Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

βίοι παράλληλοι

Εχθές είδαμε για άλλη μια φορά τον Πανιώνιο να είναι ανίκανος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του, και να βρίσκεται τελικά στην θέση να κυνηγάει την ισοφάριση, από την πρώτη και την μοναδική φάση που δημιούργησε ο μόνος παίκτης της Ξάνθης που έπαιξε λίγη μπαλίτσα, ο Βλαχοδήμος. Κάθε φορά που πήγαινε η μπάλα σε αυτόν τον παίκτη, βλέπαμε εφιάλτες και η άμυνα μας είχε ωδίνες.

Αυτό που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση, είναι πως οι παίκτες της ομάδας μας, πλην του Όμο και του Πιέρ, ήταν μέσα στην καλή χαρά, εντελώς χαλαρουΐτα,  γελάκια πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τίποτα δεν έδειχνε πως αυτοί οι παίκτες παλεύουν για την σωτηρία της ομάδας, ενώ οι παίκτες της Ξάνθης τρώγανε σίδερα, έπαιζαν με πάθος και με στόχο την νίκη και την σωτηρία της ομάδας τους.

Τελικά, χάρη στον Παράσχο και την ήττα του Εργοτέλη, μας έφτανε και το χι που βόλευε και την Ξάνθη, το δε γκολ της ισοφάρισης το πέτυχε ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου εχθές (αλλά και σε πολλά παιχνίδια φέτος), ο Σουλεϊμάν Όμο. Ο αρνητικός πρωταγωνιστής του Πανιωνίου ήταν ο Σιόβας, που μάλλον έχει τον νου του στον μέλλον του στον Ολυμπιακό και όχι στην προσφορά του στον Πανιώνιο.

Μετά το παιχνίδι, είδαμε και λίγη μπαλίτσα στην τηλεόραση, η Μπάρτσα πλήρωσε την ευκολία της να χάνει ευκαιρίες και στην μια και μοναδική αντεπίθεση της Τσέλσυ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, βρέθηκε να χάνει με 1-0. Οι παίκτες της Τσέλσι έτρωγαν σίδερα, ενώ της Μπαρτσελόνα έπαιζαν με την βεβαιότητα ότι θα βάλουν κάποια στιγμή ένα γκολ, έπαιζαν με υπερβολική χαλαρότητα, γκολ όμως δεν έβαλαν ποτέ, λίγο ο Τσέχ, λίγο τα δοκάρια, σίγουρα έπαιξε ρόλο και το ότι ο Όμο παίζει για εμάς και όχι γι αυτούς!!!

Αγχωτική νίκη στο πόλο, για το κύπελλο Ελλάδας, με 8-7 το Παλαιό Φάληρο. Νίκη και στο μπάσκετ για τα Play offs του πρωταθλήματος, Ρέθυμνο Πανιώνιος 71-83, το δε επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας κεκλεισμένων των θυρών.

ΥΓ. Οι οπαδοί ως συνήθως απόντες, λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η απογοήτευση, το γήπεδο ήταν άδειο. Οι παρόντες, πολύ γκρίνια... Δεν αντέχεται τόση γκρίνια.

2 σχόλια:

amanAM είπε...

Έτσι όπως εξελίχτηκε το φετινό πρωτάθλημα και η βαθμολογία, με 2-3 νίκες ακόμα, βγαίναμε Ευρώπη!!!

amanAM είπε...

Η Εθνική πόλο των γυναικών ηττήθηκε με 9-7 από την Ισπανία στο χιαστί παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης και έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Κρίμα κι άδικο! Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια της Σαγκάης και ασημένια πρωταθλήτρια στο ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν μένει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Η Εθνική Ελλάδας πόλο των γυναικών γνώρισε την ήττα από την Ισπανία με 9-7 στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά με αντίπαλο την Ισπανία, στην Τεργέστη και δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για το Λονδίνο.
Το γκολ της Ταράγκο, 3.14 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι με τις διεθνείς μας να βρίσκονται δύο γκολ πίσω και να μην μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Στο μεταξύ αρκετοί ήταν οι Έλληνες που βρέθηκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, μεταξύ των οποίων η προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, οι πρώην διεθνείς Ελληνάκη και Μωραϊτίδου και ο κόουτς της Βουλιαγμένης Κώστας Δήμου.

Τα 8λεπτα: 0-1, 6-5, 1-2, 0-1.