Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ανακοίνωση ΠΑΕ Πανιωνίου

"Φαίνεται πως κάποιοι εμπνεύστηκαν από την ημέρα και θέλησαν να μεταχειριστούν πρακτικές της δεκαετίας του 60 και του 70, όπου ο δικτάτορας έριχνε ζάχαρη στις μηχανές των τανκς. Το ίδιο ακριβώς φτηνό κόλπο έκαναν και κάποιοι στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν το πούλμαν της ομάδας και να δυσκολέψουν την μετάβαση στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Φυσικά  τα σχέδια τους δεν στέφθηκαν με επιτυχία και η αποστολή της ομάδας έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό της.

Μετά από αυτούς που θέλουν να λέγονται μέλη της Πανιώνιας οικογένειας, αλλά δεν είχαν πρόβλημα να αποστείλουν εξώδικα εναντίον του συλλόγου, πλέον έχουμε και αυτούς που προσπαθούν να καταστρέψουν την περιουσία του. Σε κάθε περίπτωση τα σχέδια τους δεν θα ευοδωθούν."

Σχόλιο:  Σαμποτάζ εκ των έσω καταγγέλλεται από την διοίκηση του συλλόγου. Προφανώς έχει αποδείξεις, οπότε οφείλει άμεσα να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την τιμωρία των ενόχων, και να προφυλαχτούμε από τον εσωτερικό εχθρό που είναι μέσα στα τείχη της ομάδας μας. Αλλιώς η ανακοίνωση αυτή δεν είναι τίποτα άλλο παρά σκέτη λάσπη, για να εκμεταλλευτούν το γεγονός κάποιας τεχνικής βλάβης του πούλμαν.

Εσωτερικός εχθρός του Πανιωνίου, είναι και κάθε ένας που βλάπτει την ομάδα στην επίτευξη των αγωνιστικών της στόχων. Άραγε η διοίκηση του συλλόγου που οδήγησε αγωνιστικά τμήματα σε υποβιβασμούς (γυναικείο βόλεϊ, αντρικό βόλεϊ, γυναικείο πόλο, κλπ), την ομάδα μοντέλο του αντρικού πόλο σε διάλυση (δεν πρόκαναν φέτος να την ρίξουν αλλά του χρόνου θα το πετύχουν σίγουρα), αυτοί που διαλύουν τις υποδομές και πιπιλάνε την καραμέλα του μαζικού αθλητισμού (κάτι που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα περισσότερο παρά αθλητισμός χωρίς στόχους) καταστρέφοντας το μέλλον των ομάδων μας, αυτοί που μετακυλήσανε τα χρέη της ΠΑΕ σε επόμενες χρονιές, κάτι που θα οδηγήσει στον βέβαιο πνιγμό από τα χρέη στο μέλλον χωρίς καμία ελπίδα να σωθούμε από αυτά, άραγε θα δούνε τα σχέδια τους να ευοδώνονται?

Δυστυχώς ζούμε το τέλος του Πανιωνίου, με μια διοίκηση που είναι αποδεδειγμένα πολύ λίγη, και κανένας δεν φαίνεται να νοιάζεται που το ιστορικό σωματείο της Νέας Σμύρνης καταρρέει. Εντάξει, την σώσαμε και φέτος την χρονιά για το ποδόσφαιρο, αλλά το μέλλον είναι μαύρο κι άραχνο, και για την ΠΑΕ αλλά και για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: