Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

η πρόκριση είναι κοντά

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε της Γερμανίας με 11-9, σε ένα παιχνίδι που έδειξε την ανωτερότητά της και πλέον, δύσκολα θα χάσει τη 2η θέση στον Όμιλο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Το πρώτο βήμα για το Λονδίνο έγινε! Η Ελλάδα κέρδισε την Γερμανία με 11-9 στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Προολυμπιακού τουρνουά και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση, αφού εξαιρετικά δύσκολα θα χάσει το αυριανό ματς από τους αδύναμους Ολλανδούς. Έτσι, αναμένεται ευνοϊκός ο αντίπαλος στο χιαστί παιχνίδι της Παρασκευής και η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι στο... χέρι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

http://www.onsports.gr/Polo/Ethnikes-Omades/item/196005-Oi-magkes-einai-Ellines

ΥΓ1. Οι ξεφτίλες οι τηλεδημοσιοκάφροι, αναφερόμενοι στις αθλητικές ειδήσεις, λένε για τα αποτελέσματα κυπέλλου, και δεν λένε κουβέντα για την σπουδαία νίκη της εθνικής ομάδας μας του πόλο.

ΥΓ2. Ο Καναδάς θα είναι τελικά ο αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στις 2 τα ξημερώματα (7/4), στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά.

ΥΓ3.
Με «μεγαθήρια» της Παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, δίνει «ραντεβού» στο Λονδίνο η Εθνική Ελλάδας, μετά τη νίκη επί του Καναδά.
Μετά τη νίκη επί του Καναδά, η Ελλάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Εκεί, θα συναντήσει τις: Σερβία, Ιταλία, Ουγγαρία, Κροατία, Ισπανία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Μ. Βρετανία, Κίνα, Αυστραλία, ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: