Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

πάει κι αυτός!

«Ανέκαθεν θεωρούσα την επιλογή της στιγμής που θα βάλει τέλος στην καριέρα του ένας αθλητής πιο σημαντική ακόμα κι απ' την ίδια του την καριέρα.

Στα είκοσι χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας προσπάθησα να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο με αξιοπρέπεια και με αξιοπρέπεια επιθυμώ να το αποχαιρετήσω.

Όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι "κατάφεραν" να παγώσουν ένα μεγάλο κομμάτι απ' την αγάπη μου γι αυτό κι επειδή, παρά τον επαγγελματισμό μου, το συναίσθημα πάντα με καθοδηγούσε, αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου ως ποδοσφαιριστής. Ό,τι παραμένει μέσα μου ζωντανό θέλω να το κρατήσω άφθαρτο, ώστε να συνεχίσω να ζω αργότερα στο μαγικό κόσμο των γηπέδων με κάποια άλλη ιδιότητα.

Αισθάνομαι ευλογημένος που για είκοσι χρόνια έκανα επάγγελμα το πάθος μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περισσότερους από τους συμπαίκτες, προπονητές, προέδρους και γιατρούς, όλους τους φροντιστές και φυσικοθεραπευτές που συνεργάστηκα και φυσικά τον κόσμο που με στήριξε σε όλες μου τις στιγμές.
.....ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ.....

Δημήτρης Ελευθερόπουλος»


Σχόλιο: Νάσαι καλά αγαπητέ Δημήτρη Ελευθερόπουλε, καλή τύχη και υγεία πάνω απόλα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι Νεοσμυρνιώτες υπέγραψαν προσύμφωνο με τον Χόρχε Πίνα για ενάμιση χρόνο. Ο Ισπανός αριστερός χαφ άφησε καλές εντυπώσεις την περασμένη εβδομάδα όπως είχε γίνει γνωστό από τους ιθύνοντες της ομάδας. Ο 28χρονος παίκτης επέστρεψε στην πατρίδα του και αναμένεται να έρθει εκ νέου στην Ελλάδα στις 27 Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα, οι «κυανέρυθροι» φέρονται να έχουν κλείσει τον Θέμη Κουλουχέρη, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Ρόβα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι δύο υποθέσεις να τελειώσουν μέχρι την Πέμπτη, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά.

Παράλληλα, στον Πανιώνιο περιμένουν την απάντηση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους Πειραιώτες. Όσον αφορά το θέμα του Νταρίο Φερνάντες, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός περιμένει τον δικηγόρο του (απουσιάζει στο εξωτερικό) προτού τακτοποιηθούν οι όποιες λεπτομέρειες. 


Σχόλιο: Κόσμος πάει κι έρχεται. Ο Λιανός θεωρεί τον εαυτό του κορόιδο που παλεύει να έχει το μπάσκετ τακτοποιημένο οικονομικά, και πως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης της ΠΑΕ, δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα.
Ο Γιόνσον και ο Μιλοβάνοβιτς είναι φευγάτοι και ετοιμάζονται για προσφυγές, χαμός!!!

 

1 σχόλιο:

cdu είπε...

Βρε Αντώνη, αφού τα'παμε, κανείς δεν πέφτει για χρέη. Εδώ η ΑΕΚ πήρε πέρυσι κύπελλο και φέτος πάει για πρωτάθλημα, ενώ ο ΟΦΗ πάει "αέρα-πατέρα". Μόνο εμείς θα αυτο-υποβιβαστούμε γιατί δεν είμαστε στα "μέσα".
Δίκιο έχει ο Λιανός αλλά σε αυτό το παιχνίδι, σε αυτή τη χώρα παίζει, και σαν πρόεδρος ΚΑΕ και σαν τραπεζίτης πιο πριν. Τον εκτιμώ για όσα κάνει για τον Πανιώνιο αλλά δεν του πάει ο ρόλος της "άβγαλτης παρθένας" που ξαφνικά τάχα μου ανακάλυψε τη διαφθορά και το χάος δίπλα του.