Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

η τελευταία κουβέντα των "Κυπρίων"

«ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COUVRA HOLDINGS

ΠΡΟΣ: ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ
ΚΟΙΝ: ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Λευκωσία 4 Ιουλίου 2011

Κύριοι,

Σε συνέχεια της τελικής μας πρότασης (27-6-2011) για την εξαγορά της εταιρείας ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και μετά από εποικοδομητικές συναντήσεις και επαφές των τελευταίων ημερών σας παραθέτουμε τα παρακάτω:

Δηλώνουμε, σε κάθε περίπτωση και προς πάσα κατεύθυνση ότι στην τρικυμία που δοκιμάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο επιθυμούμε να συμβάλλουμε οδηγώντας την ομάδα του Πανιωνίου προς το μοντέλο ενός καλά συγκροτημένου ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού σωματείου με στόχους, υποδομές και προοπτική που θα ενώνουν όλους τους φιλάθλους του αλλά και θα καθιστούν φιλόξενη την ομάδα μας σε οποιονδήποτε θέλει να χαρεί το ποδόσφαιρο και τους αγώνες μας.

Εκείνο που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι δεν αποτελούμε ευκαιριακούς "επενδυτές" που θα χρησιμοποιήσουν την ομάδα ως σημαία ευκαιρίας για άλλες επιδιώξεις. Έχουμε στρατηγικό Σχέδιο για την ομάδα και πιστεύουμε τόσο στον σημερινό Πρόεδρο και την ηγετική του ομάδα όσο και στον τρόπο που μπορούμε μαζί να επιτύχουμε τον βασικό μας στόχο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η συμφωνία ένωσης όλων των υγιών δυνάμεων του Πανιωνίου προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν αποτελούμε μέρος της λογικής που καταβαράθρωσε και κατέστησε αναξιόπιστο το ελληνικό ποδόσφαιρο, γι' αυτό και δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι εμείς πιστεύουμε σε ένα άλλο μοντέλο οργάνωσης της ομάδας. Θυμηθείτε στο μέλλον αυτά τα λόγια μας.
Σε αυτό το πλαίσιο είναι εξίσου ευκρινές για τους γνωρίζοντες τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα ότι ο χρόνος απόφασης έχει φτάσει για όλους και κάθε στιγμή που περνά πιθανόν να μας κοστίσει στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας στη διάρκεια της χρονιάς.
Προτείνουμε λοιπόν τα εξής:

1)Την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από την εταιρεία μας ή εταιρεία συμφερόντων μας έναντι τιμήματος 600.000 ευρώ στο λογαριασμό του Ερασιτέχνη.

2)Η αντίστοιχη υποχρέωση του ερασιτέχνη έγκειται στην μεταβίβαση του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος.

- Τοποθέτηση 3.000.000 ευρώ με σκοπό την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης της εταιρείας σε λογαριασμό escrow account (Κοινός λογαριασμός συγκεκριμένου σκοπού)

- Ανάληψη υποχρέωσης κάλυψης από μεριάς μας του όποιου διαχειριστικού ανοίγματος της εταιρείας για την περίοδο 2010-2011 εμφανιστεί μετά την περίοδο του Ελέγχου και εφ' όσον αυτό δεν ξεπερνά το πλαφόν των 1.000.000 ευρώ.

2) Θα πρέπει να έχουν προηγηθεί:

α) Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που θα εξουσιοδοτεί μια Επιτροπή υπό τον Πρόεδρο να προχωρήσουν αμέσως σε συνεργασία με εκπροσώπους μας στην υλοποίηση Συμφωνίας Συνεργασίας και Κατανόησης (Memorandum Of Understanding) ανάμεσα μας.

Ουσιαστικά θα οριστεί το γενικό πλαίσιο της συμφωνίας, το χρονοδιάγραμμα, οι όροι υλοποίησης της και οι απαιτούμενες εγγυήσεις εκατέρωθεν.

β) Εντολή για διενέργεια Νομικού και Οικονομικού Διαχειριστικού Ελέγχου της ΠΑΕ ώστε να αποσαφηνιστεί η καθαρή θέση της εταιρείας, τα έξοδα του οποίου θα επιβαρύνουν εμάς. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου και εφόσον δεν παρουσιαστούν ουσιώδεις αποκλίσεις στα όσα έχουμε πληροφορηθεί ότι αναγράφονται στα βιβλία της εταιρείας θα εκτελεστεί η συμφωνία εξαγοράς.

Γνωρίζουμε ότι η σημερινή χρονική συγκυρία δεν αποτελεί σύμμαχό μας στην τάχιστη εκτέλεση του Ελέγχου.

Εκφράζουμε εξίσου τη θλίψη μας για όσους θέλουν να παρεμποδίσουν έναν τέτοιο έλεγχο αποτελώντας κατάλοιπα ενός νοσηρού παρελθόντος.

γ) Εντολή για σύνταξη Στρατηγικού Επιχειρηματικού σχεδίου Ανάπτυξης της ΠΑΕ στο οποίο θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται Οργανωτική Αναδιάρθρωση, Σχέδιο Μάρκετινγκ, Σχέδιο Δημιουργίας νέων Υποδομών (π.χ. γήπεδο) κ.α και το οποίο θα έχει 5ετή τουλάχιστον διάρκεια ανάπτυξης.

Στόχος, μια ευρωπαϊκή ομάδα στα πάντα.

Τα έξοδα του Σχεδίου και πάλι θα επιβαρύνουν εμάς.

δ) Ανασυγκρότηση του ΔΣ της ΠΑΕ ώστε να υπάρξει Διοικητική επάρκεια της ομάδας για το διάστημα της Μετάβασης στην νέα ηγεσία με βασικό άξονα στο τιμόνι της ομάδας τον Γεράσιμο Βεντούρη και στη θέση του προπονητή τον Τάκη Λεμονή.

Η χρονιά οφείλουμε όλοι να είναι επιτυχημένη για την ομάδα. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε αμέσως και το γνωρίζουμε.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο χρόνος είναι ζωτικής σημασίας και έφτασε για όλους η ώρα να αρθούν στο ύψος των Περιστάσεων.

Για το καλό του Πανιωνίου ή παίρνουμε την απόφαση να προχωρήσουμε όλοι μαζί ή ας πάρει ο καθένας τις ευθύνες του.

Μετά Τιμής

Π. Χατζηνικολάου»


Σχόλιο:   Μια από τα ίδια. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Εγγυήσεις? Μηδέν. Γενικόλογα, και ουσία μηδέν. Κρίμα. Αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί που είναι νοσηρά κατάλοιπα του παρελθόντος και εμποδίζουν  τον έλεγχο των βιβλίων? Πως μπορεί να αποφασίσει η Γ.Σ. με μοναδικό στοιχείο την πιο πάνω επιστολή-πρόταση? Αυτή δεν είναι πρόταση που μπορεί να αξιολογηθεί. Χωρίς στοιχεία, χωρίς τεκμηρίωση, χωρίς ουσία. 

Το άτιμο το χωράφι στην μέση της Νέας Σμύρνης, είναι μπον φιλέ.

Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι απλώς πάρεδρο μέλος, και δεν έχω δικαίωμα ψήφου. Δεν θα κληθώ να συναποφασίσω σε τέτοια πρόταση ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. 

Υ.Γ. Η συνέχεια της από 22/6/2011 Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 και ώρα 19.00, στον ίδιο χώρο.
(υποθέτω πως για να συγκαλείται η Γ.Σ., προφανώς μπήκανε σήμερα τα 600 χιλιάρικα που ήταν η απαραίτητη προϋπόθεση για την συνέχιση των συνομιλιών) 

12 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Το ότι η πρόταση απέκτησε μια πιο επαγγελματική μορφή (καιρός ήταν) δεν σημαίνει ότι παύει να είναι γενικόλογη και να μην προσφέρει αυτά που ζητάμε.καλά τα λέτε κύριοι επενδυτές,δεν μας είπατε όμως το όνομά σας.

amanAM είπε...

Ούτε τι μέλλει γενέσθαι εάν το έλλειμμα είναι ένα διακόσια ή ενάμιση δεν μας λένε...

Απ ότι έχω καταλάβει, ουδείς γνωρίζει πόσο είναι το έλλειμμα αυτήν την στιγμή. Δυστυχώς είμαστε στο έλεος των λεγομένων του Τσολακάκη. Διότι απ ότι ειπώθηκε, ισολογισμός γιοκ.

vyruss είπε...

