Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Σήμερα Σάββατο 3/12 στις 18:00  η γυναικεία ομάδα πόλο αντιμετωπίζει στα Χανιά την ομάδα του ΝΟ Ρεθύμνου. Με νίκη, εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Με ήττα, μπαίνουμε σε περιπέτειες. Ο στόχος εξ αρχής ήταν η παραμονή, και σήμερα οι κοπέλες του Πανιωνίου πρέπει να τα δώσουν όλα.

Στις 19:00, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Κορυδαλλού την ομάδα ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Στις 20:00 Εθνικός Πειραιώς - Πανιώνιος για το πρωτάθλημα β εθνικής του αντρικού βόλεϊ.

----------------


Αύριο Κυριακή 4/12 στην Λιβαδειά, αντιμετωπίζουμε στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος την ομώνυμη ομάδα, στις 17:15. Από ότι φαίνεται η ομάδα μας θα είναι πλήρης, αφού φαίνεται πως και ο Σκέμπρι και ο Σάμαρης έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους. Με νίκη, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα και να βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας και των οπαδών, ενόψει των διοικητικών εξελίξεων στην ΠΑΕ.
Στις 19:00 αντιμετωπίζουμε στο μπάσκετ στο κλειστό της Αρτάκης τον ΙΚΑΡΟ Καλλιθέας, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί το σερί των επιτυχιών.

Το πρωτάθλημα του πόλο ανδρών έχει διακοπεί.Στις 14 του Δεκέμβρη (εάν θυμάμαι καλά) έχουμε την ρεβάνς στην Ιταλία με την Σαβόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: