Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

όργια στην πισίνα στα Χανιά

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό στο Ρέθυμνο, αφού ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία των Κατσαρού και Βασιλείου. Η κρητική ομάδα επικράτησε με 13-12, ο Πανιώνιος όμως τελείωσε το παιχνίδι με τέσσερις παίκτριες λιγότερες και συγκεκριμένα, χωρίς τις Αλούπη, Παπαδάκη, Κοντογιάννη και Αποστολίδου. Ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Σακκαλής δέχτηκε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία, όπως επίσης ο έφορος Γιώργος Νικολόπουλος και η πολίστρια Σοφία Αλούπη.

Η πορτιέρο της ομάδας, Σταυρούλα Παπαϊωάννου μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Είναι πολύ κρίμα τόση προσπάθεια που κάνουμε όλο αυτόν τον καιρό να έχει τέτοια αντιμετώπιση. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος. Η παραμονή δεν χάθηκε, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα».

Εξοργισμένη ήταν η Σοφία Αλουπη, η οποία είπε: «Ήταν ντροπή όσα συνέβησαν. Είναι ντροπή για την Α1. Στο τρίτο οκτάλεπτο δέχτηκα την κόκκινη κάρτα από τον κ. Βασιλείου επειδή του είπα ότι η αντίπαλη παίκτρια έπιασε την μπάλα με τα δύο χέρια και στη συνέχεια ο κ. Κατσαρός μου τράβηξε τα μαλλιά για να με βγάλει εκτός νερού. Στο τέλος, είπα στον κ. Κατσαρό ότι θα του κάνω μήνυση και τα αναίρεσε όλα, μου ζήτησε συγγνώμη και δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα».
Τα 8λεπτα: 4-2,3-5,2-1,4-4.


Σχόλιο: Θα μάθω λεπτομέρειες, και θα επανέλθω επί των γεγονότων.  Κατά βάθος θεωρώ θετικά όσα συνέβησαν. Η αδικία και ο θυμός που αισθάνεται η γυναικεία ομάδα μας, μπορούν να γίνουν εργαλεία για να δέσουν σαν ομάδα, να υπερβούν τους εαυτούς τους και να σώσουν την κατηγορία.

---------------------

Ήττα και στο βόλεϊ: Η ομάδα του Κορυδαλλού επικράτησε με 3-1 σετ του Πανιωνίου για την 5η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Τα σετ: 25-22, 25-12, 23-25, 25-15.

---------------------

Μία ακόμα νίκη χωρίς να δεχτούν γκολ, πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Νέοι, καθώς επιβλήθηκαν του Λεβαδειακού 2-0 στην πόλη της Βοιωτίας. Τα γκολ για το συγκρότημα του Δημήτρη Κουζινού, που παρέμεινε με σχετική άνεση στην κορυφή της βαθμολογίας, σημείωσαν ο Μπούζας στο 70' με σουτ και ο Κλης στο 74' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι "κυανέρυθροι" θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει σκορ, ρεκόρ, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε τρεις περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια. Συγκεκριμένα Κλης, Ντούνης και Σμυρλής, ήταν οι... άτυχοι της υπόθεσης. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επανεμφάνιση του Κώστα Σταυροθανασσόπουλου αρκετούς μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Η σύνθεση του Πανιωνίου:  Ανέστης, Κουλός, Μπαστάνης, Πίττας (75’Σεμελίδης), Ζυγογιάννης, Κλης, Τσουβαλτσίδης, Μπούζας (85’ Αρώνης), Ντούνης, Σμυρλής, Σπανός (60’ Σταυροθανασσόπουλος).

 http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18595&catid=5


2 σχόλια:

amanAM είπε...

Αποβολές σε τέσσερις παίκτριες και η κόκκινη κάρτα στον έφορο Γιώργο Νικολόπουλο και στον ίδιο, άνευ λόγου και αιτίας σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Onsports, εξόργισε τον προπονητή της ομάδας του Πανιωνίου Κώστα Σακκαλή.

«Είναι μερικοί άνθρωποι που δεν σέβονται τη δουλειά τους και τη δουλειά μας. Πρώτη φορά στα χρονικά είδα αλυτάρχη να πιάνει παίκτρια από τα μαλλιά για να την βγάλει έξω από την πισίνα. Φοβάμαι ότι το πόλο γυρίζει σαράντα χρόνια πίσω, δεν ξέρω τι άλλο να πω», ήταν τα λόγια του Κώστα Σακκαλή αναφορικά με τη συμπεριφορά των κυρίων Μπουδραμή και Βασιλείου, αλλά και του αλυτάρχη κ. Κατσαρού.

Και συνέχισε: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, που ακόμα και με αυτές τις συνθήκες, μπορούσαν να κυνηγήσουν το παιχνίδι και χάσαμε μόνο με ένα γκολ στο τέλος».

http://www.onsports.gr/Polo/A-1-Gynaikwn/item/147765-Sakkalis-Den-sevontai-tipota

amanAM είπε...

Απότι έμαθα, η διαιτησία έδειξε από την αρχή τις προθέσεις τις, με συνεχείς αποβολές και παίκτη παραπάνω εις βάρος μας, αλλά οι κοπέλες το πάλεψαν και το είχαν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Το μπαμ έγινε όταν διαμαρτυρήθηκε δικαίως μια παίκτρια του Πανιωνίου, για άμυνα-μπλοκ με 2 χέρια, που θα έπρεπε να επισύρει ποινή πέναλτι υπέρ μας.

Τότε έγιναν πράγματα και θαύματα.

Ο σκοτεινός τύπος της υπόθεσης, σύμφωνα με όσα έμαθα, ήταν ο αλυτάρχης του αγώνα. Αυτός εμπλέκεται με την μητέρα παίκτριας του Ρεθύμνου, και επηρέασε και τους διαιτητές.

Χαμός.