Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μην εγκαταλειφθούν οι υποδομές


Καμπ προετοιμασίας της προεθνικής υδατοσφαίρισης των νεανίδων (γενν. 1994) θα πραγματοποιηθεί από την προσεχή Δευτέρα (27/6), στον Αγιο Κοσμά, εν όψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδρίτης (21-28 Αυγούστου). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Πετράκης, κάλεσε τις Χριστίνα Κότσια, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Σταματία Κοντογιάννη, Μαρία Σώρα (Πανιώνιος), Άλκηστη Μπενέκου, Ιόλη Μπενέκου, Στεφανία Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Χαραλαμπίδου, Βιργινία Καρκάνη, Στέλλα Κεχαγιόγλου (Τρίτων Αμαρουσίου), Στεφανία Τερεφού, Ιουλία Γαρυφάλλου (Εθνικός), Ελένη Ξενάκη (Βουλιαγμένη), Μαρία Φαρμάκη (Χανιά), Αναστασία Καλαργύρου (Χίος), Νόρμα-Ζωή Φραγκιουδάκη (ΝΟ Ρεθύμνου), Κατερίνα Ζάντου, Μαρίνα Φλώρου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελευθερία Τζελέπη (Ηρακλής), Βασιλική Διαμαντοπούλου, Αντωνία Βάσιλα (Νηρέας Χαλανδρίου).
Στην προετοιμασία θα προστεθούν και οι Χριστίνα Τσουκαλά (Βουλιαγμένη) και Μάγδα Τζίμα (Ηρακλής), όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους με την εθνική γυναικών. Σημειώνεται ότι οι δύο συγκεκριμένες πολίστριες είναι γεννημένες το 1991 και υπολογίζονται μόνο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων γυναικών, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Τεργέστη.
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=88632&Sport=4&Country=82
------------

Αυτά είναι!!! 4 κοπελιές του Πανιωνίου στην προ-Εθνική νεανίδων, και από 6 του Τρίτωνα Αμαρουσίου και του Ηρακλή!!!

Αυτό δείχνει την σωστή δουλειά στις υποδομές του Πανιωνίου (του Τρίτωνα και του Ηρακλή) που έγινε στο παρελθόν. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, έτσι έπρεπε να γίνεται και στο ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: