Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

τεράστιες νίκες

Οι γυναίκες του Πανιωνίου, κράτησαν ψηλά την σημαία του Πανιωνίου, πετυχαίνοντας 2 τεράστιες νίκες, μια στο μπάσκετ εναντίον του Παναθηναϊκού με 84-72 και μια στο βόλεϊ εναντίον του Ηρακλή Θεσαλλονίκης, με 3-1 σετ.

Αξιοπρεπής ήττα στο γυναικείο πόλο για τις γυναίκες μας, χάσανε φυσιολογικά από την Βουλιαγμένη στον λαιμό με 11-6, ενώ στο αντρικό μπάσκετ χάσαμε στο Ρέθυμνο από τον ΑΓΟΡ  με 77-67.

Σήμερα στις 17:15 ο ποδοσφαιρικός αγώνας εναντίον του Παναθηναϊκού. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ας ελπίσουμε πως θα παίξουμε καλά και θα τα καταφέρουμε απόψε. Ο προπονητής του Πανιωνίου, Απόστολος Μάντζιος, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή και είναι οι εξής: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Πετκάκης, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σκέμπρι, Ρόκας, Μιλοβάνοβιτς, Κούτσι, Κολοβός, Κούρντι, Σταυροθανασόπουλος, Αυλωνίτης, Αναστασόπουλος, Σάμαρης.

12 στους 18 παίκτες,  Ελληνόπουλα. Μετράω και τον Κούρντι στους Έλληνες, δεδομένου ότι είναι ένα παιδί μεγαλωμένο στην Ελλάδα. Επιτέλους, πρέπει να γίνουμε ξανά Ελληνική ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να δημιουργήσουμε παίκτες που θα παίζουν για την φανέλα της ομάδας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: