Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γενική Συνέλευση

Την Δευτέρα, θα γίνει  Έκτακτη Γενική Συνέλευση  με θέματα όλα σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.:
1. Αγωνιστικός Απολογισμός της ομάδας 2011 – 2012
2. Οικονομικά Θέματα
3. Οικονομικός και Αγωνιστικός Σχεδιασμός για τη νέα χρονιά
4. Διάφορα Θέματα

Για τα θέματα του Ερασιτέχνη πότε θα γίνει Γενική Συνέλευση?
Πότε θα γίνει σχεδιασμός (οικονομικός και αγωνιστικός)?


3 σχόλια:

amanAM είπε...

Μάντζιος τέλος. Μακάρι να γίνει σωστή επιλογή νέου προπονητή, για να μην αναγκαστούμε πάλι στην μέση της σεζόν να ζητάμε την βοήθεια του για να μας σώσει και πάλι.

Με το πόλο, εκτός που το κλίμα στην αντρική ομάδα είναι εκκριτικό, το χειρότερο όμως απόλα είναι πως "υποχρεώθηκε" σε παραίτηση μια προπονήτρια που έκανε εξαιρετική δουλειά στις υποδομές, και μάζεψε ένα τσούρμο παιδιά στην πισίνα. Εάν δεν γίνει άμεση αντικατάσταση με ανάλογων προσόντων άνθρωπο, καταστραφήκαμε!!!

Τέτοιους ανθρώπους δεν τους χάνεις μέσα από τα χέρια σου, τους κρατάς με νύχια και με δόντια.

amanAM είπε...

εκρηκτικό το κλίμα και όχι εκκριτικό, αν και η μπόχα και η δυσωδία όσων συμβαίνουν, θυμίζουν εκκρίσεις πυορροούσας πληγής.

amanAM είπε...

Συνολικά 17 προπονητές (συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιακών) έχουν κοουτσάρει τον «ιστορικό» τα δέκα τελευταία χρόνια. Πρώτοι σε… μακροζωία, έρχονται οι Εβαλντ Λίνεν και Γιόζεφ Μπουμπένκο, οι οποίοι θα έλεγε κανείς ότι... «στοιχειώνουν» όσους φόρεσαν εν συνεχεία το προπονητικό κοστούμι που άφησαν στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης.

Ο Γερμανός τεχνικός παρέμεινε 2,5 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2006 μέχρι τον Νοέμβριου του 2008) με 90 συνολικά παιχνίδια στο ενεργητικό του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έχει να επιδείξει δύο θητείες στον Πανιώνιο. Η πρώτη από το καλοκαίρι του 2002 μέχρι το καλοκαίρι του 2004, κοουτσάροντας σε 80 αγώνες (εντός και εκτός συνόρων) τους «κυανέρυθρους».

Η δεύτερη θητεία του Σλοβάκου προπονητή πραγματοποιήθηκε την περίοδο 2005-06 και το...Survivor έλαβε «game over» μετά από 16 παιχνίδια.

Σχετικά καλές αντοχές παρουσίασε ο Γιώργος Βαζάκας με 31 ματς την περίοδο 2004-05 και ο Ντουμίτρι Ντουμιτρίου με 29 την σεζόν 2001-02.

Από εκεί και πέρα υπήρξαν και φαινόμενα προπονητών, οι οποίοι ανέλαβαν την… μπαγκέτα και δεν πρόλαβαν να μάθουν ούτε τα μικρά ονόματα των ποδοσφαιριστών!

Ο Γιόζεφ Τσάπλαρ παρέμεινε μόλις δύο παιχνίδια στον πάγκο την σεζόν 2005-06, τρία ο Τάκης Λεμονής την περίοδο 2008-09 και μόλις ένα(!) ο Γιώργος Παράσχος μόλις μία εβδομάδα και ένα ματς(!) το Νοέμβρη του 2010.

Ο τελευταίος των… Μοϊκανών Ακης Μάντζιος αποχωρεί με 23 φετινά παιχνίδια στο προσωπικό... κοντέρ και άλλες τρεις θητείες ως υπηρεσιακός τεχνικός.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/204691-To-fantasma-ton-Linen-Mpoympenko-stoiheionei-ton-Panionio