Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Παρωδία ΓΣ

Σήμερα 6/7/2011 συνεχίστηκε η διακοπείσα προ 2 εβδομάδων συνεδρίαση της Γ.Σ.

Ο κύριος Βεντούρης περιορίστηκε να διαβάσει την ήδη δημοσιευμένη πρόταση των Παπαφαντομάδων Κυπρίων επενδυτών, και επακολούθησε λίγο πολύ η ίδια συζήτηση που έγινε πριν 2 εβδομάδες, και ακούστηκαν ενδιαφέροντα και λογικά επιχειρήματα από πολλούς που μίλησαν.

Ο εκλεγμένος εκπρόσωπος από την Γενική Συνέλευση, ο κύριος Σταμούλης, μετά από τα επιχειρήματα αλλά και τις αντεγκλήσεις που κάποια στιγμή έγιναν, κατάφερε να διατυπώσει μια σοβαρή πρόταση, "ναι στο να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις κι εφόσον οι υποτιθέμενοι Κύπριοι επενδυτές καταθέσουν επιτέλους τα 600 χιλιάρικα στον Ερασιτέχνη, εφόσον δώσουν εγγυήσεις και δεσμευτούν με ρήτρες και συγχρόνως να κάνουν κι αυτοί τους ελέγχους τους κλπ, τότε να προχωρήσουμε σε νέα Γ.Σ. που να αποφασίσει την τελική πώληση" ή "όχι, δεν πουλάμε σε αγνώστους ή σε αυτό το τίμημα ή με τέτοιους όρους".

Και ενώ το κλίμα έδειχνε πως... τα ταμειακά ενήμερα μέλη της Γ.Σ. με δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζαν μάλλον ναι σε μια τέτοια διατύπωση, τότε ο κύριος Βεντούρης πραξικοπηματικά και αντικαταστατικά είπε πως με απόφαση του Δ.Σ. (!!!) αποφασίστηκε να είναι ανοιχτή η Συνέλευση, άρα ψηφίζουν όλοι οι παριστάμενοι άσχετα εάν είναι μέλη του Ερασιτέχνη, κι άσχετα εάν έχουν ή δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Αυτά είναι πραξικοπηματικές κινήσεις ενός απελπισμένου ανθρώπου, που προτιμούσε να ψηφιστεί το όχι, για να μην φταίει αυτός για το φιάσκο και τα ήξεις αφήξεις των τελευταίων μηνών.
Τότε γύρω στα 45 άτομα, που οι περισσότεροι ήταν ένα μπλοκ Πανθήρων, ψήφισαν όχι δια της ανατάσεως της χειρός, και μετά ψήφισαν ναι γύρω στους 38, οι περισσότεροι εξ αυτών κρατούσαν και χαρτάκι στο χέρι που τους έδινε δικαίωμα ψήφου...

Σημειωτέον ότι νωρίτερα ο Βεντούρης είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία των Πανθήρων και μόνο αυτοί γνωρίζουν τι είχαν συμφωνήσει. Όταν κατά την διάρκεια της πολιτισμένης συζήτησης είχε μιλήσει ο εκπρόσωπος των Πανθήρων, οι περισσότεροι στην αίθουσα τον χειροκροτήσαμε. Όμως στο τέλος οι Πάνθηρες έπαιξαν το παιχνίδι του Βεντούρη. Από υπόλογο του έδωσαν το δικαίωμα για ηρωική αποχώρηση.

Ο τρόπος που παρουσιάστηκε το όλο θέμα, ο τρόπος που (δεν) το υποστήριξε ο ίδιος ο Βεντούρης, και η επιλογή του να προβεί σε αυτήν την ψηφοφορία παρωδία, δείχνει πως το μόνο που εξ αρχής επιδίωκε είναι να μην υπερψηφιστεί η πρόταση, αλλά ο ίδιος να πέσει ηρωϊκά μαχόμενος για κάποια δήθεν πρόταση που θα μας έσωνε από τα οικονομικά αδιέξοδα. Τι την χρειαζόταν την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης για να διαπραγματεύεται και να ελέγχεται από πιθανούς επενδυτές? Δεν την χρειαζότανε, και δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση να του δινότανε λευκή επιταγή να κάνει ότι θέλει, χωρίς να παρουσιάσει κάποια πραγματική πρόταση από υπαρκτούς επενδυτές.

Λυπάμαι που θα το λέω ξανά, οι Πάνθηρες σήμερα έπαιξαν μια χαρά τον ρόλο τους στην παράσταση του κυρίου Βεντούρη, που πραξικοπηματικά κουρέλιασε το καταστατικό και τις νομότυπες διαδικασίες.Τώρα πια, η πρόταση αυτή θα μοιάζει αληθινή που καταψηφίστηκε, κι όχι ένα φιάσκο του Βεντούρη με ανύπαρκτους επενδυτές.

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ξανά Γενική Συνέλευση, αυτήν την φορά για να ψηφιστεί (από τους Πάνθηρες άραγε?) νέο Δ.Σ. στον Ερασιτέχνη, και να δρομολογηθεί εν συνεχεία και νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ, αφού ο Ερασιτέχνης ελέγχει το 77% των μετοχών της ΠΑΕ.

Για να καταλάβετε όσοι δεν ήσασταν παρόντες το μέγεθος της κοροϊδίας, όταν δήλωσα το παρόν στην γραμματεία, ρώτησα εάν δικαιούμαι να ψηφίσω, διότι ναι μεν είμαι πάρεδρο μέλος, έχουν όμως ήδη γίνει 2 Γενικές Συνελεύσεις και μάλιστα μια αφορούσε εκλογές, και μου είπανε πως όχι, δεν δικαιούμαι!!! Τελικά ψήφισαν οι παριστάμενοι που δεν ήταν καν μέλη του Ερασιτέχνη. Αυτά δεν θα γινόντουσαν ούτε στην Ουγκάντα, ας με συγχωρέσουν οι συμπαθείς υπήκοοι της Αφρικανικής χώρας που συγκρίνω αυτά τα γεγονότα στον Πανιώνιο μαζί τους.

Ο κύριος Βεντούρης είπε πως το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη (που έλαμψε δια της απουσίας του) συμφωνεί παμψηφεί μαζί του. Είναι δυνατόν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, να μην παρίσταται σύσσωμο το Δ.Σ. να τους δούμε και να τους ακούσουμε να τοποθετούνται, και στο φινάλε να υπερψηφίσουν την πρόταση τους στην Γ.Σ.? 

Ο κύριος Βεντούρης είπε πως ο ίδιος ουδέποτε αναφέρθηκε στην εταιρεία ΑΒΑΞ, αλλά στην προηγούμενη-διακοπείσα Γ.Σ. εκείνος είχε αναφερθεί στον γιο Παρασκευαϊδη, όχι εμείς. Στα ευτράπελα μπορώ να θυμηθώ το ότι κάποιος είπε πως ο γιος αυτός έχει αποκληρωθεί και είναι στα δικαστήρια με την μητέρα του που έχει τα φράγκα...Δεν είναι δυνατόν να κρέμεται το μέλλον του Πανιωνίου σε αυτούς τους ανθρώπους που παίζουν τέτοια παιχνίδια. Είμαι εντελώς απογοητευμένος.

Το μόνο θετικό σήμερα, ήταν η πρόταση του Ζερβακάκου, που ζητάει τη συστράτευση όλων των Πανιωνίων δυνάμεων με την πιθανή βοήθεια και του Λιανού και του Τσακίρη, να βγάλουμε ένα Δ.Σ. στον Πανιώνιο να οδηγήσει την ομάδα στο μέλλον. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η φαρσοκωμωδία. 

Είμαι μπερδεμένος. Δεν ξέρω εάν ήταν παρωδία ή φαρσοκωμωδία, ξέρω πως σε όλα αυτήν την παράσταση υπάρχει και ένα τραγικό πρόσωπο: Ο Πανιώνιος!

Απ έξω από την αίθουσα, πάνω από χίλια παιδάκια και γονείς, συμμετείχαν σε μια γιορτή για τις αθλοδιακοπές που διοργανώνονται και φέτος το καλοκαίρι. Τι ωραία εικόνα όλα αυτά τα νιάτα και τα χαμόγελα... Τι κρίμα μην είναι αυτός ο συγκεκριμένος κόσμος κάθε Κυριακή στο γήπεδο μας! Τι κρίμα να μην είναι κάθε μέρα στα γήπεδα του Πανιωνίου όλα αυτά τα παιδάκια! Τι κρίμα ο Πανιώνιος να είναι τόσο απωθητικός στους ανθρώπους της γειτονιάς μας!!!

Ουδείς δεν μας έχει εξηγήσει πως δημιουργήθηκαν τα ελλείμματα στην ΠΑΕ που ο κύριος Τσολακάκης σήμερα μας είπε πως είναι 1.470.000,00 ευρώ!!! Ούτε μας εξήγησε κανένας πως έχουν δημιουργηθεί  τα ελλείμματα των 600-700 χιλιάδων ευρώ του Ερασιτέχνη...
Κι άντε πούλησε ο Ερασιτέχνης τις μετοχές (που του χαρίστηκαν από τον Τσακίρη), και ξεχρέωσε υποχρεώσεις, κλπ. Με τι μπάτζετ θα κινηθεί ο Ερασιτέχνης του χρόνου? Τα αντίστοιχα 600-700 χιλιάρικα του χρόνου, από που θα βρεθούν? Θα τα γεννήσει η κότα με τα χρυσά αυγά? 

Έρχονται δύσκολες ημέρες. 600 χιλιάρικα κοστολογήθηκε το 67% των μετοχών της ΠΑΕ. Όλη η ΠΑΕ αξίζει λιγότερα από όσα πήραμε από την μεταγραφή του Τζαβέλα.

Όσο τα γυρίζω στο κεφάλι μου, τόσο πιο πολύ απογοητεύομαι. Κρίμα.

20 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Αν δεν κάνω λάθος ο Βεντούρης πρώτα παραιτήθηκε απεχώρησε και επανήλθε με Σταμούλη και έβαλε το θέμα σε ψηφοφορία. Επίσης αρχικά επέμενε για ψήφο μόνον των μελών και έγιναν και συμπλοκές.
Τέλος δέχτηκε μομφή από τον εκπρόσωπο των Ιώνων.

Αν είναι σοβαρή η πρόταση Ζερβακάκου να πάνε να μιλήσουν στον Τσακίρη που ο ίδιος εκπροσωπούσε στη ΓΣ για να δουν τι θα κάνουν τότε μάλλον είναι σοβαρό και το παιχνίδι "χαλασμένο τηλέφωνο". Δηλαδή αδυνατούσε ο κος Τσακίρης να παρουσιάσει κάποια θέση σήμερα και περιμένει να έρθει το νέο ΔΣ του κου Γιώργου και του κου Λάζαρου για να πει τι μπορεί να γίνει.

Το ποιανού παιχνίδι έπαιξαν, αν έπαιξαν, οι οργανωμένοι, για μένα είναι διφορούμενο. Μάλλον μου μοιάζει πιο πολύ να έπαιξαν αυτό του παλιού τους φίλου.

Εϊμαστε ένα μπάχαλο και τίποτε άλλο.

Να θυμίσω ότι οι διοικήσεις Λιανού, Ζερβακάκου και Καμπανόπουλου υπολόγιζαν έλλειμμα 3 εκατ. βέβαια αν θυμάμαι καλά χωρίς πώληση παίκτη. Ναι πουλήθηκε ο Μανιάτης... Αλλά το έλλειμμα μόνον ο κος Τσακίρης τότε δεν το έβλεπε και ο κος Τσολακάκης ίσως και μάλιστα κατηγορούσαν τους νυν φίλους τους ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι διαχείρισης που θα το μειώσουν.

Όντως ήταν παρωδία ΓΣ και με παράνομο αποτέλεσμα ψηφοφορίας. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε με το διχασμό που μας διακρίνει και την έλλειψη αλληλοσυνεννόησης να κάνουμε κάτι καλύτερο φαίνεται. Το μόνο που φαίνεται να μας ενδιαφέρει είναι η επίδειξη Πανιωνιοφροσύνης από τη μια για τους μη ασχολούμενους με τη διοίκηση και το να πάρουμε την ομάδα από τους άλλους για τους διοικούντες.

Αν δεν κάνω λάθος επίσης τον κο Σταμούλη τον εέβαλαν στην επιτροπή της ΠΑΕ, οι οργανωμένοι. Γιατί δεν σεβάστηκαν άραγε την άποψή του;

Το έχω τέλος ξαναγράψει. Συνομιλία Μπέου στα τρέχοντα σκάνδαλα, με Λουκά Σιότροπο. Σαφής δήλωση για το Γιώργο και το Λάζαρο που θα πάρουν την ομάδα.
Ναι όντως παρωδία.

Ανώνυμος είπε...

ουσιαστικα τωρα περιμενουμε την επομενη κινηση Ζερβακακου.Απο την τσιγμη που εκανε καποιες προτασεις δειχνει το ενδιαφερον της πλευρας Τσακιρη Λιανου για τα πραγματα.Φυσικα χιλιες φορες καλυτερα η διοικιηση σε αυτη την πλευρα.Την συνελευση την ειχε σε live γραπτη εξελιξη το onsport και μαθαιναμε τι γινοτα

br fun_atic είπε...

απ' ότι κατάλαβα αυτό δεν ήταν γενική συνέλευση. ήταν του κουτρούλη ο γάμος...

@ΑΜΑΝΑΜ
το μπλόκο της Κοκκινιάς ωχριά...
η πίτσα ήταν ακριβώς όπως έλεγες...

polykos είπε...

