το πρωί πέτυχαν μια τεράστια νίκη, με 7-5 ταπείνωσαν τις βεντέτες του Ολυμπιακού, και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος νέων ανδρών που θα γίνει σήμερα στις 6:15 το απόγευμα, με αντίπαλο την Βουλιαγμένη, στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Όσοι πιστοί προσέλθετε, η ομάδα είναι ένα βήμα πριν το πρωτάθλημα, χάρη στην σκληρή δουλειά και την προσπάθεια των προπονητών και των αθλητών.
Δεν πετυχαίνουμε συχνά τέτοιες νίκες, και σε καμία περίπτωση δεν έρχονται τυχαία τέτοιες επιτυχίες.

Η επιτυχία της ομάδας των νέων ανδρών καθώς και η εξαιρετική παρουσία των εφήβων, καθρεφτίζουν τον προγραμματισμό και την δουλειά που έγινε την τελευταία πενταετία. Τα φαινόμενα διάλυσης και έλλειψης προγραμματισμού και στόχων που βλέπουμε φέτος, θα φανούν στα αποτελέσματα των αντίστοιχων ομάδων στα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση πρέπει άμεσα να σκύψει πάνω στα τμήματα των υποδομών του πόλο,  για να συνεχίσει ο Πανιώνιος στον δρόμο των διακρίσεων και των επιτυχιών.

ΥΓ. φωτογραφίες από τον τελικό:
Τα 8λεπτα: 1-3, 0-2, 1-1,3-1, που χάσαμε με 5-7.
το προπονητικό team
η ομάδα των νέων ανδρών του Ιστορικού
το τελικό σκορ

ο ζωοδότης ήλιος








Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Χάλκινοι οι μάγκες

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε στον «μικρό» τελικό με 14-10 της Ρουμανίας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον.
Και το όμορφο ταξίδι του Προολυμπιακού έφτασε στο τέλος του! Νέος προορισμός το Λονδίνο… Γιατί το καλοκαίρι θα βρίσκεται και η εθνική μας εκεί, αφού τα «χάλκινα» παλικάρια του Ντράγκαν Άντριτς στο Έντμοντον εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ανικανότητα και κλοπή

Σήμερα παρακολουθήσαμε την ανικανότητα της ομάδας μας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, την αδυναμία στην τελική προσπάθεια, τα αμυντικά λάθη, αλλά και τον απίθανο διαιτητή που ακύρωσε ένα κανονικό γκολ με το οποίο ισοφαρίσαμε στο 72', που όμως ποτέ δεν μέτρησε.

Στο τέλος έγινε μαγική εικόνα το σκορ, μοιάζει σαν να έπαιξε μπάλα ο Παναθηναϊκός και σαν να μας κέρδισε άνετα. Κάθε άλλο παρά εύκολη νίκη δεν έκανε ο Παναθηναϊκός, αλλά η καλή εμφάνιση της ομάδας μας θα ξεχαστεί ενώ η στατιστική θα γράψει μια άνετη νίκη με 3-0.

ΥΓ. Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος:
Ολυμπιακός Κέρκυρα: 0-1!!!
Αναβολή του αγώνα Λεβαδειακού Ξάνθης λόγω δυνατού αέρα... παράξενο, θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που ο απίθανος προπονητής που είχαμε τότε (ο Στόρε ή ο Φερέρα ήτανε?) είχε τρελαθεί από τον αέρα, όμως τότε δεν υπήρξε αναβολή.

ΥΓ2. Το μόνο καλό αυτό το Σαββατοκύριακο, εκτός από την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ιώδιου, ήταν ότι η διαφορά της Ρεάλ από την Μπάρτσα έπεσε στους 4 βαθμούς. Ήττα και στο μπάσκετ από τον ΠΑΟ.