Ο μ*****ς ο Τσακίρης τι εγγυήσεις έδωσε όταν πήρε την ΠΑΕ;;; Σε τι θέση την άφησε;;;

Κάποιοι θέλουνε τον Πανιώνιο μικρό και μπουρδέλο για να κάνουνε εύκολα κουμάντο. Και δυστυχώς τσιμπάτε.

vyruss είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/486281

amanAM είπε...

o Τσακίρης δεν έδωσε εγγυήσεις, αλλά ξέραμε ποιός ήτανε, δεν κρυβότανε πίσω από offshore εταιρείες με κεφάλαιο 1000 ευρώ.

Για τον Παρασκευαϊδη δεν είπανε διάφοροι, ο ίδιος ο Βεντούρης αναφέρθηκε στο όνομα αυτό στην διακοπείσα Γ.Σ.
Μίλησε για κάποιο μέλος της οικογενείας Παρασκευαϊδη.

Το βέβαιο είναι ένα: Ο μέτοχος οφείλει να είναι πρόσωπο, όχι εταιρεία. Σε περίπτωση εταιρείας, πρέπει να εμφανίζεται το φυσικό πρόσωπο (ή τα πρόσωπα) που είναι πίσω από την εταιρεία, και πάλι καταλήγουν να είναι ονομαστικές οι μετοχές.
Αλλιώς άδεια γιοκ!

Δεν είμαι εγώ ή κάποιος άλλος που έβαλε όρους. Ο ίδιος ο Βεντούρης τους έβαλε!

Πριν την πρώτη Γ.Σ. είχε βάλει σαν όρο, την εμφάνιση του επενδυτή ή έστω κάποιου εκπροσώπου του. Αυτό δεν συνέβη!!!

Τώρα ο όρος αυτός ατόνησε (από τον Βεντούρη) αλλά μπήκε σαν όρος να έχουν μπει στα ταμεία του Ερασιτέχνη 600 χιλιάρικα μέχρι εχθές. Μπήκανε αυτά τα λεφτά?

Αμφιβάλλω! Γιατί η πρόταση των "επενδυτών" είναι πρώτα να εγκρίνουμε εν λευκώ, μετά να γίνει έλεγχος από αυτούς, και μετά θα βάλουνε λεφτά.

Τα πράγματα είναι παράξενα: Κάποιοι όντως θέλουνε να μας κάνουν μπουρδέλο, λες και δεν είμαστε ήδη...

Ο Βεντούρης, σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη, όφειλε να είναι αυτός που ελέγχει τα πράγματα, όχι να παίζει τον ρόλο του εισηγητή της πρότασης. Εάν θέλει να αλλάξει ρόλο και να γίνει εκπρόσωπος των "επενδυτών", πρώτα οφείλει να παραιτηθεί από την θέση του στον Ερασιτέχνη.

Αυτή είναι η γνώμη μου συνολικά.

amanAM είπε...

Το πρόβλημα είναι πως ο Βεντούρης σαν εισηγητής των "επενδυτών" έχει την αξίωση να ψηφίσουμε εν λευκώ την μεταβίβαση των μετοχών στον άγνωστο χι, εξουσιοδοτώντας εν λευκώ ότι θα αποφασιστεί εν συνεχεία από αυτόν, σαν πρόεδρος της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη!!!

Υπάρχει σαφές conflict of interest.

Η Γ.Σ. δεν είναι τυπικό όργανο, να εξουσιοδοτεί εν λευκώ. Η Γ.Σ. οφείλει να αποφασίσει επί συγκεκριμένης πρότασης, κι όχι επί προθέσεων και υποσχέσεων.
Η απόφαση πρέπει να είναι της Γ.Σ.

Εξουσιοδοτήσεις εν λευκώ είναι εκ του πονηρού.

amanAM είπε...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γεράσιμος Βεντούρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις:


"Ποτέ μα ποτέ κανένα μέλος της τριμελής επιτροπής του Ερασιτέχνη δεν ανέφερε πως η J&P ΑΒΑΞ έχει συμμετοχή στην υπόθεση μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος. Προκαλεί δε εκπληκτική εντύπωση πως ενώ εδώ και ένα μήνα έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα αυτά, σήμερα, παραμονή της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, η J&P ΑΒΑΞ αποφάσισε να βγάλει αυτή την ανακοίνωση. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί ότι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν στηθεί έξω από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, περιμένοντας πότε θα έρθει η ανακοίνωση. Τα υπόλοιπα αύριο στην Γενική Συνέλευση".


Οσον αφορά στο θέμα της προσφυγής του Μάρτιν Λάτκα, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, δήλωσε: "Είναι ντροπή για έναν παίκτη, που μέχρι τώρα η διαγωγή του ήταν άψογη να προβαίνει στην ενέργεια την οποία και έκανε. Ο Μάρτιν Λάτκα κατά την πρώτη συγκέντρωση των παικτών, μας ενημέρωσε για ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και πως θα χρειαστεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Εμείς του ζητήσαμε πριν αναχωρήσει να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες. Απάντησε πως όλα θα γίνουν όταν επιστρέψει. Αντ' αυτού όμως έκανε προσφυγή. Ο Πανιώνιος δεν είναι διατεθειμένος πλέον να αφήσει έτσι αυτή την υπόθεση και θα πολεμήσει μέχρι τέλους για την προάσπιση των συμφερόντων του".

------------

Σχόλιο: Κύριε Βεντούρη, τις φήμες περί Άβακα, τα δημοσιογραφικά μέσα τα οποία εσείς εφοδιάζετε με πληροφορίες αναφέρθηκαν. Στην διακοπείσα Γ.Σ. εσείς απαντήσατε ότι μέλος της οικογένειας του Παρασκευαϊδη είναι ένας εκ των επενδυτών. Εσείς το είπατε, όχι κάποιος άλλος.

----------

Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Παράξενο παιδί ο Λάτκα. Του δίνατε λεφτά, κι έφυγε για να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Παράξενα πράγματα.

------------

Εμφανίστηκε κι άλλος επενδυτής, και καλό είναι να μην ξεπουλήσουμε για πενταροδεκάρες, όταν μπορούμε να βάλουμε στα ταμεία μας 60 με 70 εκατομμύρια ευρώ!!!

Ο επενδυτής δεν θέλει να αποκαλύψει ποιός είναι. Έχει σοβαρούς λόγους.

Φήμες λένε πως εκπροσωπεί κατοίκους του πλανήτη Άρη, που για προφανείς λόγους δεν θέλουν ακόμα να εμφανιστούν. Οι φήμες δεν έχουν διαψευστεί από τους Αρειανούς.

amanAM είπε...

Και για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: Είμαι υπέρ να μεταβιβαστεί το πλειοψηφικό πακέτο σε κάποιον (ή κάποιους) επενδυτή, που θα ασχοληθεί και θα αγαπήσει την ομάδα μας. θα βάλει λεφτά, αλλά θα οργανώσει την ομάδα έτσι ώστε να αυτοχρηματοδοτηθεί στο μέλλον.

Είμαι κατά στο να ψηφίσουμε μια πρόταση που είναι αστεία. Η Γ.Σ. πρέπει να εγκρίνει συγκεκριμένη πρόταση, όχι να δώσει λευκή επιταγή στον εκπρόσωπο των κρυφών επενδυτών, τον κύριο Βεντούρη.

Πρέπει άμεσα να αλλάξει το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ή της ΠΑΕ. Είναι ασύμβατο ο ελέγχων να είναι και ελεγχόμενος.

amanAM είπε...

Εάν δεν βρεθεί μια σωστή λύση, προτιμάω μια σφιχτή αυτοδιαχείριση, πουλώντας παίκτες και απαλλασσόμενοι από ακριβά συμβόλαια, να επιλέξουμε ένα οικονομικό προπονητικό team, και να πετύχουμε οικονομική υγεία έστω κι αν αυτό θα σημάνει περιπέτειες στον αγωνιστικό τομέα.

Δεδομένης της γενικότερης συγκυρίας, πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα αναγκαστούμε να γίνουμε ημιερασιτέχνες.
(πως λέγαμε παλιά για ημιεπαγγελματίες?)

Προτιμάω τον Πανιώνιο στην βήτα ή στην γάμα Εθνική (εάν δεν μπορέσουμε να βρούμε λύσεις), παρά να καταντήσουμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βήτα, Ακαδημία του Ολυμπιακού, παράρτημα του καθένα, και χώρος ξεπλύματος χρήματος ή να εμπλακούμε σε παράνομα στοιχήματα, στημένα και παράγκες.

amanAM είπε...

Με προβληματίζει το γεγονός ότι η πρόταση που παρουσιάζεται, καθώς και οι μέχρι τώρα χειρισμοί του Δ.Σ. είναι λες και θέλουνε να απορρίψουμε την πρόταση στην Γ.Σ.

