Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

22/6 η Γεν. Συνέλευση


Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει στον κόσμο του Συλλόγου ότι την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 συγκαλεί ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ώρα 18.00, ανοικτή σε όλους, στην οποία θα καλέσει να παραβρεθεί και ο εκπρόσωπος της επιχειρηματικής πρότασης που έχει κατατεθεί, για να αναπτύξει στους παρευρισκομένους το επιχειρηματικό του όραμα.

Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης θα είναι να παρθεί απόφαση από όλους τους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ, για το μέλλον του Συλλόγου και για την έγκριση ή απόρριψη της προτάσεως.

Στο διάστημα μέχρι τη Γενική Συνέλευση το Δ.Σ. θα επιχειρήσει να διευκρινίσει ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες και την ουσία της προτάσεως, ώστε εφ' όσον εγκριθεί να γίνει σε σύντομο διάστημα και η υλοποίησή της.

Όλοι θα καταβάλουμε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη έκβαση των συζητήσεων, αλλά και την προστασία του μέλλοντος του Συλλόγου ΜΑΣ.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

δεν τον γνωρίζω αυτόν τον Παπαλόη, αλλά θα του πρότεινα να μάθει όσα είπε πέρυσι ο Κιντής, και να προσπαθήσει να μην επαναλάβει τίποτα εξ αυτών, γιατί ο κόσμος του Πανιωνίου δεν θα αντέξει άλλα παχιά και μεγάλα λόγια...