Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

μικρή Μπαρτσελόνα

Αυτή η ομάδα εμένα μου άρεσε. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Μια ομάδα με νιάτα, με ταλέντο, ξέρει μπάλα, έχει κυκλοφορία και ξέρει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, έχει κατοχή, το μόνο που της έλειψε ήταν το αγωνιστικό θράσος στην τελική προσπάθεια. Επειδή έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της μικρής Μπαρτσελόνα, όσο κι αν φανεί υπερβολικό σε μερικούς, εμένα μου την θύμισε έντονα απόψε.

Μια ομάδα με Ελληνόπουλα, μια ομάδα από τις υποδομές του Πανιωνίου. Με την βοήθεια του Σιόβα και του Τσότσαλιτς, με τον Όμο στο κέντρο, και τον Κούτσι μπροστά, θα δούμε σπουδαία πράγματα από τους πιτσιρικάδες.

Σήμερα χάσαμε στην Ξάνθη με 1-0, με ένα γκολ που μπήκε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, και με εξαίρεση 1-2 φάσεις, δεν κινδύνευσε η εστία του Σιδεράκη.

10 σχόλια:

zouri1 είπε...

συμφωνω με τα λεγομενα σου,απλα θελω να τονισω οτι χρειαζομαστε και βαθμους γιατι ειμαιστε στην ζωνη του υποβιβασμου

amanAM είπε...

ακόμα και με περισσότερους βαθμούς, δεν έχουμε την παραμικρή ελπίδα εάν δεν επέλθει οικονομικός εξορθολογισμός.

Μετά βλέπουμε...

cdu είπε...

Αν νομίζεις ότι θα υποβιβαστεί κανείς (άλλος) για χρέη είσαι πολύ γελασμένος Αντώνη. Ούτε για πλάκα. Οι δικοί μας είναι ικανοί να αυτο-υποβιβαστούμε.

IWN1998 είπε...

Την "κάθαρση" την είδαμε ... Ο Καλόπουλος επανήλθε, Μπέος και οι της Ηλιούπολης μόνον μέσα. Το πιθανότερο είναι ότι θα είμαστε ο φετινός Ηρακλής...
Το βαθμό σήμερα τον έχασαν αυτοί που διάλεξαν τον αγώνα αυτό για να αφήσουν τον Τσότσαλιτς να εκτίσει την τιμωρία του. Με Τσότσα μέσα, ο "λίγος" Μαρκόφσκι, ξυλοκόπος που παίζει με το σώμα του και μόνον, δεν θα είχε σκοράρει. Αυλωνίτης και Αναστασόπουλος, τον μάρκαραν με τα μάτια... Δυστυχώς ήρθε και η απουσία Σιόβα και μας άφησε γυμνούς.
Αντώνη κυκλοφορία είχαμε μεγαλύτερο λόγω της ανταλλαγής πασών στην άμυνά μας. Στο κέντρο ο Σάμαρης ήταν για τα μπάζα όπως στα περισσότερα τελευταία ματς. Στην πραγματικότητα, ο Κολοβός φάνηκε πιο πολύ σήμερα. Καλά στοιχεία πρέπει να έχει και ο Σταυροθανασόπουλος.
Ο Πανιώνιςο ατύχησε σήμερα να πάρει λίγα από τους έμπειρους. Μετριότατος ο Ρόκας, Μέτριος ο Φανούρης.

br fun_atic είπε...

αν πρέπει να κρίνει κάποιος αυστηρά αγωνιστικά, θα έλεγε ότι οι πιτσιρικάδες ήτανν καλοί. Μας έλειψαν οι παίκτες με προσωπικότητα στον άξονα.

Ρωτάω όμως κάτι απλό. Με έναν εμπειρότερο τερματοφύλακα, δύο καλά σέντερ μπακ έναν δημιουργικό μέσο και έναν σέντερ φορ επιπέδου Κούτσι (εννοείται προετοιμασία κξ.λ.π) τα συγκεκριμένα πιτσιρίκια δεν μπορούσαν να σταθούν αξιοπρεπώς στο φετινό πρωτάθλημα; Είμαι σίγουρος ότι μπορούσαν.

Τι πετύχαμε; Αυτή τη στιγμή χρωστάμε στους πάντες, χάνουμε τον ένα παίκτη μετά τον άλλο και δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο να δέσει μέσα στη χρονιά και με την συγκεκριμένη βαθμολογική συγκομιδή μια νέα ομάδα...

