Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

πρόταση σε μπακαλόχαρτο!

Στον έντυπο αθλητικό τύπο σήμερα, παρουσιάστηκε η πρόταση των «Κυπρίων» επενδυτών, η οποία προκάλεσε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης του Πανιωνίου, για άγνωστη νέα ημερομηνία. Η αιτιολογία την οποία επικαλέστηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ήταν «το καλό του Πανιωνίου»…. Το έγγραφο αυτό δεν δόθηκε από την ΠΑΕ Πανιώνιος στα ΜΜΕ και είδε το φως της δημοσιότητας, χάρη στην εφημερίδα «GOAL», η οποία το εξασφάλισε προφανώς από τη μεριά των «επενδυτών».
Με μία πρώτη ματιά στο έγγραφο, ακόμα και ο πιο καλόπιστος απομακρύνεται πλέον (ίσως οριστικά) από την άποψη πως αυτή η εταιρεία αφενός υπάρχει και αφετέρου ότι προτίθεται να βάλει χρήματα στον Πανιώνιο, ή τουλάχιστο να βάλει όσα λέει. Εξ ου φυσικά και η εκ νέου άρνηση των «επενδυτών» να εμφανιστούν δημόσια.

Πρόταση σε «μπακαλόχαρτο»


Ποιά σοβαρή εταιρεία δεν έχει καν επιστολόχαρτα και στέλνει μία πρόταση εξαγοράς Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας και μάλιστα μίας με το ειδικό βάρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, σε χαρτί χωρίς στοιχεία. Δηλαδή σε ένα απλό χαρτί Α4 γραμμένο σε έναν απλό υπολογιστή, χωρίς μία διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail, ΑΦΜ κλπ. Και απ’ την άλλη, ποιοι παράγοντες του Πανιωνίου, οι οποίοι θέλουν να αντιμετωπίζονται ως σοβαροί, δέχονται αυτό το έγγραφο και αναβάλουν τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη «για το καλό του συλλόγου»;;;

Επιτέλους ποια είναι αυτή η εταιρεία, η οποία δεν υπάρχει πουθενά και δεν δηλώνει διεύθυνση στα «επίσημα» έγγραφα της; Ποιοι την αποτελούν; Που βρίσκουν τα χρήματα; Ποιους σκοπούς εξυπηρετούν;

Γιατί ενώ προσπάθησαν, μέσω του κ. Βεντούρη, να περάσουν στον κόσμο το πιο «εύπεπτο» σενάριο της απλής οικονομικής ενίσχυσης (και όχι της αγοράς), ξαφνικά άλλαξαν γνώμη και επανήλθαν με πρόταση αγοράς, στέλνοντας ένα μπακαλόχαρτο χωρίς διευθύνσεις και τηλέφωνα; Τι τους οδήγησε σε αυτή την αλλαγή πλεύσης; Μήπως τα όσα έλεγαν οι φίλαθλοι στην διακοπείσα Γενική Συνέλευση (δηλαδή ότι πάνε κάποιοι να πάρουν την ομάδα δια της πλαγίας) ήταν σωστό; Και αν ήταν σωστό αυτό, πόσα άλλα ακόμα από αυτά που «αισθάνονται» οι φίλοι του Πανιωνίου είναι αληθινά;

Να σημειώσουμε, γιατί πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό, πως το Σαββατοκύριακο που μεσολάβησε κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως ο Κων/νος Τσακίρης θα έκανε δυναμική εμφάνιση στη Συνέλευση της Δευτέρας μαζί με Λιανό και άλλους παράγοντες. Ακολούθησε η ξαφνική πρόταση των «επενδυτών» και η αναβολή «για το καλό του Πανιωνίου». Απλά παραθέτουμε τα γεγονότα  και τα αφήνουμε στην κρίση του καθενός…

Η υπόθεση αυτή «βρωμάει» από την αρχή και πλέον όχι μόνο βρωμάει, αλλά και ζέχνει, όπως πιστεύει πια η πλειοψηφία του κόσμου. Και ο κόσμος έχει κριτήριο και αισθητήριο. Συνήθως δεν κάνει λάθος. Αλλά ακόμα και αν κάνει λάθος, δεν ευθύνεται ο κόσμος που κάποιοι «παράγοντες» έχουν γεμίσει με τη στάση τους αυτή την υπόθεση με σκιές και ερωτηματικά.

Επιτέλους θα πρέπει κάποιοι να σταματήσουν αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στην πλάτη του ιστορικού συλλόγου. Ας βγουν να πουν την αλήθεια. Να πουν ονόματα, να πουν ποιοι είναι οι υποψήφιοι αγοραστές, ή μάλλον καλύτερα ποιοι ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ και ποια ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (των όποιων χρημάτων ίσως μπουν στον Πανιώνιο, αν μπουν και όποτε μπουν…)

Αυτό θα είναι αφενός πιο τίμιο και αφετέρου ίσως σώσει την υστεροφημία των παραγόντων που σε λίγο καιρό μάλλον θα αποτελούν οριστικό παρελθόν από τον ιστορικό σύλλογο του Πανιωνίου…

http://www.e-epikaira.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=479

8 σχόλια:

amanAM είπε...

Η Γ.Σ. αναβλήθηκε με πρόσχημα ότι η πρόταση έφτασε καθυστερημένα!!!

Καθυστερημένα?

Αφού η πρόταση θα κρινότανε από την Γ.Σ. τι πρόβλημα υπήρχε που έφτασε μόνο λίγες ώρες πριν την Γ.Σ.?

Τι μαγειρέματα είναι αυτά?

amanAM είπε...

Κατά την διάρκεια της διακοπείσας Γ.Σ. ανταλλάχτηκαν σπόντες και υπονοούμενα μεταξύ Βεντούρη και Τσολακάκη, σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών, και την αδυναμία σύνταξης ισολογισμού εδώ και 2 μήνες.

Εν τω μεταξύ, στους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους που κυκλοφορούν, ο Ψωμιάδης ισχυρίζεται πως ο Τσολακάκης έφαγε τα λεφτά που άφησε ο Τσακίρης στα ταμεία.

Μήπως επιτέλους πρέπει να μάθουμε και κάποιες αλήθειες? Ποιός και γιατί κρύβεται πίσω από αυτήν την Κυπριακή μαϊμού εταιρεία? Πόσο μέσα είμαστε, και ποιοί θα λύσουν το πρόβλημα? Αυτοί που τα φάγανε τόσα χρόνια κι εξακολουθούν να τα τρώνε μέχρι και τώρα? Οι αχυράνθρωποι ή οι ανίκανοι να μην οδηγήσουν τον Πανιώνιο σε αυτά τα χάλια?

Κανένας δεν αμφιβάλλει πως ο Τσακίρης έκανε λάθη. Το είπε και το ξαναείπε και ο ίδιος. Ο μόνος όμως που μπορεί να σώσει τον Πανιώνιο αυτήν την ώρα, είναι ο Τσακίρης. Ελπίζω έστω και τώρα, να εμφανιστεί, να βάλει πλάτη και να κάνει ότι μπορεί, αφού πρώτα διώξει όλους αυτούς που τον εκμεταλλεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, τον έκαναν να μας σιχαθεί όλους, όλους αυτούς που κατάντησαν τον Πανιώνιο να κρέμεται από προτάσεις σε μπακαλόχαρτα.

amanAM είπε...

μάθαμε αναλυτικά την πρόταση που απέρριψε και καλά ο Κοντοές. Θα μάθουμε άραγε ποτέ πόσο πουλήθηκε ο Μανιάτης? Πόσο στοίχισε ο δανεισμός του Μήτρογλου και του Γκαλίτσιου?

Την ώρα που αμφιβάλλω εάν έχουμε την δυνατότητα να καταθέσουμε μέχρι αύριο (?) την απαραίτητη εγγυητική για να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα του χρόνου, θα μάθουμε ποτέ πως και γιατί καταντήσαμε σε αυτά τα χάλια?

zamis είπε...

Τα λογια ειναι περιττα.
Ευχομαι να υπαρξει συμπραξη Πανιωνιων υγιων δυναμεων και να προκυψει ισχυρο σχημα που θα διοικησει με γνωμονα το πραγματικο καλο του συλλογου.

amanAM είπε...

Αυτό που πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε, είναι πως ο Πανιώνιος δεν είναι του Βεντούρη, του Τσολακάκη, ή του οποιουδήποτε άλλου. Ο Πανιώνιος από τον περασμένο Νοέμβρη ανήκει στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, σε όλους εμάς δηλαδή.

Ο μόνος που μπορεί να πουλήσει, να αγοράσει, να αποφασίσει και να βρει λύσεις, είμαστε όλοι εμείς, και κανένας άλλος.

Με μια χρηστή διοίκηση, με την ανάδειξη ταλέντων και την πώληση παικτών στην πραγματική τους αξία και όχι να φεύγουν ελεύθεροι (σαν τον Μανιάτη, τον Κοντοέ, κλπ), μπορεί ο Πανιώνιος να παραμείνει ζωντανός χωρίς Μεσσίες, Σωτήρες ή επενδυτές Φαντάσματα.

Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη και η Γ.Σ. οφείλουν να αναδείξουν μια διοίκηση στην ΠΑΕ ικανών και έντιμων ανθρώπων. Αν δεν υπάρχουν, τότε κακώς ασχολούμαστε.

br fun_atic είπε...

αν ανέβαλαν την γενική συνέλευση γι αυτό το χαρτί, τι θα γίνονταν αν οι Κύπριοι μας είχαν στείλει καμιά 50αρια σελίδες πρόταση, με αποδείξεις, ισολογισμούς, εγγυητικές κ.λ.π;

Δεν ξέρω γιατί ασχολούμαστε. Εδώ δεν αποδεικνύει τα στοιχεία του ο δικηγόρος - εκπρόσωπός τους...Τι να λέμε τώρα;

zamis είπε...

Το μονο καλο ειναι οτι ολοι εχουν κριθει για την σταση τους και διαφορες μασκες εχουν πεσει.

amanAM είπε...

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών για την νέα περίοδο. Ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του, έδωσαν στους παίκτες του πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ άπαντες υποδέχτηκαν στις τάξεις της ομάδας τον Δημήτρη Πετκάκη που νωρίτερα είχε υπογράψει το συμβόλαιό του. Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίασαν οι Ριέρα, Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Κούκετς, Κρικβέλια, Εστογιανόφ. Ο Μάρτιν Λάτκα, έδωσε κανονικά το παρών, όμως την Πέμπτη αναχωρεί με άδεια για την πατρίδα του, λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος. Την Πέμπτη το πρωί στις 7:30 οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη η επιτροπή που έχει οριστεί από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, θα έχει μία ακόμα συνάντηση με την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών. Από το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, θα κριθεί και το πότε θα οριστεί να συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση των μελών του ερασιτέχνη Πανιωνίου.