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε μάθει να μιλάμε και να βγαίνει ουσία απο τα λόγια που ακούγονται. Πολλοί οι φταίχτες αλλά δεν θα επιμερίσω σε κανένα τίποτα. Και ο οικοδεσπότης έχω την αίσθηση οτι υπερβάλλει ολίγον στις κρίσεις του, εξάλλου οι εικόνες και οι ήχοι ήταν και δυνατές και νωπές και ίσως δημιουργούν ατέλειες στην αντίληψη του τι ακριβώς συνέβει.
Σήμερα πάντως έστω και με αυτόν τον τρόπο που μπορεί να ξενίζει αρκετούς και μένα βέβαια, υπήρξε ουσία.
Και ίσως προτρέχω, ίσως να έπρεπε να ψηφιστεί "ναι" στην πρόταση του φοβισμένου ΔΣ του ερασιτέχνη που κατάληξε να περιμένει να εκφραστεί δια στόματος Σταμούλη, αλλά θα τολμήσω να πώ οτι αυτοί ή κάποιοι απο αυτούς που έδειξαν την έξοδο στο Μπέο, έφραξαν την πόρτα στο Ψωμιάδη, μπορεί να λένε οτι σήμερα κατούρησαν το στέμμα του Μαρινάκη. Διότι περί αυτού πρόκειται.
Πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα.
Καταλήγοντας θα ήθελα να προτρέψω να ζητήσει συγγνώμη αυτός που είχε την φαεινή ιδέα να φέρει στη ΓΣ τους 5 "αμυντικογενείς" μπράβους.
Και στον αντίποδα να σημειώσω την αποσβολωμένη έκφραση Τσολακάκη, που ήδη συνειδητοποιούσε οτι τέρμα το μεροκάματο.

amanAM είπε...

Πράγματι, εχθές έφραξε ο δρόμος για τον Μαρινάκη, καθώς και σε κάθε άλλο "φίλο" του εκάστοτε προέδρου που βοηθάει... (αφιλοκερδώς?)
Σε αυτό οι Πάνθηρες πήρανε άριστα.

Στην ουσία δεν διαφωνώ με όσα είπαν οι Πάνθηρες, διαφωνώ στον τρόπο που έγινε η διαδικασία και η ψηφοφορία. Η όποια απόφαση ήταν πραξικοπηματική και αντικαταστατική.

Οι Πάνθηρες έκαναν ότι έκριναν σωστό. Δεδομένου ότι πιστεύω ότι η πρόταση εξ αρχής ήταν μουσαντένια, με την φασαρία και την παρεκτροπή, ο Βεντούρης διεσώθη από το πραγματικό ξεφτίλισμα και από τις ευθύνες του για τους χειρισμούς και την διοίκηση του.

Δεν ήταν μόνο η ψηφοφορία παρωδία. Παρωδία ήταν και οι συμπλοκές, παρωδία και η πρόταση μομφής (διότι ουδέποτε αναπτύχτηκε ούτε ακολούθησε σχετική ψηφοφορία), παρωδία και η παραίτηση αλλά και η συνέχιση εν συνεχεία της διαδικασίας με παράτυπο τρόπο, και με τελική διαδικασία ψηφοφορίας της πρότασης παρωδία κι αυτή!!!

Δυστυχώς υπάρχουν στρατόπεδα, υπάρχουν στρατοί, υπάρχουν προηγούμενα, παρελθόν, δεσμεύσεις από τους διάφορους που συμμετέχουν ή που απέχουν.

Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος της Νέας Σμύρνης που εχθές βρέθηκε στην εκδήλωση του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης, δεν θα τον δούμε ποτέ στα γήπεδα μας, σε οποιαδήποτε εκδήλωση του Πανιωνίου. Ο Πανιώνιος που εγώ ονειρεύομαι (και προτιμάω να μην ξυπνήσω) είναι ένας Πανιώνιος γεμάτος νεολαία και άθληση. Δεν είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της ίντριγκας, των στημένων, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, του νόμιμου ή του παράνομου στοιχήματος.

Ο polykos θεωρεί πως υπερβάλλω, εγώ απλώς έγραψα (όπως πάντα) πως αισθάνθηκα από όσα συνέβησαν. Τα συναισθήματα είναι από μόνα τους μια υπερβολή.

zamis είπε...

Υποτιθεται οτι στη χτεσινη συνελευση θα παρουσιαζονταν οι απαραιτητες εγγυησεις ωστε το σωμα να ψηφισει εχοντας επιτελους κατι συγκεκριμενο μπροστα του.
Ομως ζησαμε και παλι την μερα της μαρμοτας.
Παρωδια λοιπον η συνελευση,παρωδια ομως και η προταση.
Και σιγουρα οταν ο κοσμος βλεπει οτι το κρυφτουλι των Κυπριων συνεχιζεται,θα αντιδρασει.Οπως και θα αντιδρασει οταν βλεπει οτι το σχεδιο ειναι να ειμαστε επαρχια του γαυρου με ανταλλαγμα σωτηριες και καρεκλες στη σουπερ λιγδα.
Κραταω ως εξαιρετικα θετικη την κοινη αντιληψη Τσακιρη-Λιανου.
Η οικονομικη κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και το ανοιγμα μπορει ναναι κατα πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που μας εχει πει ο Τσολακακης.
Διαφανεια και συσπειρωση ολων μας ειναι το ζητουμενο απο δω και περα.
Ο συλλογος αυτος εχει καποια ιδανικα και πρεπει να τα υποστηριξουμε με συμπνοια.

amanAM είπε...

Κατά τα άλλα, εγώ δεν είχα αντίρρηση να έρθει ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας να αγοράσει τον Πανιώνιο, ακόμα κι αν είναι Κύπριος. Αρκεί να είναι σοβαρός, να μην είναι λαμόγιο, και να εγγυηθεί ότι δεν θα τα διαλύσει όλα και θα φύγει αφήνοντας πίσω συντρίμμια.

Δεν δέχομαι αγοραστές φαντάσματα, και είμαι κατά φαιδρών προτάσεων που μοναδικό στόχο και σκοπό έχουν την κωλυσιεργία και την αδράνεια.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν συμφωνώ με τους Πάνθηρες, και κατανοώ τον θυμό τους.

Θεωρώ λάθος τους χειρισμούς του Βεντούρη, και παρωδία/πραξικόπημα του Βεντούρη την ψηφοφορία που ακολούθησε όλη αυτήν την παρωδία.

Το λάθος των Πανθήρων, κατά την γνώμη μου, είναι πως του πρόσφεραν μια ηρωική έξοδο, αντί να εκτεθεί ακόμα περισσότερο με τους Παπαφαντομάδες επενδυτές. Μπορούσε να βγει μια νομότυπη απόφαση, χωρίς τσαμπουκάδες και προπηλακισμούς.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να βρεθεί ένα διάδοχο σχήμα, μέχρι να βρεθεί κάποια οριστική λύση.

amanAM είπε...

Να γιατί θεωρώ πως οι Πάνθηρες έπαιξαν το παιχνίδι του Βεντούρη: Γιατί από υπόλογος και κρινόμενος, έγινε κριτής.

Αντιγράφω από το http://www.gazzetta.gr/article/item/207373-eglema-e-aporripse-ton-ellenokuprion

Για την απόρριψη της πρότασης των Ελληνοκυπρίων μίλησε ο Γεράσιμος Βεντούρης, κάνοντας λόγο για έγκλημα. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη σχολίασε αρνητικά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Γενική Συνέλευση, ενώ καταφέρθηκε εναντίον του Κωσταντίνου Τσακίρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3:

Για την παραίτησή του από εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ: «Από την ΠΑΕ παραιτήθηκα, όχι από τον Ερασιτέχνη. Βέβαια υπάρχει πλέον σκέψη για εκλογές και θα τη συζητήσουμε μετά όσα λέχθηκαν χθες. Να θυμίσω βέβαια πως πριν από ενάμιση μήνα κερδίσαμε παμψηφεί τις εκλογές. Υπάρχει και η σκέψη για ανανέωση εντολής, δεν ξέρω τι θα κάνουμε».

Για το ξύλο που έπεσε χθες κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης: «Δεν ήταν κανονική Γενική Συνέλευση. Ήταν μια απόφαση του ΔΣ, εγώ διαφώνησα για ανοιχτή συνέλευση μελών και φιλάθλων. Και αυτοί απέρριψαν την πρόταση των Κυπρίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κάποια στιγμή, παρότι είχα μιλήσει με όλους τους εκπροσώπους των συνδέσμων και τους είχα παρακαλέσει για κόσμιο κλίμα, ο γιος του κ. Ζαμάνη αντάλλαξε λόγια με κάποιον άλλο και ήρθαν στα χέρια και γενικεύτηκε η σύρραξη. Είναι ντροπή για τον Πανιώνιο».

Για την απόρριψη της πρότασης των Ελληνοκυπρίων: «Είναι έγκλημα αυτό που κάναμε. Αλλά η βούληση των πολλών δεσμεύει και τους λίγους. Από τη στιγμή που εγώ υποστήριξα μια πρόταση που δεν έγινε δεκτή, παραιτήθηκα. Άκουσα πολλούς χαρακτηρισμούς, όπως ότι έχει κολλήσει στον πισινό μου η καρέκλα, αλλά τους προσπερνάω και τους στέλνω πίσω...»

Για τις κατηγορίες πως ο Πανιώνιος είναι στο άρμα του Ολυμπιακού: «Ο Πανιώνιος δεν είναι προσκολλημένος πουθενά. Εγώ πήρα βοήθεια από έναν φίλο μου. Αν κάποιος πάει αύριο στον Παναθηναϊκό ή μεθαύριο στην ΑΕΚ και μπορεί να βοηθήσει, θα πάρω τη βοήθεια. Έπαιξαν ευεργετικό ρόλο οι επιχειρηματικές σχέσεις μου με τον κ. Μαρινάκη. Δεν έκανε κακό στον Πανιώνιο».

Για την ανακοίνωση του Τσολακάκη: «Πέρασα το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ και μίλησα με τον κ. Τσολακάκη, που είναι αναπληρωτής και πλέον αυτός χειρίζεται τα θέματα. Εγώ είμαι εδώ να τον βοηθήσω. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και υπάρχουν μεταγραφές. Πρέπει να τα τρέξουμε».

Για τον Τάκη Λεμονή: «Μίλησα και με τον προπονητή και του είπα πως επ’ ουδενί δεν πρέπει να σκεφτεί την παραίτηση. Όσοι εκφράστηκαν αρνητικά για τον προπονητή τους τα γυρίζω πίσω. Και είναι για γέλια οι δηλώσεις Τσακίρη πως κάνει τον μάνατζερ και τον πρόεδρο και όχι τον προπονητή. Ο Πανιώνιος θα είναι ανταγωνιστικός με τον σχεδιασμό που έχει κάνει ο Λεμονής. Σίγουρα είναι προβληματισμένος. Τον διαβεβαίωσα πως προγραμματισμένες μεταγραφές θα ολοκληρωθούν».

Για το «αύριο» της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ: «Θα πορευθεί η ΠΑΕ όπως πορεύτηκε μέχρι τώρα. Δεν θα κάνει πρωτοκλασάτες μεταγραφές. Έστω και δύσκολα θα τα φέρει βόλτα. Με μεγάλη έκπληξη διάβασα δηλώσεις του κ. Τσακίρη, που χθες αναστάτωσε την ομάδα, πως δεν θέλει να βάλει χρήματα. Γιατί τότε δεν αφήνει την ομάδα να προχωρήσει;»

Για το αν θα συνεχιστούν οι προσπάθειες εύρεσης επενδυτή: «Βέβαια θα συνεχιστεί. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο Ερασιτέχνης δεν επιθυμεί να συνεχίσει να κατέχει αυτό το πακέτο και να διοικεί την ΠΑΕ».

amanAM είπε...

Για να ψηφιστεί νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, τι πρέπει να γίνει? Υποθέτω να γίνει συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, δηλαδή ο Ερασιτέχνης με το 67+10% του, ο Τσακίρης με το 22%του και οι μικρομέτοχοι με το 1% τους. Ο Ερασιτέχνης για το 10% που κατέχει βάσει του νόμου, έχει έναν εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, τον Βεντούρη.

Ο Βεντούρης παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ και από σήμερα εκτελεί χρέη προέδρου ο αντιπρόεδρος, ο Τσολακάκης!

Άρα αυτό που δρομολογείται για την ερχόμενη Τετάρτη, είναι να ψηφιστεί εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη για την ΠΑΕ.

Η πρόταση μομφής που έπεσε στο Τραπέζι στην χθεσινή Συνέλευση του Ερασιτέχνη (και πέρασε στο ντούκου), δεν αφορούσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, για τους χειρισμούς του γενικότερα.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι θα "ψηφίσουν" τα μέλη του Ερασιτέχνη την ερχόμενη Τετάρτη? Προέδρο της ΠΑΕ? Δ.Σ. της ΠΑΕ? Από που κι ως που?

Πιστεύω ότι αυτό που θα ψηφίσουν, είναι εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, για να ικανοποιηθεί ο νόμος για το 10% που κατέχει ο Ερασιτέχνης.

Το πραξικόπημα Βεντούρη καλά κρατεί, αφού προς το παρόν μένει ταμπουρωμένος στην καρέκλα του προέδρου του Ερασιτέχνη, και με την ιδιότητα του εξακολουθεί να ελέγχει τις εξελίξεις. Τζάμπα μαγκιά η παραίτηση του.

Εάν πρόκειται να ψηφιστεί οτιδήποτε άλλο, πρέπει να γίνει πρώτα συζήτηση περί της μομφής, να αποφασιστεί η καθαίρεση του από τον Ερασιτέχνη και να γίνουν νέες εκλογές για νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, και μετά βλέπουμε και για την ΠΑΕ.

Δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. (Μαύρε μου είναι το σωστό, αλλά Μάη έχει καθιερωθεί)

Αυτό πέτυχε ο Βεντούρης με όλη αυτήν την φαρσοκωμωδία 2 μήνες τώρα. Εμφάνισε επενδυτές φαντάσματα, προτάσεις και διαπραγματεύσεις δήθεν, και επιδίωξε να φτάσουμε στο χθεσινό αδιέξοδο για να πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να του ζητήσουμε να βγάλει αυτός τα κάστανα από την φωτιά, με τις γνωριμίες και τις φιλίες του.

Αλλιώς το χάος. Μια χαρά το έκανε το παιχνίδι του.

amanAM είπε...

Κι όλα αυτά τα σκέφτομαι και τα βλέπω εγώ ο άσχετος, που δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα, που δεν ξέρω τα στρατόπεδα και τις υπόλοιπες ίντριγκες, φαντάσου πόσα ξέρουν και καλύπτουν (με την σιωπή τους) αυτοί που ξέρουν!!!

Σε αυτό το παιχνίδι εξουσίας, υπάρχουν προφανώς αρκετοί επίδοξοι μνηστήρες, που προς το παρόν περιμένουν και κουνάνε νήματα.

Καμαρίλα, μπόχα και δυσωδία. Και πιο πίσω ποιός ξέρει τι συμφέροντα από πονηρούς.

vassilis είπε...

Αντωνη αυτό που ψηφίζουμε την επόμενη Τετάρτη είναι αυτό που είπα στον κύριο Βεντούρη εγώ:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ερασιτεχνης Πανιώνιος προτείνει στη ΓΣ της ΠΑΕ πρόταση για νέο ΔΣ της ΠΑΕ που απαρτίζεται από συγκεκριμένα άτομα. Αυτά τα άτομα με απόφαση της ΓΣ της ΠΑΕ γίνονται νέο ΔΣ καθώς ο Ερασιτέχνης κατέχει το 77%.

Πως όμως θα επιλεγούν αυτά τα άτομα; Θα επιλεγούν μέσα από ψηφοφρία από τη ΓΣ του ερασιτεχνη. Δηλαδή η ΓΣ του ερασιτέχνη εκλέγει την πρόταση του ερασιτέχνη προς τη ΓΣ της ΠΑΕ που λόγω πλειοψηφίας θα γίνει δεκτή. Αυτή η πρόταση δεν σχετίζεται με τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη στην ΠΑΕ βάση του νόμου.

amanAM είπε...

ΟΚ

Άραγε μπορώ κι εγώ να είμαι υποψήφιος?

Εγώ, θα φροντίσω να φέρουμε τσηρ λήντερς στο γήπεδο, θα καταργήσω τον σωματικό έλεγχο στις γυναίκες στην είσοδο τους στο γήπεδο (θα τις υποχρεώνουμε να γδύνονται), θα κερνάμε χοντ ντογκ στην είσοδο σε κάθε οπαδό θηλυκού γένους, και πολλά άλλα που σας τα κρατάω για έκπληξη.

Σταυρώστε με, Σταυρώστε με!!!

amanAM είπε...

Βασίλη, σύμφωνα με την συνέντευξη του Βεντούρη, αυτός είπε πως παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

vassilis είπε...

Ακριβως, ψηφισουμε την πρόταση για ΔΣ της ΠΑΕ

zamis είπε...

Λιανος πριν απο λιγο στον σπορ με Μακη Διογο.
Ξεκαθαρος,ειπε οτι μαζι με Τσακιρη ειναι διατεθειμενοι να στηριξουν ενα Δ.Σ.το οποιο αρχικα θα αποσαφηνισει το πραγματικο υψος του ελλειματος(το οποιο φοβαται οτι ειναι πολυ πανω απο 1.500.000).
Σε δευτερη φαση και αναλογα τι θα βγαλει το πορισμα θα δουν πως θα κινηθουν,τονιζοντας ομως οτι δεν προκειται να βαλουν 3,4 η 5 μυρια.
Νομιζω οτι μπορουμε για πρωτη φορα ναμαστε αισιοδοξοι.

υ.γ.δεν χρειαζεται να πω πως μιλησε για ''επενδυτες''και χειρισμους Βεντουρη,απο την αρχη μεχρι και σημερα...

br fun_atic είπε...

Όπως λέει ο χοντρούλης μου ( και άργησα να καταλάβω) it's only rock and roll.τσιπουράκι,αψογοι μεζέδες thanks to amanam στα σύβοτα και επιτέλους ξεκούραση.Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν όλοι ότι υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα.Ελπίζω επίσης ο καθένας να βοηθήσει με όσα έχει και όσα μπορεί και να μην βγάζει απ´ έξω την ουρά του.Δεν περισσεύει κανείς.

