Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

με ψηλά το κεφάλι

Η νεανική ομάδα του Πανιωνίου, έπεσε στην Ιταλία με ψηλά το κεφάλι. Έφτασε στην πηγή, αλλά τελικά νερό δεν ήπιε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, στο προπονητικό τημ και τους υπεύθυνους του τμήματος για τις επιλογές τους. Αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον.

Αντιγράφω από τον sport-fm:
Δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο του Πανιώνιου κόντρα στη Σαβόνα στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Eurocup. Οι «κυανέρυθροι», δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν το 7-6 με το οποίο είχαν νικήσει στην Νέα Σμύρνη, ηττήθηκαν στην Ιταλία με 11-9 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σελετόπουλου ξεκίνησαν καλά και βρέθηκαν να προηγούνται με 6-5 στο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ξαναπέρασαν μπροστά στο τρίτο οκτάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να προσπερνούν και πάλι με 9-8. Εκεί κάπου η διαιτησία αποφάσισε να βάλει το... χεράκι της και να σπρώξει τους Ιταλούς οι οποίοι αρχικά ισοφάρισαν ενώ στη συνέχεια πέρασαν μπροστά. Μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 11-10 έχασε δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Μιμίδης.


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 2-0, 4-3  
Πανιώνιος: Παπαδόγκωνας 3, Μιμίδης 2, Κουτσιαλής 2, Μιτελούδης 1, Καπότσης 1.

Από την zougla.gr:

Ο Πανιώνιος κοίταξε στα… μάτια τη Σαβόνα στην Ιταλία, ωστόσο εν τέλει γνώρισε τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Euro Cup πόλο.

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου, ωστόσο η τελευταία, με τη βοήθεια της διαιτησίας στο τέλος επικράτησε με 11-9, ανατρέποντας έτσι την ήττα της με 7-6 στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 9-8 στα 4:37, εντούτοις οι Ιταλοί με τη βοήθεια των διαιτητών που συνέχιζαν να φορτώνουν με αποβολές τον Πανιώνιο (14 έναντι 6) έκαναν ένα σερί 3-0 και πήραν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: