Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

την Χίο με τα κιάλια

με τα κιάλια θα την κοιτάμε την Χίο του χρόνου. Οι μεταγραφές τους δείχνουν πως του χρόνου στοχεύουν στο νταμπλ!

Μετά τον Χατζηθεοδώρου και τον Βλοντάκη, πήρε και τον Ράντζεν από την Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Στο φετινό πρωτάθλημα η Χίος ξεκίνησε πολύ δυνατά, σε κάποια φάση βρέθηκε υπό διάλυση η ομάδα τους, αλλά στο τέλος το ξαναμαζέψανε το πράγμα. Και τώρα βάλανε πολύ ψηλά τον πήχη.


http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=98371

4 σχόλια:

NK99 είπε...

Αφού δεν μπορούμε να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα θα είναι ευτύχημα να το πάρει η ομάδα ενός ακριτικού νησιού. Δεν μου έρχεται στο νου κάποια νησιώτική ομάδα να έχει πάρει ποτέ κάτι σε ομαδικό άθλημα. Εξάλλου η Χίος το παλεύει στο πόλο δεκαετίες τώρα.

IWN1998 είπε...

Αρκεί να μην μπατάρουν οικονομικά στα μέσα της σεζόν γιατί του χρόνου όποιος κάνει ανοίγματα πρέπει να είναι και έτοιμος να αντιμετωπίσει τα ρίσκα.

br fun_atic είπε...

Είχα ακούσει ότι είναι από τις ομάδες που έχουν χρήματα

amanAM είπε...

Οι Χιώτες έχουν μεγάλη παράδοση οικονομικά ευκατάστατων εφοπλιστικών εταιρειών, που εάν θέλανε να χρηματοδοτήσουν μια τέτοια ομάδα, θα ήταν ψίχουλα γι αυτούς.

Μακάρι να τα καταφέρουν οι άνθρωποι, βαρέθηκα να βλέπω το Ολυμπιακό μόνιμο νταμπλούχο στο πόλο. Ούτε θα ήθελα να δω κανέναν Παναθηναϊκό στην θέση του χαλίφη.

Μακάρι να ξεχωρίσουν ομάδες σαν την Χίο, σαν το Άθως, την Πάτρα, την Χαλκίδα, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, το Αργοστόλι ή τον Βόλο, κλπ.

Κι από τις Αθηναϊκές, ομάδες σαν την Βουλιαγμένη, την Γλυφάδα, το Π Φάληρο, το Καλαμάκι, την Ηλιούπολη, την Νίκαια, τον Γέρακα, τα Ιλίσια και τον Εθνικό και τον Πανιώνιο φυσικά.