Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Δεν καταλαβαίνω!!!

 Τάδε έφη το δίδυμο Τσακίρη-Λιανού:

Προσπαθήσαμε να συνδράμουμε, καταθέτοντας την άποψη μας, για το καλό του συλλόγου. Δυστυχώς όμως το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά και δεν μπορούμε, ούτε επιθυμούμε, να το ακολουθήσουμε. Για το λόγο αυτό δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να παραστούμε ούτε οι ίδιοι, ούτε δια εκπροσώπου (Ζερβακάκος) στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 13 Ιουλίου. 

Η πλήρης δήλωση, εδώ.

---------
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτήν την δήλωση. Σε ποιόν απευθύνονται? Στην Γκούβρα? Στην ανύπαρκτη Γκούβρα? Τιμωρούνε τον Πανιώνιο και τον κόσμο του, στερώντας μας την φυσική παρουσία τους και τις ιδέες τους ή έστω τον εκπρόσωπο τους στην επερχόμενη ΓΣ? 

Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν πως οι κύπριοι δεν υπάρχουν, δεν υπήρξαν, και όλη αυτή η δήθεν πρόταση των δήθεν Κυπρίων δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα παιχνίδι για να φτάσουμε σε τετελεσμένα γεγονότα και σε μονόδρομους. Με δυό λόγια έχω την ίδια άποψη με τον Τσακίρη και τον Λιανό σε αυτό το θέμα. Έτσι έχω κρίνει προ πολλού, έτσι πιστεύω, το έχω ήδη πει πολύ πριν το πούνε αυτοί.

Ποιοί τους βρίσανε? Οι ανύπαρκτοι? Κάποιοι υποτίθεται πως παίζουν τέτοια παιχνίδια, κι εσείς αντί να έρθετε να τους ξεμπροστιάσετε, απέχετε και παραδίδετε τον Πανιώνιο έρμαιο στα σχέδια τους? Όσοι δεν εμπλεκόμαστε με την καμαρίλα και τις ίντριγκες, γιατί να ασχοληθούμε με τις δηλώσεις σας? Θέλετε με τις δηλώσεις σας να μας κάνετε να μην ασχοληθούμε ούτε εμείς οι απλοί φίλαθλοι με τον Πανιώνιο, προκαλώντας μας αηδία και αποστροφή? Έτσι σας βολεύει στα σχέδια και τους σκοπούς σας?

Δεν περίμενα κάτι περισσότερο, από κάποιον που όταν πίστεψε πως θα πέσει ο Πανιώνιος, έφυγε σαν το ποντίκι μόλις απέτυχε η πώληση των μετοχών στον προσωπικό του φίλο, τον κύριο Μάκη Ψωμιάδη. Από τον κύριο Λιανό θα περίμενα περισσότερα, αλλά... για να είμαι ειλικρινής κρατούσα ήδη μικρό καλάθι έτσι κι αλλιώς.

Την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ποιός σας την αναμεταδίδει?  Τις περιρρέουσες ατμόσφαιρες εσείς τις δημιουργείτε με τις δηλώσεις και τις ίντριγκες σας, και σε τέτοιες πρακτικές βασιστήκατε τόσα χρόνια που διοικήσατε και διαχειριστήκατε τον Πανιώνιο εν λευκώ. Τις γνωρίζετε λοιπόν πολύ καλά. Αυτός δεν είναι ο δικός μας Πανιώνιος, αυτός είναι ο δικός σας Πανιώνιος που τον κάνατε προ πολλού σαν τα μούτρα σας.

Λυπάμαι. Όσο δεν μιλάτε, κάτι καλό μπορώ να βρω για να θυμάμαι από εσάς. Κάθε φορά που κάνετε δηλώσεις, μου θυμίζετε τους λόγους που χάρηκα όταν φύγατε κύριε Τσακίρη.  

---------------

Δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω, θέλω να προτείνω ένα μονάχα: Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να μαζέψουμε όλους τους ποδοσφαιράνθρωπους που τίμησαν την φανέλα του Πανιωνίου και μας έκαναν περήφανους στο παρελθόν, να τους ζητήσουμε να έρθουν δίπλα στον σύλλογο που δεινοπαθεί από την διοικητική αστάθεια, και να μας βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Κανένας Τσακίρης και κανένας Λιανός δεν θα σώσει τον Πανιώνιο. Μόνο ο κόσμος του μπορεί. Πρέπει όλοι να πάμε την Τετάρτη στην Γ.Σ. και βλέπουμε! 


5 σχόλια:

amanAM είπε...

Τι μοίρα κι αυτή να είσαι Πανιώνιος, να έχεις πρώην πρόεδρο και ιδιοκτήτη τον Αχιλλέα Μπέο, να έχεις παρ ολίγον ιδιοκτήτη τον προσωπικό φίλο του κυρίου Τσακίρη τον κύριο Μάκη Ψωμιάδη, να έχεις νυν πρόεδρο τον κύριο Βεντούρη που έχει προσωπικό φίλο τον κύριο Μαρινάκη, τον φυσικό και ηθικό αυτουργό της παράγκας...

Για ένα πράγμα ήταν πάντοτε περήφανοι οι Σμυρνιοί: Για το καθαρό τους κούτελο.
Οι Νεοσμυρνιοί όλο γύρο γύρο από τα σκατά είμαστε. Δεν πάει άλλο με την μπόχα.