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

mini παίδες

Η ομάδα των μικρών του πόλο του Πανιωνίου, έδωσε εχθές φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τους αντίστοιχους μικρούς του ΝΟ Καλαμακίου, και νίκησε με 13-7.
Σήμερα θα δώσει φιλικό αγώνα εκτός έδρας με την Γλυφάδα, ενώ το Σάββατο θα αγωνιστούν ξανά με το Καλαμάκι, στην έδρα τους.

 http://www.youtube.com 

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

η πρόκριση είναι κοντά

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε της Γερμανίας με 11-9, σε ένα παιχνίδι που έδειξε την ανωτερότητά της και πλέον, δύσκολα θα χάσει τη 2η θέση στον Όμιλο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το πρώτο βήμα για το Λονδίνο έγινε! Η Ελλάδα κέρδισε την Γερμανία με 11-9 στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Προολυμπιακού τουρνουά και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση, αφού εξαιρετικά δύσκολα θα χάσει το αυριανό ματς από τους αδύναμους Ολλανδούς. Έτσι, αναμένεται ευνοϊκός ο αντίπαλος στο χιαστί παιχνίδι της Παρασκευής και η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι στο... χέρι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

http://www.onsports.gr/Polo/Ethnikes-Omades/item/196005-Oi-magkes-einai-Ellines

ΥΓ1. Οι ξεφτίλες οι τηλεδημοσιοκάφροι, αναφερόμενοι στις αθλητικές ειδήσεις, λένε για τα αποτελέσματα κυπέλλου, και δεν λένε κουβέντα για την σπουδαία νίκη της εθνικής ομάδας μας του πόλο.

ΥΓ2. Ο Καναδάς θα είναι τελικά ο αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στις 2 τα ξημερώματα (7/4), στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά.

ΥΓ3.
Με «μεγαθήρια» της Παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, δίνει «ραντεβού» στο Λονδίνο η Εθνική Ελλάδας, μετά τη νίκη επί του Καναδά.
Μετά τη νίκη επί του Καναδά, η Ελλάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Εκεί, θα συναντήσει τις: Σερβία, Ιταλία, Ουγγαρία, Κροατία, Ισπανία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Μ. Βρετανία, Κίνα, Αυστραλία, ΗΠΑ.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

στην τελική φάση οι έφηβοι

Προκρίθηκαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων στο πόλο, οι έφηβοι του Πανιωνίου, κατακτώντας την δεύτερη θέση στον όμιλο που συμμετείχαν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την προσπάθεια που κάνουν.



ΒΟΥΛ
ΠΑΝ
ΠΕΡ
ΝΟΠ
ΜΙΛ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΧΧΧ
14-8
13-4
16-6
17-4
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
8-14
ΧΧΧ
16-2
20-1
17-7
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
4-13
2-16
ΧΧΧ
6-6
16-8
Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ
6-16
1-20
6-6
ΧΧΧ
9-2
ΜΙΛΩΝΑΣ
4-17
7-17
8-16
2-9
ΧΧΧ

Συνολικά προκρίθηκαν 10 ομάδες:
Χανιά, ΠΑΟ, Ολυμπιακός, Χίος, Βουλιαγμένη, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Π.Φάληρο και Βόλος.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ήρωας ο Σιδεράκης

Το σκορ άνοιξε στο 60ό λεπτό ο Κούτσι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Τόμας μέσα στη μεγάλη περιοχή. Απίστευτο και όμως αληθινό, σφυρίχτηκε πένταλτυ υπέρ μας!!!

Οι τρεις βαθμοί (υπερπολύτιμοι στη μάχη της παραμονής) εξασφαλίστηκαν  στο 90ό λεπτό, με τον Κούρντι να σημειώνει με σουτ έπειτα από ατομική ενέργεια το 2-0.
Η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, όταν οι Σουμπίνιο και Πόποβιτς έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για τον Λεβαδειακό, με τον, Σιδεράκη, να είναι σε ετοιμότητα και να κρατάει το πολύτιμο μηδέν στην άμυνα.

Ο Πανιώνιος έφτασε τους 32 βαθμούς. Τέλος καλό, όλα καλά.