Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

επενδυτής (Παπα)φαντομάς!!!

Εχθές επέστρεψα αργά, και δεν είχα κουράγια να γράψω τις σκέψεις μου, γι αυτό θα το κάνω σήμερα το πρωί. Επίτηδες δεν έχω διαβάσει τι έχει γραφτεί εν τω μεταξύ, για να γράψω τις αυτούσιες σκέψεις μου, και να μην επηρεαστώ από τις γνώμες άλλων ή από τις τυχούσες εξελίξεις που εν τω μεταξύ πιθανόν να έχουν συμβεί.

Δεν θα ασχοληθώ με την εξιστόρηση των γεγονότων, φαντάζομαι θα το έχουν κάνει ήδη άλλοι.

Οι υποψήφιοι αγοραστές φάντασμα, που δεν θέλουν με τίποτα να εμφανιστούν και να αποκαλυφθούν, προτείνανε στην Γ.Σ. μέσω του εκπροσώπου τους του κυρίου Βεντούρη, να γίνουν οι πρώτοι παγκοσμίως χορηγοί που δεν θα αποκαλύψουν το όνομα τους, δεν θα διαφημίζονται, θα παραμείνουν φαντομάδες. Ο δε Βεντούρης, πίστεψε πως η Γενική Συνέλευση θα του δώσει εντολή να ξεπουλήσει τον Πανιώνιο με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να παρουσιάσει καμία πρόταση, καμία συμφωνία, καμία εγγύηση, κανένα σχέδιο. 
Ο Πανιώνιος δεν είναι Βουλή, δεν είμαστε βουλευτές για να ψηφίσουμε να υπογράψει εν λευκώ ο Παπακωνσταντίνου μνημόνια για την καταστροφή της χώρας από την Τρόικα και τους δανειστές.

Εγώ από την χθεσινή ΓΣ κρατάω πάρα πολλά:
Πολλά μέλη αλλά και απλοί φίλαθλοι μαζευτήκαμε για να ενημερωθούμε, και παρά το φιάσκο των προτάσεων, η συζήτηση ήταν εν πολλοίς κόσμια, ακούστηκαν σοβαρές θέσεις, σοβαρά επιχειρήματα,  τεκμηριωμένες αντιρρήσεις σε οποιαδήποτε σκοτεινή και δαιδαλώδη διαδικασία. Μαζευτήκαμε πολύ περισσότεροι από άλλες φορές, και επικράτησε ο κοινός νους από όλους. Ο κόσμος που μαζεύτηκε είναι δίπλα στον Πανιώνιο, και θέλει και μπορεί να βοηθήσει τον Πανιώνιο. Χειροκρότησα πολλούς ομιλητές και αναγκάστηκε ο Βεντούρης να καταπιεί την γλώσσα του, και να συνειδητοποιήσει πως μονάχα εάν φέρει μια σοβαρή και ολοκληρωμένη πρόταση, θα πάρει την έγκριση της Γ.Σ.

Πιθανολογώ πως σήμερα η πρόταση θα αποσυρθεί. Θα δούμε. Ο επενδυτής Φάντασμα πρέπει να δώσει συγκεκριμένες εγγυήσεις, και να αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Πραξικοπηματικά δεν θα πάρει κανένας τον Πανιώνιο.


6 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Προφανώς κάποιοι περίμεναν ότι η συζήτηση θα εξαντλούνταν στο πόσα θα βάλουν, ποιούς παίκτες θα αγοράσουμε κ.λ.π

amanAM είπε...

Προς απόσυρση η πρόταση!
http://www.sport-fm.gr/article/483652

Τι έκπληξη!!!
Μάντης ήμουνα?

Τα πράγματα είναι απλά: Πίσω από αυτόν τον Παπαλόη, υπήρχε ο επενδυτής φάντασμα, ο Παπαφαντομάς! Ο Παπαλόης ούτε εγγυήσεις ότι έχει λεφτά μπορεί να προσκομίσει, ούτε να πείσει ότι θα κάνει το παραμικρό για τον Πανιώνιο.

Ο Παπαφαντομάς που δεν εμφανίζεται, είναι προφανώς κάποιος μεγαλοπαράγοντας που δεν θέλει και δεν μπορεί να εμφανιστεί. Ο Παπαφαντομάς είναι της αρεσκείας του Λεμονή, και προφανώς ο Λεμονής είναι της αρεσκείας του Παπαφαντομά. Ποιός να είναι άραγε? Τι να μας πει ο Βεντούρης εχθές? Είπε πως είναι βέβαιος για τα λεφτά που θα μπούνε στα ταμεία, είπε πως ο ίδιος έχει πειστεί, αλλά δεν μπορούσε να πει τίποτα να μας πείσει, αφού δεν μπορούσε να πει την αλήθεια.

Αφού δεν παρέδωσε η Γ.Σ. εχθές εν λευκώ τον Πανιώνιο στον Παπαφαντομά, είναι φυσικό να αποσυρθεί το ενδιαφέρον του και τα 3 μύρια που (όντως) θα έβαζε...

Δεν ήθελε μαντικές ικανότητες.

Άραγε θα πάρουμε κάναν παίχτη δανεικό από τον Παπαφαντομά και φέτος, ή θα μείνουμε με όσους δεν φύγουν?

zamis είπε...

ωχ μας καταλαβανε...

amanAM είπε...

Άντε να δούμε πότε επιτέλους θα καταλάβει ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, ότι και μόνο με τους πιτσιρικάδες της U19 και 21 εάν παίξουμε του χρόνου, θα είμαστε μια χαρά!!!

Ξουτ όλοι, ας μείνουνε μονάχα 4-5 παίκτες που έχουν εμπειρία και θα καθοδηγήσουν τους "μικρούς".

Ο Βεντούρης δεν μπορεί να είναι χαζός, και δεν του πάει να τον παριστάνει.

Ο Πανιώνιος δεν μπορεί αλλά και δεν θέλουμε να γίνει ΠΟΚ. Πρέπει να διδάσκει αθλητικό ήθος και ήθος δεν υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ευκαιρία τώρα που ξεκατινιάζονται οι άλλοι, εμείς να γίνουμε μπροστάρηδες του Ερασιτεχνισμού. Άλλωστε, η οικονομική συγκυρία δεν επιτρέπει άλλο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ούτε υπάρχουν λεφτά για πέταμα.

Γεράσιμε, φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες. Η Γκούρβα δεν μπορεί να μας χαρίσει 3 μύρια, και δεν έχει κανένας από εμάς όρεξη να είμαστε πρωταγωνιστές στα επόμενα σκάνδαλα. Εάν ονειρευόμασταν τέτοιο Πανιώνιο, δεν θα είχαμε γίνει Πανιώνιοι, θα βολευόμασταν να γίνουμε οπαδοί ομάδων του ΠΟΚ.

amanAM είπε...

Διαβάζω τα ονόματα όσων προσήχθησαν και όσων (προς το παρόν) αναζητούνται, και με χαρά δεν βλέπω κάποιον δικό μας.

Θυμάμαι τον Τσακίρη που καθότανε παρεούλα με τον Μπέο σε κάμποσα ματσάκια δίπλα δίπλα, και τα λέγανε σαν παλιόφιλοι, και προσπαθώ να φανταστώ τους διαλόγους. Προσπαθώ επίσης να φανταστώ τους διαλόγους με τον προσωπικό του φίλο, τον Ψωμιάδη.

Κάποιοι Πανιώνιοι είναι Μπεϊκοί, κάποιοι Τσακιρικοί, κάποιοι άλλοι ποιός ξέρει με ποιόν άλλον, εγώ είμαι με τον Πανιώνιο!!!

Τι απέγιναν οι χορηγοί-ευεργέτες-Κύπριοι επενδυτές?
Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Άραγε να είναι τόσο απασχολημένοι με δουλειές και δεν πρόλαβαν ή τρέχουν και δεν φτάνουν?

zamis είπε...

Αντωνη,Τσακιρικοι Μπεικοι Κυπριακοι κλπ ειναι μονο οσοι λιγοι εχουν συμφερον,αμεσο η εμμεσο...