Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Δεν υπάρχει ελπίδα!!!

Δεν σώνεται το πράγμα ότι και να κάνουμε. Αυτός ο καρκίνος δεν θα φύγει ποτέ από αυτήν την χώρα. Η κλίκα, η παράγκα και η βρωμιά είναι παντού, ακόμα και στο mini παιδικό πρωτάθλημα πόλο. Σήμερα 18 παιδάκια του Πανιωνίου διδάχτηκαν τι εστί Ολυμπιακός.

Οι αληταράδες με τις σφυρίχτρες, τα είχανε χαμένα, σφύριζαν ότι τους ερχότανε αρκεί στο τέλος να νικήσει η ομάδα του μεγάλου αφεντικού, ακόμα και σε αυτές τις κατηγορίες και τις ηλικίες. Στην φυλακή δεν θα έπρεπε να είναι μόνος του ο Μπέος, αλλά και τα περσινά και τα φετινά αφεντικά του, και οι υπάλληλοι τους.

Φυσικά και θα σφυρίζουν έτσι ακόμα και στα παιδικά πρωταθλήματα, γιατί εάν δεν δείξουν οι διαιτητές ότι θα εξασφαλίζουν με τα σφυρίγματα τους την νίκη στην ομάδα με το δαφνοστεφανωμένο π__στάκι, πως θα προχωρήσει η καριέρα τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες?
Σήμερα στις 7:00 στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, συντελέστηκε ένα έγκλημα. Τα παιδιά του Ολυμπιακού με σύμμαχους τους 2 κόρακες, έφτασαν το σκορ στο 5-1 υπέρ τους. Κάπου εκεί τα παιδιά του Πανιωνίου πάλεψαν με την ψυχή τους, και έφτασαν το σκορ στο 7-6, στο 8-7 και τελικά χάσαμε με 9-8.

Κατ αρχάς ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Πανιωνίου που παλέψανε όχι μόνο απέναντι σε μια ομάδα που θα την χαρακτήριζα ελαφρώς καλύτερη, αλλά και κατά των διαιτητών. Παρά τις αντίξοες συνθήκες και το μέτριο και μουδιασμένο ξεκίνημα, το πίστεψαν, το έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, και τελικά χάσανε επειδή κάποιοι τους ληστέψανε!

Για να εξηγούμαι: Σε έναν αγώνα πόλο, πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις. Το λάθος των διαιτητών είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για λάθη.
Δεν φωνάξαμε ούτε για το ότι από την μια έβλεπαν συνεχή επιθετικά φάουλ εις βάρος των παιδιών του Πανιωνίου, ενώ στις ανάποδες φάσεις έβλεπαν μόνο αμυντικά φάουλ εις βάρος μας. Δεν φωνάξαμε ούτε όταν με ευκολία δινόντουσαν οι αποβολές μόνο εις βάρος μας. Το ξέρουμε το έργο, και δεν μας εντυπωσιάζει. Τα παιδιά πρέπει να μάθουνε να παλεύουνε σε αυτές τις συνθήκες. Αν θέλανε τσατσιλίκι, κακώς γράφτηκαν στον Πανιώνιο.

Αναφέρομαι σε άλλες φάσεις, που ούτε ο Μαρινάκης δεν θα σφύριζε έτσι:
  • Σφύριξε εν τέλει ένα επιθετικό φάουλ σε παίκτη του Ολυμπιακού, δείχνει με τα χέρια του ο διαιτητής το φάουλ υπέρ του Πανιωνίου, και το παιδί του Ολυμπιακού δεν καταλαβαίνει τι σφυρίχτηκε και εκτελεί εκείνο το φάουλ, και.... συνεχίστηκε το παιχνίδι σαν να μην τρέχει τίποτα, παρά τις φωνές μας!!! (Πως να καταλάβει το παιδί, προφανώς δεν ήξερε ότι υπάρχει περίπτωση να σφυριχτεί επιθετικό εις βάρος του...)
  • Σφύριξε αποβολή σε παίκτη του Ολυμπιακού, τα παιδιά του Πανιωνίου εκτελούν το φάουλ και παίζουν γρήγορα την μπάλα, και το παιδί που είχε αποβληθεί, όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά έκανε και άμυνα στο σουτ, κάτι το οποίο είναι ο ορισμός του πέναλτι. Το σουτ του παιδιού του Πανιωνίου καταλήγει άουτ, και το παιχνίδι συνεχίστηκε σαν να μην τρέχει τίποτα, παρά τις φωνές μας!!!
  • Στην ηλικία αυτή δεν επιτρέπεται άμυνα ζώνης, μόνο μαν του μαν επιτρέπεται. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζητάει από ένα παιδί να αλλάξει μαρκάρισμα, και το άλλο παιδί δεν κατάλαβε ότι έπρεπε να φύγει από εκεί και να μαρκάρει τον ελεύθερο παίκτη, κάτι που πρέπει να προκαλέσει σφύριγμα αποβολής λόγω λάθος αμυντικής λειτουργίας. Ο διαιτητής μετά από τις έντονες φωνές μας, ε αυτό το σφύριξε, αν και αρχικά δεν είχε τέτοια πρόθεση.
  • Στο 8-7 κι ενώ κερδίζουμε φάουλ, σηκώνει τα χέρια να το δείξει, και... δεν σφύριξε ποτέ. Ακόμα περιμένουμε να ακούσουμε την σφυρίχτρα... Στην αντεπίθεση, με καλή άμυνα δικού μας παιδιού, ο επιθετικός κάνει βούλιαγμα μπροστά στα μάτια του διαιτητή, κι αντί να το σφυρίξει, ανακαλύπτει φάουλ εις βάρος μας. Αμέσως μετά, σφυρίζει και μια αποβολή που μέχρι και ο πιο γαύρος δεν πρέπει να κατάλαβε τι συνέβη, για να σιγουρέψει ότι θα γίνει 9-7 και στην τελευταία μας επίθεση το μόνο που θα μπορούσαμε να καταφέρουμε τελικά, ήταν να μειώσουμε κι όχι να ισοφαρίσουμε.
 Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το περιμέναμε έτσι κι αλλιώς δύσκολο, και πως το πιο πιθανό θα το χάναμε. Αλλά όχι έτσι. Αυτό ήταν καθαρή κλοπή. Ντροπή τους και αίσχος τους. Δεν είναι θέμα να βγούμε πρωταθλητές, το θέμα είναι να παίζουν και να αθλούνται τα παιδιά μας. Αλλά το να μας ληστεύουν με τέτοιο τρόπο είναι απαράδεκτο. Ας έπαιζε καλύτερα ο Ολυμπιακός, και ας μας νικούσε δίκαια. Θα έπρεπε να ντρέπονται, κι όχι να πανηγυρίζουν στο τέλος για την νίκη τους. Οι πραγματικοί νικητές είναι τα δικά μας παιδιά.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ας είναι περήφανος για τους φίλους του. Κύριε Βεντούρη, εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να πω ότι ο Μαρινάκης είναι φίλος μου, σε Πανιώνιους. Όχι για να μην αντιδράσουνε, αλλά γιατί θα ντρεπόμουνα γι αυτό. Καλύτερα με ένα χέρι κι ένα πόδι λιγότερα, παρά να χρωστάμε την παραμικρή χάρη σε αυτούς τους νταβατζήδες, τους καλύτερους πελάτες της εκάστοτε παράγκας. Η παράγκα του φίλου σας κύριε Βεντούρη, φτάνει μέχρι και στα πρωταθλήματα των 10χρονων!!! Ντροπή σε εσάς και στους φίλους σας.

Αύριο έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι με την Λάρισα, και την Κυριακή 2 δύσκολους αγώνες, με το Ρέθυμνο στις 9μιση το πρωί, και με την Βουλιαγμένη στις 5 το απόγευμα.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο και στην Βουλιαγμένη, και ελπίζω να χάσει και από τις 2 αυτές ομάδες ο Γαύρος, και να αποκλειστούν από την συνέχεια.

8 σχόλια:

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

Exeis dikio,stin ellada den allazoun ta pragmata eukola!panionara mono, molis se apothikeusa sto blog mou!

vassilis είπε...

Τι θέλεις να σου πω;

Στο καρπενήσι τελικός στο ποδόσφαιρο ηλικιών 10-11 ετών. Α.ο. Υμηττού - Απόλλων Σμύρνης. Στο τουρνουά είχε νικήσει ο Υμηττός και είχε φτάσει στον τελικό αήττητος (5 νίκες).

Το τι έκανε το κοράκι για να κερδίσει ο Απόλλωνας που σε σχέση με τον Υμηττό έχει άλλο ειδικό βάρος δεν λέγεται.

Παντού τα ίδια

amanAM είπε...

Φιλαρακο, δεν σε είχα πάρει μυρωδιά... Κι εγώ σε έβαλα στην λίστα, και από δω και πέρα θα σε διαβάζω.

Ο Μπόμπαν θα μείνει πάντα αθάνατος, στην μνήμη και στη καρδιά μας.

----------

Βασίλη, έκλεισε η φωνή μου από τις φωνές. Ευτυχώς δεν έπαιξε ο γιός μου, και έτσι μπορούσα να το παρακολουθώ σαν οπαδός, κι όχι σαν πατέρας.

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

Na eisai kala file mou!!!boban megaleio se ola tou!!!!se eyxaristw poli!!Kai egw tha se parakolouthw!simera eida to blog sou!

amanAM είπε...

Αν και φάσκω και αντιφάσκω τελικά, πράγμα όχι παράξενο για κάποιον που σκέφτεται φωναχτά (γραπτά) και εκφράζει μαζί και τα συναισθήματα του. Τελικά... θα πάρω 2 διαρκείας στην 2 ή στην 4.

Θέλω να γίνω εγώ (και η γυναίκα μου) μέτοχοι που Πανιωνίου. Ειδικά εγώ, παίρνοντας την μια μετοχή, θα γίνω μεγαλομέτοχος, αφού εκτός από μέτοχος είμαι και μεγάλος!!! (στην ηλικία...)

αντιγράφω από το site της ΠΑΕ:
Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. σχετικά με τη διάθεση των διαρκείας ανακοινώνει τα εξής:

1. Διά τους ανέργους, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας δικαιούνται έκπτωσης 50%.
2. Διά τους συνταξιούχους, η έκπτωση είναι 20% και χορηγείται με την επίδειξη του σχετικού πιστοποιητικού.
3. Οι αγοραστές των πρώτων 500 Διαρκείας δικαιούνται δωρεάν μίας μετοχής της Π.Α.Ε., ώστε εφ’ εξής να τυγχάνουν μέλη της Π.Α.Ε. με δικαίωμα παράστασης, συμμετοχής και ψήφου.
4. Οι έχοντας ήδη αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, δικαιούνται και αυτοί αναδρομικά τα προαναφερθέντα ευεργετήματα.
5. Η δωρεάν μετοχή θα είναι ονομαστική και θα χορηγηθεί κατά προτίμηση από τις προς πώληση μετοχές του Ερασιτέχνη.
6. Εφ’ όσον ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος δεν κάνει δεκτό το από 07/07/2011 αίτημά μας για αγορά 500 μετοχών, τότε η δωρεάν 1 μετοχή θα χορηγηθεί στους αγοραστές των Διαρκείας από τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η οποία ήδη είναι ανοικτή και τρέχει στις τράπεζες EUROBANK και PROBANK στους λογαριασμούς αντιστοίχως 0026-0178-80-0200067905 και GR 7605400010000347771012010.

Η ΑΠΟ 07/07/2011 ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 5024 ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟ


Νέα Σμύρνη 07/07/2011
Αρ.πρωτ. 5024

Προς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ

Κύριοι,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όπως μας πουλήσετε 500 μονές μετοχές, αξίας 10€ εκάστη.
Προβαίνουμε στο ανωτέρω αίτημα με σκοπό αυτές τις 500 μετοχές να τις δωρίσουμε στους 500 πρώτους φιλάθλους του Πανιωνίου που θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Φιλικότατα,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Κ. ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ
Α’ Αντιπρόεδρος & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18427&catid=5

lefterix είπε...

Έλα βρε Σταμάτη που δεν ξέρεις το φίλο μου τον ΑmanAM τον πασίνωστο!!!
Ήτανε δίπλα μου εκεί απ'έξω στην είσοδο λίγο πρίν τη Γ.Σ...
Anyway, καλά έκανες και τον έβαλες στα ιστολόγιά σου!!!!
Υ.Γ. Τώρα που θα γίνει και Μεγαλο-μέτοχος, κρατάτε Τούρκοι τ'άλογα!!!

amanAM είπε...

Σήμερα είχαμε ένα εύκολο απόγευμα με την Λάρισα. Οι διαιτητές δεν τιμώρησαν ένα αντιαθλητικό χτύπημα εκτός φάσης, και απέβαλαν με αντικατάσταση το δικό μας παιδί που διαμαρτυρήθηκε. Κακώς διαμαρτυρήθηκε, αλλά... είναι απίστευτο πόσο αρνητικά σφυρίζουν τον Πανιώνιο, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Το πρωί ο Ολυμπιακός νίκησε κι αυτός την Λάρισα, και το απόγευμα το Ρέθυμνο, οπότε τώρα... μονόδρομος είναι αύριο 2 νίκες, με το Ρέθυμνο (εφικτό) και με την Βουλιαγμένη, κάτι πολύ δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Κρίμα, στον άλλον όμιλο που είναι καφενείο, θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός που είναι μόνιμος πελάτης μας, και εμείς κινδυνεύουμε να μείνουμε απ έξω.

amanAM είπε...

Χάσαμε σήμερα το πρωί, μετά από κακή εμφάνιση, με 2 γκολ διαφορά.

Δεδομένου ότι και η Βουλιαγμένη έχασε από τον Ολυμπιακό με 3 γκολ διαφορά, εάν νικήσουμε το απόγευμα την Βουλιαγμένη, θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην δεύτερη θέση, 3 ομάδες με 2 ήττες: Εμείς (που χάσαμε από το Ρέθυμνο και τον Ολυμπιακό, η Βουλιαγμένη που θα έχει χάσει από εμάς και τον Ολυμπιακό, και το Ρέθυμνο που έχει χάσει από την Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό.

Εμείς έχουμε χάσει με 2 γκολ από το Ρέθυμνο, και με 1 από τον Ολυμπιακό.

Το Ρέθυμνο μας νίκησε με 2 γκολ, και έχει χάσει με πολλά από Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.

Η Βουλιαγμένη έχει χάσει με 3 από τον Ολυμπιακό, και πρέπει να χάσει από εμάς, άρα τουλάχιστον 4 γκολ παθητικό στα μεταξύ μας.

Επειδή το εύκολο παιχνίδι με την Λάρισα πάει στα σκουπίδια, έχω την εντύπωση πως και με μισό γκολ να νικήσουμε την Βουλιαγμένη, περνάμε σαν καλύτεροι δεύτεροι.

Βέβαια, πρέπει πρώτα να νικήσουμε!!!