Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

αυτή είναι διαφορετικότητα

Δεν παρακολούθησα το παιχνίδι με την Καλλονή, το οποίο νικήσαμε με 2-3 στην παράταση. Ήμουνα στο γήπεδο του Πανιωνίου το απόγευμα, και άκουσα από Πανιώνιους πως το πέναλτι που μας δόθηκε στην παράταση, δεν θα το έδινε ούτε ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό, ενώ διαβάζω σε Πανιώνια μπλογκς πως στο τέλος της παράτασης ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή παίκτη της Καλλονής από τον Σιδεράκη. 

Γι αυτό είμαι Πανιώνιος. Γιατί δεν παθαίνουμε επιλεκτική αποβλάκωση, δεν τα βλέπουμε αλλιώς ανάλογα το συμφέρον μας, είμαστε πάντα υπέρ του αδυνάτου και εχθές ο αδύνατος (και αδικημένος) ήταν η Καλλονή και όχι εμείς.

Από τα ελάχιστα στιγμιότυπα που είδα στην τηλεόραση, είδα πως και στα 2 γκολ που δεχτήκαμε έχει ευθύνη ο Σιδεράκης, ενώ ο Σκέμπρι έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ, αξιοποιώντας ιδανικά μαγική μπαλιά του Φανούρη.

Κατά τα άλλα, πρέπει το άμεσο επόμενο διάστημα να δουλέψουν διπλοβάρδια παίκτες και τεχνική ηγεσία για να κάνουν μίνι προετοιμασία, για να ανεβάσουν φυσική και αγωνιστική κατάσταση.  Αν και είμαι φαν του Ντάριο, δεν βρίσκω λογικό να ξοδευτούν χρήματα (να μπούμε ακόμα πιο μέσα) για να επιστρέψει στην ομάδα μας, ούτε βρίσκω λογικό να γίνουν γενικότερα μεταγραφές. Θεωρώ πως πρέπει να πιστέψουμε πως όντως αυτοί οι Έλληνες πιτσιρικάδες που διαθέτουμε, μόλις αποκτήσουν εμπειρία και αυτοπεποίθηση θα δείξουν το ταλέντο τους και θα λάμψουν. 
2-3 έμπειροι Έλληνες και ξένοι σαν τον Τσότσαλιτς, τον Σκέμπρι και τον Σιόβα, μπορούν να ηγηθούν των πιτσιρικάδων και να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.


3 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ξέρεις τι γίνεται με τον Ντάριο; Είναι γνωστό ότι είναι τρομερά συμπαθής στον κόσμο του Πανιωνίου και πράγματι είναι πολύ καλός παίκτη.

Υπάροχυν συν και πλην όμως στην συγκεκριμένη μεταγραφή

Έχει ποιότητα και εμπειρία και πράγματι μπορεί να βοηθήσει. Είναι όμως σε καλή αγωνιστική κατάσταση;Να μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια δεν στέργιωσε πουθενά...Πιθανότατα να είναι καλύτερη μεταγραφή από κάποιον άγνωστό. Αξίζει όμως να διαθέσουμε αυτά τα χρήματα ουσιαστικά για 4 μήνες; Από την άλλη, αν δεν τα διαθέσουμε, είναι σίγουρο ότι κανένα από τα πιτσιρίκια μας δεν έχει τα δικά του ποιοτικα χαρακτηριστικά. Δύσκολη απόφαση...

Κρατάω και κάτι άλλο. Πάνθηρας ξεπάνθηρας ο Ντάριο υπήρξε σκληρός διπραηματευτής της μεταγραφής του. Εννοείται ότι κάνει καλά γιατί είναι επαγγελματίας και επειδή ίσως μιλάμε για το τελευταίο του συμβόλαιο, από την άλλη να μην έχουμε και αυταπάτες ότι δεν υπολογίζει τίποτα για να επιστρέψει.

Αν έπρεπε να διαλέξω εγω προσωπικά, ίσως να του έκανα συμβόλαιο για έξι μήνες μόνο και από Απρίλιο να ψάξουμε έναν αντίστοιχο (νεότερο όμως παίκτη) για να δέσουμε την ομάδα γύρω του.

IWN1998 είπε...

Όποιον Ντάριο και αντι-Ντάριο, τέτοιας ηλικίας και τέτοιου τύπου παίκτη, να πάρουμε, πρέπει να του κάνουμε μικρό συμβόλαιο. Μόνον για να βοηθήσει την τρέχουσα αγωνιστική προσπάθεια. Τίποτε άλλο. Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη με μεγάλο ποσό και μεγάλο συμβόλαιο με προοπτική να κτίσουμε ομάδα πάνω του.
Από την άλλη είναι αναγκαίος ένας έμπειρός και σοβαρός παίκτης στο κέντρο να κάνει λίγο παιχνίδι και να πάρει κάποιες ευθύνες. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε αυτά από τους μικρούς και οι έμπειροι υπάρχοντες δεν μπορούν να το κάνουν. Βλέπετε τη συνεχή καθίζηση του Σάμαρη.
Συνεπώς χρειάζεται μεταγραφή με συγκεκριμένες ... προδιαγραφές.
Εκτός και αν το πάρουμε απόφαση και αρχίσουμε την προετοιμασία από τώρα για τη Β.

zamis είπε...

Μπορει να υπαρχει κατι καλυτερο απο τον Φερναντεζ,μπορει και οχι.Ειναι θεμα προπονητη και κοστους.
Kαι σιγουρα η επιλογη δεν μπορει να βασιστει σε συναισθηματικα κριτηρια,για επαγγελματια μιλαμε.
Σαφως και χρειαζομαστε ενισχυση στα χαφ.