Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

την Δευτέρα με Λεμονή η Γ.Σ.

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη, που θα γίνει τη Δευτέρα (27/6) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάκης Λεμονής.
Στη ΓΣ του ερασιτέχνη, όπου θα συζητηθεί και πάλι το θέμα με τους υποψήφιους επενδυτές, θα βρίσκεται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και ο τεχνικός της ομάδας.
Άλλωστε, αυτό φερόταν να είναι και επιθυμία των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι θα ήθελαν να ακούσουν και την άποψη του Λεμονή πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
-----------------
Τι άποψη να έχει ο προπονητής της ομάδας για μια πρόταση χορηγίας-δωρεάς από Φαντομάδες επενδυτές? Τέλος πάντων, για να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!!!

Ο Τσακίρης, χάρισε στον Ερασιτέχνη τις μετοχές του,  αντί να τις ξεπουλήσει στον οποιονδήποτε. Τώρα που καλούμαστε όλοι να αποφασίσουμε το μέλλον της ομάδας, πρέπει με τις αποφάσεις μας να δικαιώσουμε την επιλογή του Τσακίρη.

2 σχόλια:

amanAM είπε...

Βελτιωμένη πρόταση θα εμφανιστεί την Δευτέρα στην Γ.Σ....

Ο κύριος Βεντούρης είναι απόλυτα πεπεισμένος για τις προθέσεις και την οικονομική επιφάνεια των επενδυτών-χορηγών-φαντομάδων...

Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι εκείνος που αποφασίζει για το μαγαζί του, αλλά εμείς (η Γ.Σ.) για τον ιστορικό σύλλογο που αγαπάμε.

Άρα, πρέπει εμείς να πειστούμε, κι όχι ο Βεντούρης.

Για να μην καταλήξει σε φιάσκο η Γ.Σ. πρέπει να κατατεθεί μια πρόταση συγκεκριμένη, έτσι που να μην αφήνει περιθώρια να καταντήσουμε παράγκα ή παράρτημα του οποιουδήποτε. Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης δεν μπορεί να είναι λευκή επιταγή στα χέρια του οποιουδήποτε.

Εγώ προσωπικά προτιμάω τον Πανιώνιο αξιοπρεπή, παρά πρωταγωνιστή σε σκάνδαλα και σε ίντριγκες. Με οποιοδήποτε κόστος.

Αντώνης

amanAM είπε...

Για λόγους συμφέροντος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και επειδή με καθυστέρηση έφτασε στα γραφεία η νέα ολοκληρωμένη πρόταση των υποψηφίων αγοραστών η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 19:00 επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη αναβάλλεται.

Θα γνωστοποιηθεί νέα ημερομηνία και ώρα.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