Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

πραγματικοί πάνθηρες

Αυτοί είναι οι πραγματικοί πάνθηρες: Η ομάδα νέων ανδρών του πόλο του Πανιωνίου.

Σήμερα το πρωί πέτυχαν μια τεράστια νίκη, με 7-5 ταπείνωσαν τις βεντέτες του Ολυμπιακού, και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος νέων ανδρών που θα γίνει σήμερα στις 6:15 το απόγευμα, με αντίπαλο την Βουλιαγμένη, στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Όσοι πιστοί προσέλθετε, η ομάδα είναι ένα βήμα πριν το πρωτάθλημα, χάρη στην σκληρή δουλειά και την προσπάθεια των προπονητών και των αθλητών.
Δεν πετυχαίνουμε συχνά τέτοιες νίκες, και σε καμία περίπτωση δεν έρχονται τυχαία τέτοιες επιτυχίες.

Η επιτυχία της ομάδας των νέων ανδρών καθώς και η εξαιρετική παρουσία των εφήβων, καθρεφτίζουν τον προγραμματισμό και την δουλειά που έγινε την τελευταία πενταετία. Τα φαινόμενα διάλυσης και έλλειψης προγραμματισμού και στόχων που βλέπουμε φέτος, θα φανούν στα αποτελέσματα των αντίστοιχων ομάδων στα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση πρέπει άμεσα να σκύψει πάνω στα τμήματα των υποδομών του πόλο,  για να συνεχίσει ο Πανιώνιος στον δρόμο των διακρίσεων και των επιτυχιών.

ΥΓ. φωτογραφίες από τον τελικό:
Τα 8λεπτα: 1-3, 0-2, 1-1,3-1, που χάσαμε με 5-7.
το προπονητικό team
η ομάδα των νέων ανδρών του Ιστορικού
το τελικό σκορ

ο ζωοδότης ήλιος








5 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Μπράβο σε όλους. Μακάρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη μικρή παράδοση που δημιουργήθηκε στο Πόλο.

Πάντως και πέρυσι είχαν πάρει το πρωτάθλημα οι νέοι του Πανιωνίου και μάλιστα είχαν συντρίψει 9-3 τη Βουλιαγμένη, που όμως φαίνεται πιο δυνατή φέτος όπου μας νίκησε στους ομίλους. Καλή τύχη στον τελικό για τους κυανέρυθρους νέους.

amanAM είπε...

Δυστυχώς το χρυσό το κατέκτησε η Βουλιαγμένη, αφού μας νίκησε στον τελικό με 7-4.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, που ο Πανιώνιος φάνηκε βιαστικός στην επίθεση, χωρίς καθαρό μυαλό, και με προβλήματα στην άμυνα, με αποτέλεσμα να χάνουμε στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου με 5-1.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε, αλλά κάτι δοκάρια και πάλι κάποιες λάθος επιλογές έφεραν το σκορ στο 6-2.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ξύπνησε η ομάδα, μείωσε σε 6-4, και από ατυχία δεν έγινε το 6-5, και στην αντεπίθεση 2 λεπτά πριν το τέλος διαμορφώθηκε το 7-4. Εάν είχε μπει εκείνο το γκολ, μπορεί να είχαμε πετύχει το απίστευτο come back, δεδομένου ότι η ψυχολογία και το momentum ήταν με το μέρος μας εκείνη την στιγμή. Κρίμα. Δεν πειράζει όμως, έχοντας 3-4 βασικούς παίκτες απόντες με τραυματισμούς, εκ των οποίων και ο βασικός τερματοφύλακας, και η δεύτερη θέση είναι μεγάλη επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός στον μικρό τελικό νίκησε εύκολα την Γλυφάδα, παρόλο που στην αρχή έχανε με 5-1, κι έτσι κατέλαβε την τρίτη θέση.

amanAM είπε...

Ερώτηση στον Φανούρη, σε συνέντευξη που έδωσε στον sport.gr:

Ποια ομάδα από το εξωτερικό υποστηρίζεις και ποιο πρωτάθλημα σου αρέσει να παρακολουθείς;

Και η απάντηση του Φανούρη:
«Την Ρεάλ Μαδρίτης και μου αρέσει το ισπανικό πρωτάθλημα».

Σχόλιο: Όχι ρε Φανούρη, τους βλέπεις αυτούς και μπερδεύεσαι!!! Να βλέπεις Μπάρτσα, που κάνουν πάσες ο ένας στα πόδια του άλλου...

http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Super-League/%CE%93%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82:-%CE%94%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF/24-125916.html

IWN1998 είπε...

Φαινόταν και από τα προηγούμενα ματς πιο ισχυρή φέτος η Βουλιαγμένη. Μπράβο πάντως αρμόζει όταν φτάνεις σε τελικούς και κρατιέσαι σε υψηλό επίπεδο.

Για το Φανούρη...Τώρα εξηγούνται όλα...

amanAM είπε...

εξαιρετική ανάλυση των ομάδων (και του Πανιωνίου) από τον προπονητή μας, τον κύριο Σελετόπουλο, που είναι ο πλέον ειδικός να κάνει τέτοιες αναλύσεις:

http://news.multiproject.gr/2012/04/blog-post_4153.html#more