Με προβληματίζει επίσης πως ακόμα κι αν την ψηφίσουμε την πρόταση, οι φήμες λένε πως το έλλειμμα είναι τουλάχιστον ενάμιση εκατομμύριο, και πιθανόν να φτάνει μέχρι και τα δυόμιση.
Άρα το πιο πιθανόν είναι να βρεθούμε φάουλ σε αυτό, και να ναυαγήσει η συμφωνία παρά την ενδεχόμενη έγκριση της Γ.Σ.

Πως λοιπόν συνομιλεί και διαπραγματεύεται ο Βεντούρης, ενώ δεν ξέρει ούτε αυτός το πραγματικό έλλειμμα, ξέρει όμως ότι δεν είναι 1 εκατομμύριο, από ότι φάνηκε στην διακοπείσα Γ.Σ. που κατηγόρησε λίγο πολύ τον Τσολακάκη γι αυτό?

Και η πρόταση καθώς και όλο το υπόλοιπο σκηνικό, είναι σαν να μην θέλει κανένας να γίνει αυτό το deal.

Σε τι αποσκοπούν λοιπόν?

Υποθέσεις μόνο μπορούμε να κάνουμε.

Πιθανόν να πιεζόταν ο Βεντούρης να μεταβιβάσει τις μετοχές (από την συμφωνία του με τον Τσακίρη), και έφερε μια πρόταση που ήξερε εκ των προτέρων ότι θα αποτύγχανε αλλά αυτός θα είχε άλλοθι ότι το πάλεψε.
Το παίζει ηλίθιος, αλλά δεν μπορεί να είναι ηλίθιος και να μην καταλαβαίνει πως τέτοια πρόταση δεν μπορεί να περάσει!!!

Πιθανόν να τον έχουν παρασύρει κάποιοι σε αυτό το παιχνίδι, για να φτάσουμε στο χείλος του γκρεμού και να εμφανιστούν από πίσω κάποιοι σωτήρες.

Το γεγονός είναι ένα: Υπάρχει παρασκήνιο από πίσω, και κανένας από εμάς τους ιντερνετικούς σχολιαστές δεν το γνωρίζουμε.

Όσα ακούω για ίντριγκες και για παρασκήνιο, με έχουν ξενερώσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει!

6 Ιουλίου 2011 12:34 μ.μ.

amanAM είπε...

Ντένις Επστάιν, Κρίστιαν Νέμεθ και Γιώργος Κατσικογιάννης είναι τρεις ποδοσφαιριστές που οι «κυανέρυθροι» δεν κρύβουν ότι θα τους ήθελαν στην Πλατεία.

Και μπορεί για τον Κατσικογιάννη τα πράγματα να είναι πιο απλά, ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει με τους δύο ξένους.

Ο Πανιώνιος έχει κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ωστόσο θα πρέπει να κάνει υπομονή και να περιμένει τις αποφάσεις των «ερυθρόλευκων», καθώς δεν αποκλείεται οι παίκτες να χρησιμοποιηθούν ως ανταλλάγματα.

Παράλληλα, στον Πανιώνιο δεν θα ήθελαν πολλούς παίκτες να έρθουν ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει ο φόβος της αντίδρασης των οπαδών της ομάδας, αλλά και γενικότερα των Ελλήνων φιλάθλων.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Πανιώνιο, ενώ στην Πλατεία βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη. Τις δύο πλευρές χωρίζουν 30.000 ευρώ, ενώ και η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει μπει στο κόλπο της απόκτησής του.

Όσον αφορά στον Εμάνουελ Περόνε, οι «κυανέρυθροι» έχουν κάνει συζητήσεις μαζί του, ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Πάντως, το βασικότερο για τον Πανιώνιο είναι ο Αργεντινός επιθετικός να μείνει ελεύθερος από την Ανόρθωση.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/88410-Ypomonh-gia-toys-daneikoys

Σχόλιο: Υπομονή μέχρι να πάρει αποφάσεις ο Ολυμπιακός, ή υπομονή μέχρι να αποφασιστεί τίνος παράρτημα θα είμαστε και ποιανού τα συμφέροντα θα εξυπηρετούμε. Εδώ δεν ξέρουμε ποιοί είναι οι ενδεχόμενοι αγοραστές μας!!!

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/486513

έγιναν όλα αυτά αλλά δεν παραιτήθηκε κανένας;;;;