Εάν δεν πάνε άμεσα στην δέλτα Εθνική ο Ολυμπιακός (για το φετινό) και ο Παναθηναϊκός (για το περσινό πρωτάθλημα), τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Μπέος, ο Τσακογιάννης και ο Ψωμιάδης, και οι συν αυτοίς, δεν έστησαν την παράγκα για να διακριθούν ο Βόλος, η Ηλιούπολη και η Καβάλα. Οι ομάδες αυτές ήταν το όχημα τους για να είναι μέσα στα πράγματα.

Εάν δεν καθαρίσει ούτε τώρα το απόστημα με τις διάφορες παράγκες με παραδειγματική τιμωρία των 2 αρχιερέων της διαπλοκής, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει.

Η πολιτεία οφείλει να καταργήσει τις επαγγελματικές ομάδες, που έτσι κι αλλιώς το μόνο που εξυπηρετούν είναι το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τον παράνομο πλουτισμό από το νόμιμο και το παράνομο στοίχημα.

Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι αισιόδοξος. Λέω απλώς τι θα πρέπει να γίνει, εδώ και τώρα.

Θεμιστοκλής είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με ό,τι γράφεται στην ανάρτηση. Κινδυνεύοντας να πέσω στο ολίσθημα της αχαριστίας, θεωρώ ότι όσοι έχουν δώσει δείγματα γραφής στο παρελθόν σε ηγετικές θέσεις στην ομάδα, τώρα δε μπορούν να την σώσουν. Ούτε καν να κάνουν κάτι διαφορετικό απ' ότι έκαναν στο παρελθόν, για ν' αλλάξουν προς το καλύτερο τη μοίρα της. Πάλι στο ίδιο σημείο θα την οδηγήσουν, αν εμπλακούν.
Μόνη ελπίδα λοιπόν ο κόσμος του Πανιωνίου, πρέπει να δώσει ό,τι μπορεί. Ή, αν μπορεί να φανεί κάτι καινούργιο στον ορίζοντα. Δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

NK99 είπε...

O λόγος που τα παρατάνε είναι καθαρά οικονομικός. Ο λόγος που θέλουν οι κουρβάδες τον Πανιώνιο μαζί με τους διαχρονικούς είναι επίσης οικονομικός. Οι δύο πλευρές μια χαρά συνεργάστηκαν σε καλύτερους οικονομικά καιρούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει δυστυχώς λύση. Η ΠΑΕ θα πάει κατά διαόλου διότι σε χαλεπούς καιρούς τα άτομα που μπορούν να ασχοληθούν και τελικά θα ασχοληθούν θα προτάξουν καθαρά το προσωπικό τους συμφέρον όπως διαχρονικά έκαναν. Μακάρι να γίνει το θαύμα αλλά δύσκολα γίνονται θαύματα.

Ο κ. Τσακίρης δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεται έχει και κάποιο ηθικό χρέος. Δεν πέρασαν πολλοί μήνες από τότε που παρουσίαζε γήπεδα και ακόμα λιγότεροι από την εποχή που ήθελε να πουλήσει στον Ψωμιάδη. Όφειλε τουλάχιστον να παραδώσει ότι παρέλαβε.

Τι έχει παραδώσει?
Μία ΠΑΕ με πολύ υψηλά συμβόλαια τα οποία δεν μπορεί να ξεφορτωθεί διότι οι παίκτες που τα έχουν δεν αξίζουν ούτε το ήμισυ των χρημάτων που έχουν να λαμβάνουν.

Ένα προπονητικό ΔΙΚΟ ΤΟΥ με ενοίκιο που η ΠΑΕ μάλλον δεν μπορεί να πληρώνει. Φαντάζομαι ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί να πάει κάπου με χαμηλότερο ενοίκιο...

Θα μπορούσε να βοηθήσει χωρίς να βάλει χρήματα. Προτίμησε να κοροιδέψει τον κόσμο που παραμύθιασε μιλώντας για χαμηλό επίπεδο...Όταν ήρθε με τις συμβουλές του Θωμά φαίνεται ότι το επίπεδο ήταν υψηλότερο ή όταν στήριζε τους διαχρονικούς....

amanAM είπε...

Ούτε εγώ θέλω να είμαι αχάριστος, αν και δεν είμαι ευεργετηθέντας για να ανησυχώ ιδιαίτερα γι αυτό, πελάτης ήμουνα και εξακολουθώ να είμαι, πληρώνω για το θέαμα που μου προσφέρουν, την εκτόνωση και την χαρά που κερδίζω.

Κάποιοι λοιπόν που επένδυσαν χρήματα και πιθανόν έκαναν την τρέλα τους παράλληλα, δεν θα με κρίνουν, εγώ είμαι ο πελάτης και τους κρίνω για το προϊόν που μου προσφέρουν έναντι αντιτίμου.

Παράλληλα οι ίδιοι αυτοί, κατάντησαν το ερασιτεχνικό σωματείο της γειτονιάς μας, σαν ετοιμόρροπο χαμόσπιτο που με ένα φύσημα θα πέσει από τα χρέη και τις ίντριγκες.

Αυτοί είναι οι υπόλογοι, όχι οι κριτές.

Μην τρελαθούμε κιόλας!!!

Το ποιός είναι ο καθένας, έχει προ πολλού ξεκαθαριστεί...

amanAM είπε...

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τον ΝΚ99.

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.