Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

αξίζει πολλά αυτή η ομάδα

Η ομάδα πόλο του Πανιωνίου που αποτελείται από νέα παιδιά, αξίζει πολύ περισσότερο από όλες τις προηγούμενες ομάδες που είχαμε ποτέ. Με τα νιάτα και το ταλέντο τους, καθώς και με την εξαιρετική δουλειά που (προφανώς) γίνεται από τους προπονητές και τους άλλους παράγοντες που "τρέχουν" το τμήμα, πετύχανε έναν άθλο που κανένας δεν περίμενε:
  • Είναι στην πρώτη τετράδα του Ελληνικού πρωταθλήματος έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις
  • Νίκησαν την Σαβόνα με 7-6 που είναι η κάτοχος του Λεν Τρόφυ στην έδρα μας, και έχασαν εχθές με 11-9 εξ αιτίας των διαιτητικών αποφάσεων στα τελευταία 4 λεπτά, χάνοντας άδικα την πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.
  • Σε δύσκολους καιρούς μας δείχνουν τον δρόμο για το πως μπορεί να κρατηθεί ψηλά το όνομα του Πανιωνίου και να εμπνευστούν τα νέα παιδιά που γυμνάζονται στον σύλλογο πως με την καλή προσπάθεια όλα είναι δυνατά στο μέλλον.
Ακούγονται πολλά για την ανυπαρξία κονδυλίων, υπάρχουν σενάρια που φτάνουν να λένε μέχρι και για την διάλυση αυτής της υπέροχης ομάδας, αλλά αυτό που δεν βλέπουν αυτοί που αποφασίζουν για τις τύχες του Πανιωνίου είναι πως αυτή η ομάδα είναι το μέλλον του συλλόγου μας. Αυτή η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξη και την συμπαράσταση όλων μας, και όχι την αδιαφορία μας.

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να βρεθεί λύση στα προβλήματα που έχουμε. Όταν ένα μαγαζί έχει περισσότερα έξοδα από έσοδα, η λύση δεν είναι να κλείσει το μαγαζί. Η λύση είναι να βρεθεί περισσότερη πελατεία, να αυξηθούν τα έσοδα με διάφορους τρόπους, ενώ παράλληλα να μειωθούν  τα έξοδα σε πιο λογικά αποτελέσματα.

Όταν τόσα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα για να μπει ειδική κουβέρτα που θα μειώσει τα έξοδα θέρμανσης της πισίνας, όταν δεν έχει μπει σε κανένα πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας για θέρμανση φωτοβολταϊκά, όταν έδιωξαν παιδιά που κάθε μήνα έδιναν την "οικονομική ενίσχυση" για να αθλούνται ενώ αποτελούν την μόνη πηγή εσόδων, όταν ουδείς χορηγός δεν έχει λόγο να ενισχύσει την ομάδα μας, τότε... το να διαλύσεις μια πετυχημένη ομάδα δεν μπορεί να σώσει τα οικονομικά του συλλόγου, θα μικρύνει ακόμα περισσότερο την πηγή των εσόδων που έχουμε μέχρι τώρα και θα φέρει ακόμα μεγαλύτερες θύελλες. 

ΥΓ. Την ώρα που κυκλοφορούν φήμες για νέες μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, ακούγεται πως ετοιμάζονται να διαλύσουν την ομάδα πόλο!!!

ΥΓ2. Εχθές (15/12/2011) είδαμε το νέο look της μικρής πισίνας, έφυγαν τα σπασμένα πάνελ και τα σκουριασμένα-σπασμένα σίδερα, και αντικαταστάθηκαν με καλαίσθητο διαφανές τεντόπανο. Την ερχόμενη Δευτέρα έρχεται εξειδικευμένο συνεργείο για να μελετήσει τον χώρο και να δώσει προσφορά για την κατασκευή της ειδικής κουβέρτας που θα εξοικονομήσει χρήματα (με την μείωση της θερμικής απώλειας του νερού της πισίνας). Σειρά έχει η εξοικονόμηση φυσικού αερίου με την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας. Η γκρίνια φέρνει αποτέλεσμα, όταν υπάρχει καλή διάθεση από την πλευρά των διοικούντων. Εάν αληθεύουν οι φήμες για την διάλυση της ομάδας (λόγω οικονομικής δυσχέρειας), θα πρέπει να επανεξεταστεί το θέμα, και να κληθούν (στα σοβαρά) όσοι μπορούν να βάλουν πλάτη να το πράξουν άμεσα.

2 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δεν είναι θέμα γκρίνιας.Αυτά τα έργα υπήρχαν στο πρόγραμμα.Δεν είναι μεγάλα αλλά είναι απαραίτητα.Τόσο καιρό όμως δεν γίνονταν ούτε αυτά.Άντε να πάρει σειρά και το γηπεδάκι...Θα μας βγει η πίστη γιατί το μεγάλο γήπεδο είναι 600 τμ...Αν τα βρούμε μπαστούνια θα φτιάξουμε το μικρό...

amanAM είπε...

Ποιό πρόγραμμα? Το δεκαπενταετές?

Γκρινιάζω από πέρυσι, και κάποιοι άλλοι ακόμα πιο παλιά...
Η νέα διοίκηση έδειξε μεγαλύτερη ευαισθησία από τις προηγούμενες, που τα είχαν συνδέσει κάτι τέτοια με Κάιρο.

Έχοντας περάσει ένας ολόκληρος Τσακίρης, που υποτίθεται ξόδεψε τόσα χρήματα, δεν είναι δυνατόν να είναι σε τέτοια κατάσταση οι περισσότερες εγκαταστάσεις του Πανιωνίου.