IWN1998 είπε...

Όταν βγει το ΔΣ και βγάλει το πόρισμα, πόσοι παίκτες θα έχουν απομείνει και πόσοι θα έχουν κάνει προσφυγές;
Ελπίζω ωσότου κάνουν τις "απογραφές" του ανοίγματος να αναλάβουν να πληρώνουν τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα και τα έξοδα προετοιμασίας της ομάδας και να φτιάξουν και τα σπασμένα δοκάρια στο Απήλιο. Όποιος θέλει να ελεγξει πριν συνεισφέρει πρέπει και στοιχειωδώς να καλύπτει τη λειτουργία της ΠΑΕ. Από τυχόν αγοραστή θα το ζητάγαμε. Το είπαν και οι ίδιοι, Λιανός και Τσακίρης. Ελπίζω ότι το έχουν υπ' όψη τους.

amanAM είπε...

Άκη, έχω περάσει πολλές ημέρες της ζωής μου, καθισμένος στο μπαλκόνι, με μοναδική ασχολία να χαζεύω την κίνηση στο λιμάνι και το περιβάλλον.

Μην ξεχάσεις το Καραβοστάσι. Είναι κατά την γνώμη μου μακράν μια από τις πιο ωραίες παραλίες της Ελλάδας.

Όταν ανακάλυψα την περιοχή το 1986, ήταν κυριολεκτικά ο παράδεισος. Λίγος κόσμος, παρθένες παραλίες, πολύ ψάρι, η απόλυτη τελειότητα. Ακόμα καλά είναι.

Η κουνιάδα μου και ο μπατζανάκης μου, είναι καλά παιδιά, αλλά πνίγονται αυτήν την εποχή. Ούτε στο τηλέφωνο δεν τους πετυχαίνουμε πια.

----------

Σήμερα αρχίζει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος για τα mini του πόλο, για τα παιδιά μέχρι 12 ετών.

Εμείς δυστυχώς κληρωθήκαμε στον πιο δύσκολο όμιλο. 4 ομάδες που αξίζουν να είναι στην τελική φάση, εμείς, ο Ολυμπιακός, η Βουλιαγμένη και το Ρέθυμνο, διεκδικούν τις 2 προνομιούχες θέσεις. Στους άλλους ομίλους, θα περνούσαμε εύκολα, αφού η δυναμικότητα των ομάδων είναι πιο χαμηλή και εύκολα θα παίρναμε την πρόκριση για την τρίτη και τελική φάση σε 2 εβδομάδες.

Τα παιδιά θα αγωνιστούν σήμερα εναντίον του Ολυμπιακού, στις 8 το βράδυ. Αύριο το απόγευμα παίζουμε με την Λάρισα, την Κυριακή το πρωί με το Ρέθυμνο και το απόγευμα της Κυριακής με την Βουλιαγμένη.

-----------

Σε σχέση με τα διοικητικά, έγραψα όσα είδα και όσα κατάλαβα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα στην παρούσα φάση, προφανώς γίνονται διάφορες κινήσεις, όπως ήδη είπα υπάρχουν στρατόπεδα και καμαρίλα, γεγονός που δεν μου δημιουργεί διάθεση να ασχοληθώ.

Προτιμάω να ασχοληθώ με τα παιδάκια που θα φοράνε το σήμα του Πανιωνίου στα σκουφάκια τους.

Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει στο να γεμίσουν τα γήπεδα μας με παιδάκια που θα γυμνάζονται, και οι εξέδρες του γηπέδου με οικογένειες και παιδιά, χωρίς φασαρίες, έκτροπα, κλπ, εγώ θα είμαι στο πλευρό του, και θα γράφω όσα σκέφτομαι κι όσα καταλαβαίνω, μπας και βοηθήσω με την ματιά μου, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις μου.

Ο κύριος λόγος που το κάνω, είναι η προσωπική μου ανάγκη να εκτονώνομαι και να εκφράζομαι.

-----------

br fun_atic είπε...

οκτώ επαγγελματικά συμβόλαια: Βασίλης Μπούζας, Γιώργος Βλάχος, Κοσμάς Γκέζος, Μάρκος Ντούνης, Ανδρέας Σταματής, Αλέξανδρος Σμυρλής, Γιάννης Ανέστης και Αλέξανδρος Κούρος

αυτός είναι ο πανιώνιος που αγαπάμε!!!καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!!!

br fun_atic είπε...

Οι πρώτοι πεντακόσιοι που θα αγοράσουν διαρκείας θα πάρουν ως δώρο μία μετοχή. Κάτι μου λέει ότι και Σεπτέμβριο να πάρω το διαρκείας, μετοχή θα μου δώσουν...