Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

πρώτοι προκρίθηκαν στην τελική φάση οι παίδες

Στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος παίδων, που ολοκληρώθηκε στις 29/4/12, οι παίδες του Πανιωνίου προκρίθηκαν στην τελική φάση, πρώτοι από τον Α Όμιλο, μετά από τα εξής αποτελέσματα:

Π Φάληρο- Πανιώνιος 9-10
Πανιώνιος- Νηρέας Γέρακα 13-9
ΝΟ Χανίων- Πανιώνιος 7-13
Πανιώνιος- Λάρισα 19-9


Αντιγράφω από το http://www.waterflyhellas.com/aopf-pgss.html :
Με το ημίχρονο να έχει λήξει με 2-1 υπέρ του Φαλήρου κανείς δεν φανταζόταν ότι η τρίτη περίοδος θα προσέφερε τόσα γκολ άλλα και τόσα λάθη από τις ομάδες. Το "κρεσέντο" σκοραρίσματος ξεκίνησε ο Παπαναστασίου με πέναλτι που κέρδισε από τον Γαρδίκα και ο Πανιώνιος απάντησε με δύο γκολ των Αλεξίου και Οικονομόπουλου διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-3. Ο Παζαίτης έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του Γιώργου Σκανδάλη με 4-3, όμως ο Αλεξίου και ο Γαρδίκας ανέτρεψαν για πρώτη φορά την πρωτοπορία του Φαλήρου και προς στιγμή φάνηκε ότι πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο ΑΟΠΦ ισοφάρισε πολύ γρήγορα και ξαναπέρασε μπροστά με 6-5 με γκολ του Παπαναστασίου στον παίκτη παραπάνω. Και πάλι όμως ήλθε η απάντηση του Αλεξίου με ωραία κίνηση από την θέση του φουνταριστού λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της τρίτης περιόδου. Ο Παπαναστασίου βλέποντας τον χρόνο να τελειώνει κατάφερε να σκοράρει ακριβώς με την λήξη και έδωσε το προβάδισμα εκ νέου στην ομάδα του.
Στο 4ο οκτάλεπτο και για 6 περίπου λεπτά όλοι είχαν πεισθεί ότι ο τελικός νικητής θα ήταν το Παλαιό Φάληρο αφού πήρε διαφορά με 2 γκολ, δύο φορές,  8-6 και 9-7 και ο Πανιώνιος δυσκολευόταν στην μεταφορά της μπαλας από την άμυνα στην επίθεση από το πολύ καλό overplay των παικτών του Φαλήρου στα άκρα. Η μείωση του σκορ σε 9-8 από τον Βασίλη Λιάσκο με σουτ από την περιφέρεια έδωσε και πάλι ελπίδες στα παιδιά του Σπύρου Μπουλουγουρά επιχειρώντας την τελική επίθεση που του προσέφερε με δύο πολύ όμορφα γκολ ο Δημήτρης Οικονομόπουλος. Ειδικά το δεύτερο ήταν μια ενέργεια που βλέπεις μόνο σε επίπεδο ανδρών. Απέφυγε με τρίπλα τον αντίπαλο του και κατάφερε να ισορροπήσει το σώμα του εν κινήσει για να σουτάρει ευθύβολα και να βρεί δίκτυα. Μ' αυτό το γκολ 48 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα ο Πανιώνιος ήθελε να βγάλει μια "αναίμακτη" άμυνα. Αυτό δεν έγινε αφού η 3η αποβολή του Γαρδίκα έδωσε την ευκαιρία στους Φαληριώτες να ισοφαρίσουν. Το τελευταίο σουτ "το πήρε" ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, αλλά αλλοιώθηκε από αντίπαλο του και έτσι οι Πανιώνιοι κράτησαν την μπάλα και μαζί της και την νίκη.
Από τους πάικτες ξεχώρισαν οι Παπαναστασίου, Φυτάλης, Λαγογιάννης για το Φάληρο και Γαρδίκας, Οικονομόπουλος και Αλεξίου για τον Πανιώνιο
.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Σκόρερς Οικονομόπουλος 4, Αλεξίου 4, Γαρδίκας, Λιάσκος)
Σύνθεση
:
Γιωργής  Ευδοξιάδης, Δημήτρης Μαυρίδης, Νίκος  Γαρδίκας, Δημήτρης Οικονομόπουλος, Βασίλης Λιάσκος, Σταύρος Ζκέρης, Γιάννης Σπετσιώτης, Κωνσταντίνος Αλευρόπουλος, Κίμων Αλεξίου, Νάσος Σκλυρός, Ιωάννης  Παυλίδης, Γιώργος Σανιδάς, Αναστάσιος Γαβαλάς, Γιώργος Καζανιάτορας, Χαράλαμπος Σπανός  Προπονητής: Σπύρος Μπουλουγουράς

Σχόλιο: Το Π.Φάληρο είναι ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας, και περσινός πρωταθλητής. Η καλή και σκληρή δουλειά που έγινε από τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, όπως και η δουλειά των τελευταίων ετών (γιατί μια ομάδα χτίζεται σε πολλά χρόνια) έχει φέρει αποτελέσματα, και η διοίκηση πρέπει να σταθεί στο πλευρό των παιδιών και να γίνει αρωγός της προσπάθειας που κάνουν, παιδιά και προπονητής. 

Στον δεύτερο όμιλο, προκρίθηκαν το Ρέθυμνο και η Χίος, ενώ αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός. Κάποιοι τον Σεπτέμβρη θεώρησαν τον Πανιώνιο τελειωμένο, και επέλεξαν να μεταγραφούν στον Ολυμπιακό. Τελικά όσοι εμπιστεύτηκαν την ομάδα μας, δικαιώθηκαν από τα αποτελέσματα.

Από τον τρίτο όμιλο προκρίθηκαν η Βουλιαγμένη και ο Παναθηναϊκός, ενώ από τον τέταρτο όμιλο ο ΠΑΟΚ και το ΑΘΩΣ, που είναι η αγαπημένη μου ομάδα μετά τον Πανιώνιο,  γιατί είναι ένα παράδειγμα πως η ιδιωτική πρωτοβουλία από εμπνευσμένους ανθρώπους, κάνει θαύματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: