Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

στο ίδιο έργο θεατές

Μετά από τόσες ατιμώρητες βουτιές, στο τέλος πάλι με πέναλτι γύρισε το παιχνίδι ο Παναθλιακός, ο πρωταθλητής των πέναλτι. Κάθε χρόνο τα ίδια. Βαρέθηκα, ας χάσουμε αλλά όχι πάλι έτσι. Με τον Ελευθερόπουλο έχουμε συμβόλαιο να παίζει βρέξει χιονίσει? Τι θα γίνει επιτέλους με αυτό το θέμα? Από το πρώτο ημίχρονο κούτσαινε, αλλά κρατήθηκε μέσα στο παιχνίδι μέχρι να φάει και το δεύτερο!

Άσσος στο πρώτο ημίχρονο, δύο τελικό, 1-2 το τελικό σκορ. Είναι ντροπή τέτοιες διαιτησίες. Δεν ήταν μόνο το πέναλτι, ήταν οι τόσες κίτρινες για θέατρο και διαμαρτυρίες που χάρισε το τρίο που μας εκτέλεσε απόψε, με πρώτο βιολί τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κωνσταντινέα. Μερικά παιχνίδια δεν χρειάζεται να τα παίζουμε, ας νικάνε κατ ευθείαν, να γλιτώνουμε την ταλαιπωρία και τα πρόστιμα.

Ανάλυση φάσεων αρνούμαι να κάνω. Ήταν μια ξεκάθαρη σφαγή, δεν χρήζει απόδειξης. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, με καθαρή συνείδηση. Γι αυτό έγινα Πανιώνιος. Εάν άντεχα να κερδίζω χάρη στα σφυρίγματα των διαιτητών, θα είχα επιλέξει να είμαι βαζελόγαυρος. Εάν ήθελα να τους μοιάξω, να γίνω εγώ χαλίφης στην θέση του χαλίφη, θα είχα γίνει Αεκάκι.

4 σχόλια:

vyruss είπε...

Άρθρο του 1999. Τόσα χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει αλλάξει...
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=116504

br fun_atic είπε...

την πατήσαμε και με το ματσακι και με την γεωργραφία. Μόλις βρήκα ότι η απόσταση (σε ευθεία γραμμή) της Μοζαμβίκης από τις Σευχέλλες είναι 1368.358 ναυτικά μίλια. Λιγάκι δύσκολο να πας με ελικόπτερο...

amanAM είπε...

μην ανησυχείς άδικα, θα χρησιμοποιήσουμε το διαστημικό λεωφορείο. Αν και δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ Μέσα Μαζικής Συγκοινωνίας, μπορώ να κάνω μια εξαίρεση.

br fun_atic είπε...

αν έβγαζες κανένα 100μπαλο από την τσέπη και τον σπούτνικ να έλεγες ότι είχες, δεν θα έπαιζε ρόλο. Πίστεψέ με!!!