Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

κρατικό χρήμα τέλος!

Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, οι ΠΑΕ πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως ο κάθε ένας από εμάς που πληρώνει ένα εισιτήριο είμαστε μια σημαντική πηγή εσόδων τους.

Οι μόνιμα σχεδόν άδειες εξέδρες, είναι ένα φαινόμενο που εκτράφηκε από την αδιαφορία τους για εμάς τους φιλάθλους, αφού οι τσέπες της κάθε ΠΑΕ γέμιζε με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, από τις χορηγίες, από τις αρπαχτές, από το παράνομο στοίχημα και το στήσιμο παιχνιδιών, από τον ΟΠΑΠ, και από τις καταθέσεις (μαύρου συνήθως) χρήματος από τους μετόχους. Τα έσοδα από τα εισιτήρια ήταν ψίχουλα, ο φίλαθλος ένα ντεκόρ ενίοτε ενοχλητικό.

Τώρα μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Πρέπει να ξεχάσουν οι ΠΑΕ το κρατικό χρήμα, πρέπει να εκλογικευτούν οι μισθοί και τα χρήματα από τις μεταγραφές, τα μαύρα λεφτά είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν από την ΣΔΟΕ.
Είναι τουλάχιστον προκλητικό να σπουδάζουν κάποιοι νέοι και να παρακαλάνε για δουλειά με 500-700 ευρώ τον μήνα, και κάποιοι συνομηλίκοι τους να κερδίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επειδή κλωτσάνε το τόπι.

Τώρα το κάθε ευρώ από τον κάθε φίλαθλο δεν περισσεύει.
Είμαστε σε μια μεταβατική φάση, και όποιος προσαρμοστεί πιο γρήγορα στις νέες συνθήκες, θα έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό του.

Τώρα είναι η στιγμή να διώξουμε όλους τους κακομαθημένους μισθοφόρους (Έλληνες και ξένους), και να βασιστούμε σε νεαρά Ελληνόπουλα. Τώρα είναι η ώρα που οι άδειες εξέδρες θα πονάνε τις ομάδες, και πρέπει να προσφέρουν ένα δελεαστικό προϊόν που να αξίζει ο άλλος να πληρώσει για να το παρακολουθήσει.

Πρέπει να εξασφαλιστούν οι συνθήκες ώστε να μην φοβάται ο άλλος να έρθει στο γήπεδο, να μην κινδυνεύει, να μην τον εξευτελίζουν. Δεν περισσεύει κανένας, δεν πρέπει να διώχνει η ΠΑΕ κανέναν.

Όποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν ευθύνη για κάθε φίλαθλο που απογοητεύεται και δεν ξαναπατάει το πόδι του στο γήπεδο, ζούνε σε άλλη εποχή. Πρέπει να γίνει ο Πανιώνιος δελεαστικός και να προσελκύσει όλους τους φιλάθλους της γειτονιάς μας, να πάψει να είναι ανθρωποδιώκτης.  Ξυπνάτε εσείς της ΠΑΕ, πριν να είναι αργά.

2 σχόλια:

IWN1998 είπε...

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ!!!

amanAM είπε...

Κάποτε αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα υγείας. Πήγα στον γιατρό με τα πολλά και μου περιέγραφε τα στάδια που θα περάσω... Πρώτα θα συμβεί αυτό, μετά εκείνο, εμείς θα το αντιμετωπίσουμε έτσι, μετά το άλλο αλλιώς, και στο τέλος όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, τότε... θα κάνουμε εγχείρηση!

Ξέρετε τι έκανα?
Εγχείρηση από την πρώτη στιγμή.

Παιδεύτηκα κάποιους μήνες, αλλά ξεμπέρδεψα άπαξ δια παντός. Βλέπω άλλους με χρονίζοντα παρόμοια προβλήματα, και απορώ γιατί δεν έκαναν ότι κι εγώ.

(Είχα φλεβική ανεπάρκεια, λίμναζε το αίμα στα πόδια μου και δημιουργούνταν φλεβίτιδες, κιρσοί και συνεχείς κράμπες, ενώ παράλληλα το γαλακτικό οξύ δεν έφευγε από τους μύες και είχα μόνιμη κούραση)

-------

Ανήκω σε αυτούς που έκλαψαν για την οικονομική βοήθεια που θα πάρουμε, μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν μονόδρομοι, όπως και δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Ναι, είχαμε πρόβλημα, αλλά το νέο δάνειο δεν θα σώσει την Ελλάδα. Θα παρατείνει το πρόβλημα, και όταν θα το αντιμετωπίσουμε θα είναι ακόμα πιο μεγάλο, ενώ εμείς θα έχουμε ήδη 3 επιπλέον χρόνια σε αυτήν την κατάσταση της ύφεσης και του ξεπουλήματος ότι έχει απομείνει.

Σε 3 χρόνια όλα θα είναι χειρότερα. Καλύτερα να ζοριστούμε τώρα, παρά σε 3 χρόνια που το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο.

----------------

Έτσι και με τον Πανιώνιο:

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Οι "κύπριοι" επενδυτές είναι άλλο ένα βήμα στον μονόδρομο που τραβάμε χρόνια τώρα.

Εξαρτιόμαστε από τα γούστα του κάθε ένα που κρατάει στα χέρια του την ομάδα.

Ενώ εάν πονέσουμε λίγο ή περισσότερο, δεν θα λύσουμε το πρόβλημα άπαξ δια παντός να καθαρίσαμε.

Ο Τσακίρης έκανε δώρο τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη, και έχουμε μοναδική ευκαιρία στην ιστορία μας να αυτοδιαχειριστούμε διαφορετικά την ομάδα. Εάν την παραδώσουμε στους "Κύπριους" επενδυτές, θα καταλήξουμε αργά ή γρήγορα στον ίδιο παρονομαστή, στα ίδια προβλήματα.

Τώρα που η ΠΑΕ ανήκει σε όλους εμάς (στον Ερασιτέχνη) είναι η ώρα, ή τώρα ή ποτέ!!!

Είναι ο δύσκολος δρόμος. Ο εύκολος είναι να παραδώσουμε την ομάδα στους "κύπριους", και μετά να κάνουμε κριτική για τα λάθη τους. Αυτήν την φορά όμως τα λάθη δεν θα είναι δικά τους, αλλά δικά μας! Εμείς θα τους παραδώσουμε τα κλειδιά, όπως εμείς χρεώνουμε τα λάθη του Κιντή στον Τσακίρη, έτσι εμείς τώρα είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον με τους "Κύπριους".

Προτείνω:
Μαύρο στην πρόταση των "κύπριων" και στις επιλογές Βεντούρη.
Όλοι όσοι αγαπάμε τον Πανιώνιο, να προσφέρουμε χρόνο και γνώσεις, συμμετέχοντας στις αποφάσεις, στην διοίκηση, στην δημιουργία ενός διαφορετικού Πανιώνιου.