IWN1998 είπε...

Υπάρχουν τα Χριστούγεννα. Ας γίνει μίνι προετοιμασία. BRF αυτοί που κράτησαν το καλοκαίρι ήταν οι Λόλο, Ριέρα και Κούμο με τους οποίους ήδη υπάρχουν διακανονισμοί. Τα προβλήματα είναι αλλού, βλέπε Μαγκντί, βλέπε Μπονόβα, βλέπε Λάτκα, ακούστηκαν ακόμα και οι δανεικοί από την Εσπανιόλ και συνάμα άραγε τι γίνεται με εκείνον τον Κούκετς και την εκκρεμοδικία Μπάλαμπαν;
Αντι να αναρωτιόμαστε για το τι έγινε ή δεν έγινε, ας τα αφήσουμε να δούμε το τι θα γίνει. Μόνοι τους οι μικροί τώρα δεν στέκονται. Όπως έγραψες, οι δυο μπακ και ο Κούτσι είναι απαραίτητοι και χρειάζεται και κάποιος στο κέντρο γιατί ο Σάμαρης δεν πάει καλά.

br fun_atic είπε...

Το μεγαλύτερο άνοιγμα ήταν ως προς το προπονητικό τιμ. Ε ναι λοιπόν... Ο Άκης που πριν από ένα μήνα μου έφτιαξε καφέ είναι εξίσου καλός (για να μην πω καλύτερος) από τον προπονητή του εκατομμυρίου.

IWN1998 είπε...

Δεν βγαίνουν έτσι τα νούμερα. 260 ο Μαγκντί, 120 ο Χίκα, 60 κάθε δόση του Λάτκα, 400 ο Μπονόβας, 180 ο Κούκετς. Δεν είναι και πασατέμπος τα υπόλοιπα. Και τα άλλα που κάποια χάρισαν οι Λόλο, Ριέρα και Κούμο ενώ ο σερ κρατάει τις επιταγές.
Πάντως αν πτωχεύσει ο Πανιώνιος και διαλυθεί η ΠΑΕ, τι θα πάρει ο σερ και οι συν αυτώ;

amanAM είπε...

Παρόλα αυτά, εγώ πιστεύω στα πιτσιρίκια. Εάν ο Μάντζιος καταφέρει ότι και ο Σελετόπουλος στο πόλο, θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Η νεανική ομάδα στο πόλο, έμοιαζε ικανή να ανταγωνιστεί μόνο ομάδες σαν το Καλαμάκι, οι σκέψεις ήταν είτε πέμπτοι είτε δέκατοι δεν αλλάζει κάτι, να σωθούμε και βλέπουμε, και οι πιτσιρικάδες στο πόλο είναι στην πρώτη τετράδα και εάν δεν μας είχαν ξεσκίσει οι διαιτητές θα ήμασταν και στους 4 του Λεν Τρόφυ έχοντας αποκλείσει την τροπαιούχο Σαβόνα.

Ο Φανούρης δεν μου φάνηκε μέτριος, ενώ ο Σιδεράκης δεν μου έδειξε ότι υπολείπεται από τον έμπειρο Ελευθερόπουλο.

Ο Σιόβας όντως μας έλειψε, αλλά μην ξεχνάμε ότι για να γίνει ο σημερινός Σιόβας, χορτάσαμε πρόπερσι στις γκέλες που έκανε...

Υπομονή και πίστη θέλει η νεανική ομάδα.

amanAM είπε...

Ο ΣΦΠ Χανίων επικράτησε στη «ρώσικη» ρουλέτα των Νεοσμυρνιωτών.

Με τη διεξαγωγή ενός πολύ μεγάλου αγώνα, όπως αποδείχτηκε, έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, καθώς, το απόγευμα της Κυριακής ο ΣΦΠ Χανίων πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πέτυχαν το 1-2 και έπειτα από συγκλονιστική εξέλιξη στο τέταρτο σετ, οι «κυανέρυθροι» οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί έγινε μεγάλη μάχη και τελικά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το «δίποντο».

Πανιώνιος - ΣΦΠ Χανίων 2-3 (25-23, 15-25, 16-25, 27-25, 16-18).

http://www.onsports.gr/volley/B%CE%84-Ethnikh-Andrwn/item/153530-Niki-toy-SFP-Hanion-epi-toy-Panionioy